Zpět na Kosmetické salóny

Zkušenosti s IPL - pulzním světlem

Dobrý den, máte někdo zkušenosti s léčbou červených skvrn (rosacea) v obličeji pulzním světlem? Já jsem tento týden podstoupila první ošetření a zajímalo by mě, kdy uvidím výsledky. Mám za sebou již několik ošetření cévním laserem (V-Beam), trochu to pomohlo, ale načervenalé skrvny přesto zůstávají.

Simča | 28.7.2008 9:21 | ip: 88.102.35.131

Není to vyhození peněz já podstoupila v podstatě celé tělo a to pro to že mi hrozně zarůstají chloupky a dělají se mi boláky, nechala jsem si to dělat v Týně nad Vltavou, mají to tam opravdu nejlevnější a jezdí jim tam lidi z celé republiky protože se jim to vyplatí, mi jjsme jeli 3 z Prahy a dohromady jsme ušetrili asi tak 30tis s porovnáním s ipl v praze. Nebolí to popálené jsme nebyli a chloupky nerostou a kdyby začali tak mi je tam zdarma odstrní. za 5 opakování jsem dala 22 tis. Platila jsem je najednou protože je tam velká sleva. Další budou zdarma pokud budou potřeba. Je to tam příjemné a dělají i intimní partie což není všude běžné. Jmenuje se to studio neo v týně nad vltavou studioneo.cz všem doporučuji kdybych měla ještě co tak půjdu tam. Zdravím Dita, jo a jezdíme tam v neděli paní nám vždy vyšla vstříc jak se nám to hodilo časově

zuza | 20.8.2009 13:12 | ip: 88.83.169.28

Dobrý den,
s pulsním světlem jsem pracovala 1,5roku.
Pokud bych Vám mohla poradit, buď te opatrná. Co se týče problémů, které máte,opět Vám to nepatrně pomůže.
Jinak bych byla na depilace nerada potvrzovala chválu, neboť nikdo klientky neupozorňuje, že se jedná o dočasnou depilaci.Pojem TRVALÁ=dlouhodobá znamená 2–3roky.
Záleží, jak je stanovena konfigurace na přístroji a dále na schopnosti folikulu-jak se zpětně aktivuje.
S pozdravem
 rkta@seznam.cz

Radka | 23.8.2009 20:42 | ip: 88.101.49.166

Já mám zase s IPL dobré zkušenosti, nechala jsem si udělat podpaží a lýtka a musím říct že mě to příjemě překvapilo. Byla jsem v Brně v permanent beauty a přístup k zákazníkovi byl velice příjemný.

Čau Verča

Veronika | 30.9.2009 17:25 | ip: 85.71.208.118

Jsem moc spokojená s IPL depilací, chodím do Dejvic a je to skvělé, dlouho jsem hledala salon, kde mi poskytnou záruku a tady ji mám po 5 opakování jsou další zdarma pokud budou potřeba, byla jsem již 4× a je to úžasné a ceny jsou nejnižší v Praze, našla jsem to na studioneo.cz mohu jen doporučit :-) :-)

Martina | 23.11.2010 23:24 | ip: 62.245.91.182

Rozacea-růžovka je nemoc na kterou se v počátečních stadiich může jít IPL a je to i forma léčby, stav se může vylepšit. Pokud jsou již na pleti pupínky, tak bych nedoporučovala spíš bych stav zklidňovala a použila bych biostimulační laser.Důležitá je ochrana pleti, pozor na saunu, páru, mrazy venku.Výborný na pleť je medilan je to přípravek na dermatologicky poškozenou pokožku firmy Hildegard Braukmann.Pomáhá i šupinkujicí pleti, na lišeje, je vyborný pro alergickou pokožku.
Jinak IPL -program depilace, není na trvalou depilaci. Pokud se klientovi vysvětlí tak ví co má očekávat. tak je spokojený.Nyní je možnost půjčit si IPL Formatk, je skvělý a má energii „tak akorá“, aby byl bezbolestný a přitom fungoval

