Zpět na Nehtová studia

Asijské nehty -jaké máte zkušenosti? (strana 10)

Ano pokud jste šikovná proč ne to je řešení dělat si nehty sama a taky víte,že je potřeba investic a učení,školení pro jejich kvalitu.Vše technické většinou drží je to sajrajt tak se vyrábí,ale nehty dělané kvalitním materiálem a perfektním dodržením postupu taky drží.Tak kde je potom problém????Chci hned nehty jdu okolo za málo peněz???!!!Tady je problém..někdo s tím přišel na trh a nabízí tuhle službu ,ale používá k tomu technický sajrajty a Vy si je s klidem necháte naplácat na nehty.A pořád nechápete oč jde a dokolečka dokola.A krásné rozhodně nejsou,žloutnou jsou bez lesku a na odbroušení je potřeba pořádná bruska..tak si ty výpary a prach z toho dýchejte.

Queensi | 24.1.2012 12:35 | ip: 93.99.128.242

Dámy,NEJSEM nehtařka, ale zákaznice. Nemám averzi vůči cizincům a nejsem hospodářská kriminálka. Takže neřeším, co mi nepřísluší.
Rok mi zabralo, než jsem našla NEHTAŘKU.Používá VÝHRADNĚ přírodní gel, nalepovací typy VŮBEC NEPOUŽÍVÁ.Nehty opravdu vymodeluje z gelu. Odchlípnutí, plíseň nebo poškozené nehty? Teď už neznám.To, co tady píšete o pilnících a hygieně vůbec mne docela vyděsilo. Moje nehtařka vždycky nehty nejdřív vydesinfikuje, a na každou klientku použije zcela nový pilník.Když odcházím, dostanu pilník s sebou domů. Nehty nosím dost dlouhé, takže malování na nich vypadá luxusně. Na doplnění chodím za 3 týdny, a to mi nehty rostou dost pomalu. 4 nebo 5 týdnů ? Příliš pozdě. Pravda, cena je o něco vyšší-1400,– ale KVALITA stojí to za to!!! NIKDY bych si nenechala nalepit na nehty umělé typy a použít akryl. Nenosím boty z umělé hmoty a nekupuji šunty. Nemám na to.
Já jsem totiž svoje nehty, nohy, vlasy, pokožku…nevyhrála v loterii. Musí mi vydržet až do smrti, takže s nimi podle toho musím zacházet. A to znamená kvalitní přípravky a kvalifikovanou péči, nikoliv technické materiály, určené na narosto jiné účely a „odborníky“ z obchodu s oblečením.

saša | 31.1.2012 19:33 | ip: 88.100.47.197

Saša:re Konečně názor o kvalitě i když jako poloprofi nehtařka musím říct,že jejich ceny mě dohnaly i ostatní k velkým slevám za modeláž a to krutě,náklady vysoké práce za hubičku!!!! Kvalitní nehty vymodelovat za 45 min nelze,prostě ne.Pokud klientka přijde bez jakkýchkoliv odchlipů pak není co opravovat a jede se rychle,protože se jen odbrousí zdobení a už se tvoří nové:-))).Jen sem se chtěla zastat sama sebe trošku, já používám tipy s krátkou nalepovací ploškou a atestované lepidlo takže opravdu se není čeho bát a to v případě nekvalitních přírodních nehtů,které mají sklon k třepení a tam je potřeba nehet zakrátit a nastavit dvěma způsoby..jinak se gel ve špičce zkrátka odchlípne.

Queensi | 1.2.2012 9:18 | ip: 93.99.128.242

A ještě k té ceně – nikomu závidět nebudu to ne,ale přála bych si se tím uživit a zákaznice,které stojí o kvalitu..protože pak nehty jen a jen v klidu odrůstají a nejsou ztrhané,poškozené a probroušené atd. Abych se trošku uživila cena musí odpovídat nákladům= okolo 500,– min.Gely jsou kvalitní i další materiál s atestem a nestojí zrovna málo!!!!!

