Zpět na Kadeřnictví

Vlasová kosmetika pro kadeřníky

Ahoj, slyšela jsem o nové vlasové kosmetice pro kadeřníky Eva Professional a chtěla bych vyzkoušet jejich barvy. Nevíte o nějakém kadeřnictví, kde tuto kosmetiku používají? Kamarádka se touto kosmetikou nechala nabarvit, když byla na studiích ve Finsku a strašně si to pochvalovala.

Markéta | 19.12.2008 9:44 | ip: 84.42.193.236

zkus vlasovou kosmetiku Artégo–je to vyzkoušená a kvalitní značka za dobrou cenu.můj kadeřník-a nejen on s tím pracuje

šárka | 11.2.2010 16:52 | ip: 80.78.156.11

Tak já zase mohu doporučit vlasovou kosmetiku Brelil Professional. S barvou jsem byla vždycky spokojená, vlasy mám krásně lesklé a nepoškozené a barvy mi dobře drží. Kupuju si u své kadeřnice i šampony, minule jsem vyzkoušela tekuté krystaly se lněným semínkem na jemné vlasy a jsou jedinečné!

Lenča | 15.8.2011 10:19 | ip: 188.246.98.222

Zkus vlasovou kosmetiku Sangrá, vixensshop.cz/pro­duct/mh-kit-sada-sampon-maska-kremove-serum-silik-voda/209916c203

misula | 22.1.2014 20:28 | ip: 212.80.76.63

Ahoj,
kdybys chtěla něco úplně nového a originálního tak → tecnaprof.cz/info … vyzkoušeno a super kvalita :)

Sára | 3.2.2014 21:34 | ip: 176.74.128.40

Přidat příspěvek

Prosím přihlašte se.

Registrace na fóru Salóny-krásy.cz je zdarma a může se zde registrovat kdokoli, kdo souhlasí s níže uvedenými pravidly. Musí se s nimi proto každý před registrací seznámit - jsou závazná pro všechny registrované uživatele.

1. Jsou přísně zakázány urážky, osočování a vulgární vyjadřování na fóru a výroky podněcujícím či odkazujícím na násilí nebo nenávist.
  2. Vybírejte vhodná fóra pro zakládání témat a nezakládejte duplicitní témata. Zvýší se tím šance, že na Váš příspěvek budou reagovat lidé zajímající se o stejné téma.
  3. Při zakládání témat nepište celý příspěvek velkými písmeny.
  4. Nejsou povoleny reklamní příspěvky a inzerce jakéhokoliv druhu.
  5. Příspěvky a témata porušující jakékoli z těchto pravidel mohou být bez varování upraveny, přesunuty, uzavřeny nebo smazány. Uživatel může být za porušování těchto pravidel bez varování zabanován na dobu určitou i neurčitou.
  6. Administrátoři, moderátoři, vlastník domény, vlastník serveru, ani nikdo jiný nijak nezodpovídají za případné škody vzniklé užíváním fóra Salóny-krásy.cz a řízením se radami a návody uživatelů.

Změna pravidel vyhrazena.

Slevy v salónech krásy

–42 %

AKCE na radiofrekvenční omlazení

AKCE na radiofrekvenční omlazení s viditelným výsledkem již…

Estetické centrum Štěpánka Procházková Ústí nad Orlicí, 17. Listopadu 77, Ústí Nad Orlicí

2250 Kč končí za měsíc
–42 %
akce-na-radiofrekvencni-hubnuti-a-redukci-celulitidy

AKCE na radiofrekvenční hubnutí a redukci celulitidy

AKCE na radiofrekvenční hubnutí a redukci celulitidy

Estetické centrum Štěpánka Procházková Česká Třebová, Dr. E. Beneše 1513, Česká Třebová

3500 Kč končí za měsíc
1500 Kč
darek

Dárek

Na zahájení kosmetických služeb obdrží každá klientka malý…

Kosmetický salon Toscana, Leitnerova 32, Brno

1500 Kč končí za 17 dní
–47 %

10 vstupů na přístrojovou lymfodrenáž za akční cenu

10 vstupů na přístrojovou lymfodrenáž za akční cenu

Estetické centrum Štěpánka Procházková Česká Třebová, Dr. E. Beneše 1513, Česká Třebová

4999 Kč končí za měsíc
–13 %
3900 Kč končí za měsíc