martina | 1.12.2010 8:48 | ip: 90.178.8.183

VAROVANI!!!!! Byla jsem ve studiu Belle v Brne na namesti Svobody na IPL lytek. Uz ze zacatku mi prisel divny jejich pristup a neznalost zadkladnich veci ohledne IPL, drive jsem absolvovala IPL podpazi v jinem salonu, takze jsem mela moznost porovnavat.
Po absolvovani procedury jsem byla velmi nespokojena, pani odvedla dost spatnou praci. Na lytkach vynechala spoustu mist, takze mi ted chloupky vypadaly pouze na nekterych mistech a momentalne mi chloupky rostou v pruzich!!!!
Kdyz jsem se tam vratila a ukazala jim vysledek jejich prace, zacali me obvinovat, ze si vymyslim a ze jsem si tam ty prouzky vyholila!!!
Takove chovani jsem opravdu necekala, puvodne jsem se tam prisla jen domluvit na tom, co by sme s tim mohly udelat. Doufala jsem, ze mi navrhnou, ze mi ty prouzky dodelaji. Ja jsem si totiz zaplatila cele lytka a ne jen cast lytek!
Ale pani Wagnerova s kolegyni v tomto salonu nechtely za zadnou cenu priznat vinu a snazily se ze me udelat podvodnici. Dodelani vynechanych casti pry neprichazi v uvahu a pry je to nemozne.
Kdyz do salonu vstoupila dalsi zakaznice, tak trochu obratily a nabidly mi 50% slevu na dalsi proceduru. Logicky jsem to chtela pisemne a tak pani Wagnerova s neochotou vzala svou vizitku a zacala tam psat 50% se slovy: "Az sem prijdete, musite tu tu vizitku nechat, ja nechci, abyste mi sem neustale chodila a zadala 50% slevu. "
V teto chvili uz jsem to opravdu nezvladla, otocila se a odesla. Nezaslouzim si, aby se mnou nekdo jednal jako s podvodnikem.
Toto byl pro me opravdu velmi neprijemny zazitek a chtela bych vsechny varovat pred timto salonem – Belle v Brne.

Katka | 15.4.2011 0:06 | ip: 90.176.53.253

Píšu o špatné zkušenosti s pražským salónem Esteem-studio.cz ve Vinohradské 22. Koupila jsem si vouchery přes slevový server, sleva 50% (což na IPL bývá i víc). Měla jsem zájem o „celé přirození“. Koupila jsem si tedy počet kupónů na „třísla komplet – brazílie včetně rekta“. Když jsem došla na místo, paní mě „zchladila“, že tento „komplet“ nezahrnuje oblast vně plavek, že to si musím přikoupit ještě „třísla – bikini line“, což dělalo rázem cenu o polovinu vyšší. A že prý to není logické, abych si tam ty „kotlety“ přece nechala. (Logické to není – proto mě taky ve snu nenapadlo, že to nebude balíček „třísla komplet“ obsahovat.) V e-mailovém „kontrolním“ dotazu mi pak odpověděli, že v „tříslech – komplet“ je i okolí plavek, takže závěr pro mě je – NESERIÓZNÍ SALÓN, který chce na slevu přilákat nové zákazníky, ale člověka nakonec ošidí jinak. A to ani nezmiňuji téměř půlhodinové čekání (na objednanou dobu jsem přišla včas), kdy si dotyčná zaměstnankyně domlouvala jiné „kšefty“.

Katka | 26.4.2011 17:54 | ip: 89.176.1.19

Já na rozdíl od Katky musím pochválit studio na Praze 6– Perfect beauty salon. Koupila jsem vouchery na mydeals.cz. Ale špatně jsem si přečetla nabídku a místo uvažovaných třísla brazílie jsem si zakoupila pouze kupony na třísla mimo bikiny. Paní ošetřovatelka mi ale okamžitě po vysvětlení nabídla dokoupení jednoho kupónu na toto ošetření za stejnou cenu jako na mydeals, tedy se stejnou slevou a navíc nabídla i nákup za tutéž zlevněnou cenu i na všechna další sezení. Byla jsem tam asi před necelými třemi týdny a musím říci, že při stejném tempu budu potřebovat maximálně ještě dvě sezení. Salónek je to sice malý, ale obě ošetřovatelky jsou suprové, strašně komunikativní, usměvavé, ochotné tam na mě počkat i po sedmé hodině večer a hlavně odborně opravdu navýši. Jen více takovýchto salónů, myslím že za chvilku už ani žádnou reklamu nebudou potřebovat.