Queensi | 1.2.2012 9:25 | ip: 93.99.128.242

Poctivá a dobrá nehtařka pracuje pro spokojenost zákaznice. Pokud je zákaznice spokojená, dozví se to její okolí a vždy se s radostí vratí a ne jen ona, ale i s ní spousta nových klientek. Proto radím ze své zkušenosti nehtařky, budme dobré a poctivé a nemusíme se bát vietnamských pracovníků.

pája | 3.2.2012 23:16 | ip: 85.70.162.229

Dobrý den jsem spokojena u vietnamců víc než u našich,kde mi během týdne odpadly dva nechty,ale musíte si dávat pozor pokud se zaučují.Pak jedině okamžitě skončit a nenechat se obsloužit,neb vrátit peníze.Chodím do Průhonic do Albertu.Také cenu si musíte hlídat-doplnění nejvýše 400 Kč.Kamarádka CHODÍ DO SAPY A PLATÍ 250 kČ A JE SPOKOJENA

dasa | 11.2.2012 17:08 | ip: 213.220.199.144

Paní Dášo jen dotaz Vy tu píšete , že jste spokojena? Nechápu, píšem tu co používají za materiál, jakej je to sajrajt za kačku a karcinogenní???? Hoďte se odkaz na foto :-)

Queensi | 14.2.2012 6:42 | ip: 93.99.128.242

Milé dámy,
sama jsem k Vietnamcům odvahu jít nenašla. Stačí mi ten neskutečný smrad po celé ulici z jejich nehtového studia. Jak tu výše psal jeden pán-chemik, sama jsem četla přeložený článek o účincích jejich materiálů na naše zdraví. Plísně, ekzémy a alergie jsou tím nejmenším zlem!!!!! Jedovaté látky z údajných gelů,akrylgelů apod. se přes nehet lehce dostanou do krve, do jater, ledvin… jsou to rakovinotvorné látky, které se nesmí již delší dobu používat v USA, Kanadě, Austrálii, Evropě-předvším západní. Sama chodím 6let k české zkušené nehtařce, která používá kvalitní gely od certifikovaných českých výrobců a také velice často ošetřuje nehty zničené z těchto vietnamských salonů. Prosím, nechoďte tam, pokud si nechcete trvale poškodit zdraví, nemusí to být jen pálivé, upilované a plesnivé nehty,ale něco mnohem vážnějšího a za nějakou dobu. Hlavně nechápu, že tam chodí do toho „jedovatého smradu“ těhotné, nebo maminky s miminky a dětmi, mladé dívky. Na to mám své dcery moc ráda, nikdy bych jim toto nedovolila. A nejde jen o konkurenci, nyní sama pracuji na rekvalifikaci pro neht. modeláž, sice v nich budu mít velkou konkurenci,ale věřím, že si svou prací, cenou a kvalitou spokojenou klientelu vybuduji. já jen,že vím, jak kontroly šlapou českým podnikatelům na paty a u nich se nic neděje.U nás na ŽÚ visí přímo pro vietnamce velká tabule s kurzy češtiny zdarma pro tuto menšinu, zdarma mají i poradenství ohledně podnikání, atd. My si musíme vše draze platit.Připadá mi to dost nespravedlivé, toto není konkurenční boj, prostě, kdo tu někde podplatí, ten jede. :-(

Markéta | 15.2.2012 1:51 | ip: 88.101.223.252

ještě malou poznámku. Jsem z Č. Lípy, kde je několik salonů alá vietn. nehty. Za sebe mohu velice doporučit paní Bosákovou, má dlouholetou praxi a sama i vyškolila velice úspěšné nehtaře. A pro příklad: mám francii-gel, v tom dva druhy glitrů a kamínky -cena 460,jinak dělá francii doplnění za cenu nových nehtů. Cena cca 350Kč bez extra zdobení, které umí dokonale. :-D

