Zdravím všechny sportovní závisláky. Mám dotaz: Jsem plna elánu a v nutricentru v Praze jsem se zapsala do kurzu poradce zdravého životního stylu ( těším jak blázen) no a následně bych si chtěla koupit přístroj InBody a začít uplatňovat své nově nabité vědomosti. Těch inbodyček je víc typů. S kterým to mám zkusit?
In Body
katrina | 23.8.2014 7:41 | ip: 212.80.76.63
Přidat příspěvek
Registrace na fóru Salóny-krásy.cz je zdarma a může se zde registrovat kdokoli, kdo souhlasí s níže uvedenými pravidly. Musí se s nimi proto každý před registrací seznámit - jsou závazná pro všechny registrované uživatele.
- Jsou přísně zakázány urážky, osočování a vulgární vyjadřování na fóru a výroky podněcujícím či odkazujícím na násilí nebo nenávist.
- Vybírejte vhodná fóra pro zakládání témat a nezakládejte duplicitní témata. Zvýší se tím šance, že na Váš příspěvek budou reagovat lidé zajímající se o stejné téma.
- Při zakládání témat nepište celý příspěvek velkými písmeny.
- Nejsou povoleny reklamní příspěvky a inzerce jakéhokoliv druhu.
- Příspěvky a témata porušující jakékoli z těchto pravidel mohou být bez varování upraveny, přesunuty, uzavřeny nebo smazány. Uživatel může být za porušování těchto pravidel bez varování zabanován na dobu určitou i neurčitou.
- Administrátoři, moderátoři, vlastník domény, vlastník serveru, ani nikdo jiný nijak nezodpovídají za případné škody vzniklé užíváním fóra Salóny-krásy.cz a řízením se radami a návody uživatelů.
Změna pravidel vyhrazena.
Nejnovější články
- Nová facebook skupina "beru nové klientky do salonu" propojuje beauty profesionály s klientkami
- Revoluce v péči o tělo: Proč 78 % žen podceňuje svůj lymfatický systém?
- Nebezpečné složky v kosmetice: Jak je rozpoznat a čemu se vyhnout
- Fitness metoda P.volve: Inovativní cvičení, které si oblíbila Jennifer Aniston a další celebrity
- Věrnostní programy pro beauty profesionály v roce 2025: Tipy a trendy, které udrží vaše klienty nadšené
- Řasy, které podtrhnou pohled: Od přirozenosti k dramatickému efektu
- Udržte si spokojenost klientů i v roce 2025: Průvodce pro majitele salónů krásy při jednání s nespokojenými zákazníky
- Obočí, které rámuje vaši tvář: Moderní trendy a profesionální péče
- Detox nejen pro tělo, ale i pro duši: Tipy, jak si vyčistit hlavu a vyživit organismus
- Podzimní proměna šatníku i vlasů: Trendy v kadeřnictví a péče o hřívu
Slevy v salónech krásy
AKCE na radiofrekvenční hubnutí a redukci celulitidy
AKCE na radiofrekvenční hubnutí a redukci celulitidy
Estetické centrum Štěpánka Procházková Česká Třebová, Dr. E. Beneše 1513, Česká Třebová
AKCE na radiofrekvenční omlazení
AKCE na radiofrekvenční omlazení s viditelným výsledkem již…
Estetické centrum Štěpánka Procházková Česká Třebová, Dr. E. Beneše 1513, Česká Třebová
Estetické centrum Štěpánka Procházková Ústí nad Orlicí, 17. Listopadu 77, Ústí Nad Orlicí
Estetické centrum Štěpánka Procházková Dvůr Králové, Preslova 449, Dvůr Králové Nad Labem