Ivča | 30.4.2011 9:45 | ip: 77.48.103.251

Dobrý den, já chodím už půl roku do salónu na Preze 4– jmenují se Dermalink. Nejdřív jsem si nechala udělat podpaží a teď chodím i na třísla a lýtka. Funguje to skvěle, sestřičky jsou moc milé a mají otevřeno dlouho do večer – byla jsem tam i v půl osmé večer. Jsem moc spokojená a můžu jen doporučit. Mají lékařské IPL, velmi kvalitní s dobrým chlazením, vůbec to nebolí. Opravdu doporučuji.

Katka Nová | 3.5.2011 22:05 | ip: 193.85.12.98

Dobrý den,

Ohledně ošetření IPL mám výbornou zkušenost s fotoepilaci. Nechala jsem si dělat intim partie a jsem opravdu spokojena. Měla jsem slevové kupony z Hyperslev. Opravdu muzu doporučit studio v Ymce Na Porici. dobremasaze.eu

Eva | 18.5.2011 23:56 | ip: 85.71.71.220

Hezký den. V Brně mám výbornou zkušenost se salonem Epilace Brno v centru města. Epilaci podpaží jsem podstoupila už dávno v jiném salonu na přístroji SHR na Pekařské. Nechala jsem tam docela dost peněz a po 8 ošetřeních mi chloupky v podpaží hned zase narostly. Mimochodem jsem zjistila, že nejsem jediná, komu se to samé u tohoto přístroje stalo…Využila jsem kupónovou akce v salonu Belle na náměstí Svobody, hrůůza, strašně to odbívají. Moje poslední zkušenost je v salonu Epilace Brno, kde jsem si taky koupila ošetření za kupóny, ale přístup a kvalita ošetření úplně jinde! (i když to bylo za kupóny). Snad půl hodiny mi paní odpovídala na všechny otázky, naprosto ochotně a hlavně šlo vidět, že tomu opravdu rozumí. No a co je nejdůležitější, efekt ošetření supr, mají fakt dobrej přístroj (se kterým údajně pracují i na klinikách). Můžu fakt jen a jen doporučit! ;-) odkaz na jejich stránky: epilacebrno.cz

Romana | 5.8.2011 12:44 | ip: 89.24.5.1

IPL depilace dnes jsem jí koupil za 3899,– celé tělo na slevovém servru papa.cz byl jsem tam a bylo to super .Musím doporučit

petr (petr@kokos.cz) | 22.9.2011 16:22 | ip: 213.151.82.138

Dobrý den, nemáte někdo zkušenosti se salónem Lipofit a jejich nabídkou, kterou nabízejí na stránkách chcislevuzadar­mo.cz? Děkuji.

Janke | 28.9.2011 11:15 | ip: 77.236.208.90

Petr: tak to je sila, takhle bezostysne psat fiktivni reklamu! hlavne ze ty studia ani nejsou otevrene a v diskusich samotna firma psala, ze je epilace dostupna az nekdy od 10.10.! Myslela jsem si, ze je to podvod uz jak jsem cetla tu diskusi… delaji akci zatimco studia zatim neexistuji a pouze je planuji otevrit…A tolik tajnosti s nazvem IPL pristroje! Nakonec z toho vypadl cinsky smejd za 38 000Kc v prepoctu… O IPL se zajimam a toto mi prisla jako super nabidka, ale clovek si nejdriv musi proverit zakladni veci – lituju tech lidi, kteri si to koupili… :-(

zuzana | 7.10.2011 9:14 | ip: 212.96.160.62

Ahoj, chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti se salony firmy Lipofit. Koupila jsem si od nich vouchery přes slevovou akci na kryolipolýzu a fotodepilaci, a vypadá to, že jsem jim asi naletěla. Jednou jsem se s nima sice telefonicky spojila s tím, že mi do dvou týdnů zašlou emailem data a časy objednávek, kdy se mám dostavit na procedury, ale už se neozvali. A bohužel se od té doby na jejich 3 čísla uvedená na webových stránkách nedá dovolat, a jejich emailové adresy poštu nepřijímají. Budu ráda za jakékoliv Vaše zkušenosti.