Markéta | 15.2.2012 1:57 | ip: 88.101.223.252

To je ale srandovní diskuze :) za prvé – nemůžu pochopit, proč se někdo snaží přemluvit lidi, kteří si jedou pořád svoje (mně ty nehty drží, já jsem spokojená) – no a co, tak ať jsou spokojený, když jim nevadí, že mají rozežraýé nehty a za pár let jim upadnou ruce, tak je nepřemlouvejte. Člověka, kterej je spokojenej, že mu nehty drží, nepřemluvíte.
za druhé – pokud je ženská totální slepice, tak ať si nechá brousit nehty do krve, když vidí, že jí nehty zelenaj a že jí to nehtařka brousí do krve a bolí jí to a stejně tam pořád chodí, tak ji nechce. S takovým člověkem nemá cenu se hádat, hlavně, že jí to drží:D je fuk, jestli je to čech nebo vietnamec nebo třeba králíček azurit… pokud práci nedělají kvalitně, jdu přece jinam. Za své těžce vydělané peníze mám nárok si snad vybrat.
za třetí – mně pobavila hláška, že její nehtařka má pouze kvalitní gely od českých výrobců :D prosím, ukažte mi v ČR továrnu na gely na nehty :D, to, že je na tom česká značka, neznamená, že dotyčný si gel vyrábí doma v garáži

Lenka | 3.3.2012 15:13 | ip: 188.92.11.27

A inteligentní myslící osobě musí být jasné, že pokud vietnamci mají mini salon s 10 pracovníkama u 10 stolů, za extra nízké ceny, že asi není něco OK. Ona se jich většina totiž dokonale zná a to pak, milé dámy, přijede obrovský kamion, napěchovaný gelama z Číny, Vietnamu, nebo tam odněkud, kde na jednoho vyjde nákup na 10korun. Neříkám, že si nekoupím tričko od vietnamců, ale dávat si na nehty gel, kterým se lepí trubky? Nejsem trubka :D, pokud jim příjede celý kamion, mají malé náklady a natáhnou to na prodeji ceně, proto mají vždy nejlevněji a můžou slevnit. A pokud tohle někdo nepochopí, nebo mu to z tisíců stejných příspěvků nedojde, tak se mu můžu jen smát jak je blbej… ale za to mu krásně držej nehty 5 týdnů… HAHA

Lenka | 3.3.2012 15:19 | ip: 188.92.11.27

Gelový nehty hoodně ničí ty své vlastní třeba když se ulomí tak pod těma gelovýma je ten jeden svůj normálně přírodní nehet pěkně slabej a zničenej =(

lenka | 5.3.2012 17:29 | ip: 81.90.164.149

Já si myslim že je jedno kdo ty nehty dělá zlomit zničit se vám můžou i tak a pak sou ty vaše pod gelovíma hrozně ošklivý ale na gelovích nehtech je poznat jak rychle dorůstají ty vaše protože dkyž dete na nehty poprví tak vám vaše ustřihnou a daj umělý a na to ten gel a pod tim umělím roste ten váš a tím odrustá gel a je to hodně poznat potom se de na doplnění a tam vám daj gel už jen na ten váš dorostlej =) ;-)

lenka | 5.3.2012 17:31 | ip: 81.90.164.149

Zdravím, dámy. Jak tady čtu vaše zkušnosti, je mi vás opravdu líto. Je škoda, že tu máme tolik nekvalitních nehtařek, profesionálka vám udělá nové nehty za 90 minut a krásně rovné a pěkné. Já bych si teda umělotiny udělat nenechala, já dělám pouze péči o přírodní nehty. Je to větší věda než napatlání umělý hmoty..... Tak zdar a sílu.
 :-)

Melounová | 12.3.2012 17:54 | ip: 85.70.137.69

Dobrý den, já si od nich nechávám dělat nehty a nemám absolutně žádný problém, teda zatím. Jelikož neustále manipuluji s nehty a prsty tak mi gelové nehty nikdy nevydržely, ale tady mi vydrží věčnost, splní vždy mé přání a když si najdete salon kde to dělají už nějaký pátek tak si myslím že nebudete zklamaní, ale souhlasím i s negativními názory, tyhle nehty nejsou pro každého, kdo má měkké lámavé nehty, tak bych do toho nešla. Jelikož já mám nehty tvrdé a už nekolikrát jsem si sundala nehty od vietnamcu a absolutně nic mi to neudělalo a ani nepoškodilo, tak se toho nebojím.

