Zpět na Kosmetické salóny

Kurs vizážistiky

Dobrý den, ráda bych absolvovala kurz vizážistiky, ale bohužel nevím, jak na to. Můžete mi poradit, kde poskytují kurs na nejvyšší úrovni a zároveň za rozumnou cenu? Děkuji :-)

Lana | 1.9.2009 11:27 | ip: 78.99.19.203

Zdravím, těch kurzů je velmi mnoho, bohužel pokud jde o PROFI, jsou finančně náročné. Mám udělaný kurz od ALCINY- ŠKOLA MAKE-UPu (bohužel, je rozdělen na části,které se jednotlivě platí. Jsou jednodenní).
Jinak se chystám na velmi zajímavý kurz od p.A.Nadražiové v lednu za 14.500,–Kč/ týden. Zde školí přední vizážisté s celé ČR.

Radka | 1.9.2009 12:41 | ip: 88.101.49.166

Dobrý den,
mám zájem absolvovat kurz vizážistky.Chtěla bych jej absolvovat jako rekvalifikační kurz.Jsem fotografka a z důvodů přestěhování jsem nyní v evidenci na úřadu práce.Můžete mi,prosím,poradit co udělat proto,abych tento kurz sehnala?
Děkuji Holubcová

Věra Holubcová | 16.3.2010 9:54 | ip: 77.48.120.19

Dobrý den, pokud máte zájem o rekvalifikační make-up kurz, doporučuji Vám školu make-upu Surface. Sama jsem zde absolvovala Základní Rekvalifikační kurz a poté jsem ještě pokračovala dalšími kurzy, jako byl například Hair styling. Surface sídlí na Praze 2 a učí zde nejlepší čeští vizážisté, takže opravdu velice doporučuji. B.

Berry | 7.5.2010 14:56 | ip: 90.178.19.60

moje kamoška kosmetička si dělala kurs v Brně,zaplatila přes 8 000 kč,paní s nima seděla jenom v čajovně,rozhodila šátky…pak hnusně nalíčila jednu holku z kurzu..sama si zatleskala a dala certifikát!!! to co jim řekla,věděly ze školy.
za ty prachy drahý špás..já bych trvala na vrácení peněz

za další,když vidím naše přední zmustrované vizážisty a do čeho obléknou celebrity,pak to pohaní módní policie–tak k čemu to je?? co umí když jim je kolem 20let??
kdo umí dobře poradit je Lucia Gibodová,býva­lá Miss

kačka | 11.10.2010 13:44 | ip: 80.78.156.11

Cenově dostupné a kvalitní rekvalifikační kurzy nabízí vizart.cz
Kurzy líčení pro ženy, které se chtějí naučit pracovat s make-upem, barvami atd. tak ty levně a kvalitně nabízí bytinsnadno.cz

Lidka | 23.1.2012 17:34 | ip: 88.103.196.85

Dobrý den, mohl by mi prosím někdo poradit dobrý vizážistický kurz v Brně? Předem děkuji

Lenka | 10.10.2013 15:20 | ip: 31.192.72.9

Dobrý den, také hledám rekvalifikační kurz na vizážistiku v Brně, ale stále nic se mi nepodařil najít, neporadil by někdo?

Kristýna | 28.10.2013 15:00 | ip: 94.112.226.11

Přidat příspěvek

Prosím přihlašte se.

Registrace na fóru Salóny-krásy.cz je zdarma a může se zde registrovat kdokoli, kdo souhlasí s níže uvedenými pravidly. Musí se s nimi proto každý před registrací seznámit - jsou závazná pro všechny registrované uživatele.

1. Jsou přísně zakázány urážky, osočování a vulgární vyjadřování na fóru a výroky podněcujícím či odkazujícím na násilí nebo nenávist.
  2. Vybírejte vhodná fóra pro zakládání témat a nezakládejte duplicitní témata. Zvýší se tím šance, že na Váš příspěvek budou reagovat lidé zajímající se o stejné téma.
  3. Při zakládání témat nepište celý příspěvek velkými písmeny.
  4. Nejsou povoleny reklamní příspěvky a inzerce jakéhokoliv druhu.
  5. Příspěvky a témata porušující jakékoli z těchto pravidel mohou být bez varování upraveny, přesunuty, uzavřeny nebo smazány. Uživatel může být za porušování těchto pravidel bez varování zabanován na dobu určitou i neurčitou.
  6. Administrátoři, moderátoři, vlastník domény, vlastník serveru, ani nikdo jiný nijak nezodpovídají za případné škody vzniklé užíváním fóra Salóny-krásy.cz a řízením se radami a návody uživatelů.

Změna pravidel vyhrazena.

Slevy v salónech krásy

–42 %
akce-na-radiofrekvencni-hubnuti-a-redukci-celulitidy

AKCE na radiofrekvenční hubnutí a redukci celulitidy

Estetické centrum Štěpánka Procházková Česká Třebová, Dr. E. Beneše 1513, Česká Třebová

3500 Kč končí za 23 dní
–42 %
akce-na-radiofrekvencni-omlazeni-3

AKCE na radiofrekvenční omlazení

AKCE na radiofrekvenční omlazení s viditelným výsledkem již…

Estetické centrum Štěpánka Procházková Dvůr Králové, Preslova 449, Dvůr Králové Nad Labem

2250 Kč končí za 23 dní
–42 %
akce-na-radiofrekvencni-omlazeni

AKCE na radiofrekvenční omlazení

AKCE na radiofrekvenční omlazení s viditelným výsledkem již…

Estetické centrum Štěpánka Procházková Ústí nad Orlicí, 17. Listopadu 77, Ústí Nad Orlicí

2250 Kč končí za 23 dní
–42 %
akce-na-radiofrekvencni-hubnuti-a-redukci-celulitidy-2

Estetické centrum Štěpánka Procházková Dvůr Králové, Preslova 449, Dvůr Králové Nad Labem

3500 Kč končí za 23 dní
–47 %
10-vstupu-na-pristrojovou-lymfodrenaz-za-akcni-cenu-2

10 vstupů na přístrojovou lymfodrenáž za akční cenu

10 vstupů na přístrojovou lymfodrenáž za akční cenu

Estetické centrum Štěpánka Procházková Ústí nad Orlicí, 17. Listopadu 77, Ústí Nad Orlicí

4999 Kč končí za 23 dní