Hanulice | 6.11.2011 12:36 | ip: 80.82.146.18

Máte někdo zkušenost se Salónem Soňa, Mánesova 22, Praha 2? Kopila jsem si tam kupon na IPL epilaci celého těla a přesně nevím co od toho čekat. Děkuji.

Eva | 7.11.2011 15:01 | ip: 90.179.117.84

Chtěla jsem se zeptat, zda si někdou koupil slevový kupón na IPL depilace do Ostravy, zda jste již ošetření absolvovali a jaký máte na tuto firmu a jejich nabídku názor.

Jana | 13.11.2011 12:57 | ip: 78.108.155.1

Lipofit- jelikož se zřejmě jedná o podvod, je založen pro nespokojené, co si zakoupili jejich službu e-mail, aby se sešli a zahájili příslušné kroky společně: podvedeni-lipofit@email.cz. Napište svou zkušenost.

Beata | 17.11.2011 7:56 | ip: 188.120.196.217

Lipofit......chtěla jsem si koupit na vouchery na IPL celeho těla. Jela jsem se podívat do salonu, ale co jsem zjistila, ze zadny salon u aquaparku neexistuje…takze jsem si je nekoupila, ale s pani jsem nekolikrat telefonovala a uklidnovala mne, ze hledaji nove prostory a jak se prestehuji tak do 14 dnu zavola a budu moci si je koupit za stejne penize…od te doby se nikdo neozval. Takze jak vidno, neseriozni jednani a asi jsem udelala dobre ze jsem to nekoupila, viz tady prispevky na LIPOFIT!! :-(

Mersik | 21.11.2011 11:23 | ip: 94.74.253.144

Zkusenost s lipofit: Voucher jsem dostala jako darek v zari. Spolecnost nereagovala na e-maily, nezvedala telefony. Pouze dvakrat nekdo telefon zvedl, pokazde nekdo jiny, a sliboval, ze se mi co nejdrive ozvou, ze zajem je veliky a ze se ozve pani z prislusne pobocky, protoze oni nemaji konkretni rozpisy objednavek na ustredne. Neozval se samozrejme nikdo. Pote zaslali formular, ve kterem jste meli vyplnit info o sobe, ze se ozvou. Zase nic. Nakonec se mi pred nekolika dny podarilo se objednat do Prahy na zitrek, sobotu dopoledne. Dnes, v pul jedenacte vecer, prisla sms, ze z technickych duvodu bude nutne osetreni prelozit na jiny termin a ze se mi behem dne ozvou. Myslim, ze dalsi termin uz me nezajima, ze by mel spis zajimat nejakou inspekci, protoze dva mesice uplynuly a kde nic tu nic. Osetreni se ma navic podstupovat v zimnich mesicich, nebot osetrena kuze nesmi nekolik dni az tydnu na slunce. Serioznost firmy tedy posudte sami.

Jingle | 25.11.2011 23:36 | ip: 89.24.172.192

Dobrý den, no, tak koukám, že nejsem jediná podvedená studiem LipoFit a slevovým portálem Pepa.cz. Píši za sebe i kamarádku. Když mi po měsíci nikdo nebral telefony, nebo vyzváněly, jak když číslo neexistuje, tak jsem se vypravila osobně na Čechovo nám., a v provozní době, tj. v 10,00 nám na zazvonění nikdo neotvíral. Pak jsem si na internetu zkusila vyhledat diskuze a našla jsem tuto.. Vše vypovídá o tom, že firma LipoFit je fiktivní a já blbec naletěla.. Jdu podnikat příslušné kroky a stejně tak napsat svou zkušenost na podvedeni-lipofit@email.cz, jak uvádí Beata.