If | 13.3.2012 19:20 | ip: 194.213.47.234

Nehtíky od vietnamců napoprvé krásné, byla jsem nadšena.
také proto, že mé vlastní byly ze zahradničení naprosto zničené
a ještě proto, že u české manikérky jsem na umělé nehty nikdy nebyla a tato služba od vietnamců byla bez nutnosti zdlouhavého objednávání předem, stačilo k nim zkrátka přijít rovnou „z ulice“.
Druhá strana mince se ukázala, jak jinak, až časem : „tuny“ pryskyřice, která zaboha nešla dolů a plíseň.. Je to škoda, odpovídá to oblíbenému rčení mého otce : .. navrch huj a vespod fuj..
Nechci všem spokojeným kazit radost. Ale pro mou zkušenost už by mě k vietnamcům na nehty nikdo nedostal. Mějte se fajn :)

jirina | 18.3.2012 16:57 | ip: 178.209.134.136

Konečně se kontrolní orgány probudily. Při mé poslední kontrole hygieny paní cosi hledala a nevěděla co…MMA hned jsem ji proškolila o co jde a kde to hledat. České nehtařky to vědí už dávno, námiky ale zněly jako marketingový tlak.. zde si přečtěte o co jde vlasy-nehty.cz/nehty/

Jitka Drahá | 25.3.2012 6:30 | ip: 78.111.120.13

Já mám zkušenost s prací po vietnamcích hroznou. Brousit ten materiál je fakt chuťovka a stav nehtů naprosto katastrofální. Tady si přečtěte s čím vietnamci dělají vlasy-nehty.cz/nehty/

Jikane | 26.3.2012 11:19 | ip: 78.111.120.13

Dobrý den,náhodou jsem zabrousila na ty to stránky a v žádném případě nemohu doporučit.Používají netestovanou pryskyřici po které postupně slézají nehty a po delší době chození Vám na nehtáh zbyde jen plíseň a uplně zničené a ubývající nehty.Jen hloupý člověk knim může chodit a nedomýšlet následky.Je to jako s jejich falešnými značky oblečení a je jen otázkou času kdy to pochopíme.

Jana (Tuna0040@seznam.cz) | 3.4.2012 12:47 | ip: 217.168.208.4

Zdravím všechny. Hledám nějaké info o tom jak si vybrat manikérku co by mi udělala třeba i gelové nehty. Zvažovala jsem že zkusím vietnamskou provozovnu, ale zdá se že to nebude, podle některých zkušeností o kterých jsem se tady dočetla, ta nejrozumnější volba nechat si tam nehtíky udělat. Děkuji všem za to, že se dělíte o své zkušenosti i já se podělím s vámi. Našla jsem hezké stránky, kde vycházejí článečky o to jak pečovat o naše vlastní i gelové nehty – az-nehty.cz/zivot-s-gelovymi-nehty

Jana | 25.4.2012 19:09 | ip: 78.45.201.10

Po delší době jsem nahlédla a koukám, že je to stále dokola a jeden druhého přesvědčuje, co je lepší. Nemá cenu nikoho přesvědčovat, kdo chce najít správnou volbu, věnuje tomu čas, kdo né, jde k vietnamcům. Nejvíce mi irituje hláška, jejich nehty drží…ano, a zadalipak jste dámy viděly nehet vytržený i s nehtovou ploténkou? A vydrží i pět neděl..no to je nádhera odrostlá…zamyslete se, odrost svědčí o tom, jak se o sebe staráte jen občas :-D
Další má reakce je na odsuzující hlášku, jen přírodní nehty, nenechám si na ně patlat umělé materiály. K tomuto musím podotknout, že né každá žena dostala do vínku pevné a zdravé nehty. Další problém mají třeba ti, co jsou postiženi lupénkou (ženy i muži) …modeláží a kamufláží lze nehet udělat pro oko zdravým. Pak je další – stržený nehet na ruce, nejen, že se díky protetice schová nehezký dorůstající nehet, ale také jej materiál udrží ve správném růstu a tvaru a nehet nedoroste deformovaný. A takto bych mohla popisovat dalši a další příklady, kdy bychom měli všichni dát palec nahoru těm, kteří tento materiál vyvíjejí (dle hygienických norem) Né tak Vietnamci, ti tento plus zneužívají, i když né všichni, jen jich je velmi velmi pomálu. Pro mě platí jen jedno, chodíte k vietnacům a nedej bože, že si přivodíte úraz, či chytíte plíseň či chcete materiál sundat… nedoplatite se…ozdravná péče je pak opravdu drahá. Takže co jste u nich ušetřily, vydáte pak mnohonásobně za léčení :-(