Martina | 28.11.2011 13:19 | ip: 193.86.226.2

pro podvoedné od lipofit – koukněte na FB na lipofit-zkušenosti… tam se my podobně postižení shlukujeme.. na oficiálních stránkách veškeré negativní komentáře odstraňují a vyhrožují trestním oznámením pro pomluvu, přitom z jejich strany jen samé lži a výmluvy, vůbec nekomunikují!

Zuzka | 28.11.2011 19:44 | ip: 89.24.195.207

Dobrý den, jsem další v řadě podvedených firmou Lipofit :-x. Na začátku října jsem si zakoupila kupony přes slevový portál ChciSlevuZadarmo a od té doby nic. Telefony střídavě nikdo nebere, prozvání obsazeně nebo hlásí nedostupnost či zrušení. Na několik objednávkových mailů nikdo neodpovídá a ani na maily zaslané přímo na maily majitel,… žádná odpověď. Komunikovala jsem pouze se slevovým portálem mailem. Ti mi oznámili, že po 14 dnech po zaplacení kuponu zákazníkem peníze převádí na firmu, která slevu nabízí…tj. firma přijde velice rychle a snadno k penězům a zákaznice nemají možnost peníze dostat zpět, pokud firma nekomunikuje. Logicky by měl peníze vrátit slevový portál, se kterým zákaznice uzavřela dohodu…
O ošetření v této firmě, pokud existuje,…nemám zájem…svěřit se do rukou někomu, kdo se chová takovým způsobem… ani náhodou. Podařilo se někomu dostat peníze zpět? Já jsem jim dala čas do 30.11., pak jdu na policii.
Na adresu podvedeni-lipofit@email.cz zavítám.

Iva | 28.11.2011 21:21 | ip: 81.19.45.2

Dobrý , den všem , co mají zájem o trvalou depilaci. Minulý týden jsem navštívila , salon v centru Body Therapy.Přišla jsem ze slevovými vouchery a měla trochu obavu . Musím říci , že již ve dveřích mne tato obava naprosto opustila.Přístup , paní byl naprosto profesionální , ochota a odbornost zákroku na intimních partiích naprosto senzační .Mohu jen doporučit , paní Seidlová jak se pracovnice jmenuje , je naprostý profík a fajn , člověk. Více takových to salonů a pracovníků.salon je v Nekázanka12 v centru a tel na paní Seidlovou 606903192. :-P :-P

marie | 29.11.2011 6:32 | ip: 85.71.96.18

Další

Přidat příspěvek

Prosím přihlašte se.

Registrace na fóru Salóny-krásy.cz je zdarma a může se zde registrovat kdokoli, kdo souhlasí s níže uvedenými pravidly. Musí se s nimi proto každý před registrací seznámit - jsou závazná pro všechny registrované uživatele.

  1. Jsou přísně zakázány urážky, osočování a vulgární vyjadřování na fóru a výroky podněcujícím či odkazujícím na násilí nebo nenávist.
  2. Vybírejte vhodná fóra pro zakládání témat a nezakládejte duplicitní témata. Zvýší se tím šance, že na Váš příspěvek budou reagovat lidé zajímající se o stejné téma.
  3. Při zakládání témat nepište celý příspěvek velkými písmeny.
  4. Nejsou povoleny reklamní příspěvky a inzerce jakéhokoliv druhu.
  5. Příspěvky a témata porušující jakékoli z těchto pravidel mohou být bez varování upraveny, přesunuty, uzavřeny nebo smazány. Uživatel může být za porušování těchto pravidel bez varování zabanován na dobu určitou i neurčitou.
  6. Administrátoři, moderátoři, vlastník domény, vlastník serveru, ani nikdo jiný nijak nezodpovídají za případné škody vzniklé užíváním fóra Salóny-krásy.cz a řízením se radami a návody uživatelů.

Změna pravidel vyhrazena.