SimčaP | 27.4.2012 8:52 | ip: 217.28.82.254

Ano ano, souhlasím s vámi, že někdy je gel dobrý, např. při odnaučování kousání nethů jsem ho viděla, po nějakém úrazu apod., nicméně slabé, lámavé nehty apod. se mi zatím daří úspěsně „léčit“ různými zpevňovači, výživami apod. :-)

Melounová | 27.4.2012 10:23 | ip: 85.70.137.69

Jistě p.Melounová, některé nehtíky lze úspěšně léčit a posílit vitamíny vnitřně i vnějšně, né však vždy. Co člověk, to originál. Navíc na přírodních nehtech tolik žádané a moderní zdobení nevydrží tak dlouho, jako na umělých. Dnes je i schůdná cesta a zdá se mi nejlepší a to je permanentní lak na nehty. A dokonce jej mají i Vietnamci…pro některé jejich fanoušky :-D

SimčaP | 27.4.2012 10:41 | ip: 217.28.82.254

Přemýšlím o shellaku, nemáte s ním nějaké zkušenosti?? Vím, že by se měl dát bez problému odstanit speciálním removerem, a nehty by měli zůstat bez následků… Přijde mi to jako nejschůdnější varianta, neboť „uschne“ za 2 minuty a dlouho vydrží :-D

Melounová | 27.4.2012 11:00 | ip: 85.70.137.69

Navštěvuji studio nail studio vedené pouze vietnamskými pracovníky více než 2 roky. Jsem maximálně spokojená, bez problémů, nehty drží, práce odvedena s velkou kvalitou, ke vší spokojenosti. Mohu to porovnat i se spokojeností dalších klientů, kteří v pravidelných intervalech po celou dobu studio navštěvují. Mohu srovnat s dobou před dvěma lety a nyní…opravdu nemám problém a jsem maximálně spokojena…pokud jsem navštěvovala české salony, vyzkoušela jsem všechny techniky, ale bohužel, nebyla jsem spokojená, nehty odpadávaly, nedržely…nyní chodím jen na doplnění, jiné problémy opravdu nemám.....¨

alenka | 27.4.2012 11:43 | ip: 90.176.104.62

Předchozí Další

Přidat příspěvek

Prosím přihlašte se.

Registrace na fóru Salóny-krásy.cz je zdarma a může se zde registrovat kdokoli, kdo souhlasí s níže uvedenými pravidly. Musí se s nimi proto každý před registrací seznámit - jsou závazná pro všechny registrované uživatele.

1. Jsou přísně zakázány urážky, osočování a vulgární vyjadřování na fóru a výroky podněcujícím či odkazujícím na násilí nebo nenávist.
  2. Vybírejte vhodná fóra pro zakládání témat a nezakládejte duplicitní témata. Zvýší se tím šance, že na Váš příspěvek budou reagovat lidé zajímající se o stejné téma.
  3. Při zakládání témat nepište celý příspěvek velkými písmeny.
  4. Nejsou povoleny reklamní příspěvky a inzerce jakéhokoliv druhu.
  5. Příspěvky a témata porušující jakékoli z těchto pravidel mohou být bez varování upraveny, přesunuty, uzavřeny nebo smazány. Uživatel může být za porušování těchto pravidel bez varování zabanován na dobu určitou i neurčitou.
  6. Administrátoři, moderátoři, vlastník domény, vlastník serveru, ani nikdo jiný nijak nezodpovídají za případné škody vzniklé užíváním fóra Salóny-krásy.cz a řízením se radami a návody uživatelů.

Změna pravidel vyhrazena.