Zpět na Permanentní make-up

Studio 5 / Ellen Studio

Zdravim, mate niekto skusenosti so salonom Ellen v Prahe? Mam v plane sa objednat ku pani Elene. Ak mate akekolvek skusenosti s tymto salonom, dajte mi prosim vediet. Ja za seba mozem povedat, ze som bola na oboci v salonu 5 v Prahe pred cca 4rokmi, dva-krat. Prvy krat mi obocie sice chytilo v pozadovanu farbu,ale bolo velmi svetle. Svetlunko-hnede,tvar tak na 80% ok.No nie to, co by som chcela. Zaroven som si nechala urobit aj RTY. Po pol roku uplne vymyzli a obocie sa tiez stracalo.Rozhodla som sa, ze salon 5 navstivim este raz a dam si vytetovat opat obocie s poziadavkom,aby mi vydrzalo dlhsie a bolo o pol stupna, stupen tmavsie(stredne svetlo hnede),som blond.No a to bol moj NAJVACSI OMYL v zivote. Obocie mam 3,5roka z tmavej sedozelenej farby mam o pol stupna svetlejsiu šedu. Pred pol rokom som si ho nechavala pretetovat mikropigmenta­ciou,nepomohlo,a­le aspon nema ten zelenkavy nadych a je skor do šeda :-? Snad mi v salone Ellen pomozu…brrr uplne sa desim,ale musim s tym nieco urobit.Prosiiiim o kazdu radu!!!

Wanesa | 27.4.2011 21:49 | ip: 91.73.194.55

Ve studiu Ellen jsem byla naposledy dnes na korekci rtu. Pred 3 tydny jsem si necchala od pani Ellen udelat oboci, linky i rty a maximalni spokojenost.
Je videt, ze pani Ellen ma dlouholetou zkusenost. Dodrzela jsem jeji pokyny. Je moc mila a sikovna. Jinam bych nesla a mohu jen doporucit. :-)

Eva | 19.4.2012 22:03 | ip: 213.220.232.40

Ve studiu Ellen jsem byla včera na per.makeupu obočí společně se svojí sestrou,paní Elen můžeme maximálně doporučit pro její opravdu profesionální a velice milý přístup :-D :-D :-D ps:nechapu nespokojené zakaznice,které si myslí že je to hop na krávu a je tele

Irena Š. a Milena Š. | 20.4.2012 11:39 | ip: 90.176.156.99

Ve studiu Ellen jsem byla na permanentu obočí novou metodou Taffi. Upozornily me na to jak dlouho se to bude hojit a co mam očekávat. Po zákroku me to tak tochu pálilo, ale nebolelo. S obočím jsem velice spokojená a planuju jít na linky. Paní Elen mi vše vysvětlila a navrhla po 3 týdnech prijít na korekci. Salon Ellen mohu jen doporučit :-)

Petra | 24.4.2012 22:38 | ip: 88.103.73.49

V salonu u paní Ellen jsem byla na PM obočí.Metoda Taffy se mě neosvědčila (nechytlo to)a mě dost bolela,ale nicméně při korekci jsme provedly klasiku PM a jsem moc spokojená.Nemohu souhlastit s tím ,co zde čtu,v salonu je útulno a hlavně čisto!Nikde žádný nepořádek atd..co se zde píše.
Paní Ellen je velice vstřícná a snaží se o to,aby zákaznice odcházela spokojená.Vše s Vámi konzultuje a do její práce si od Vás nechá mluvit-což je super spolupráce.
Osobně doporučuji.

Lucie | 3.10.2012 14:27 | ip: 78.45.164.38

Dobrý den , byla sem před 3týdny na permanentním make-upu horních i dolních linek zároven, zákrok trval necelou hodinu a včera sem byla na korekci … zákrok naprosto v pořádku,mě to nijak nepálilo,jen sem potom měla okolo očí dostz citlivé,ale já mám celkově hodně citlivé oči,takže sem to měla trošku zarudlé ,ale jen jeden den,potom vše v pořádku , po včerejším zákroku,kdy sem byla jen na korekci to bylo rychlejší a oči sem měla citlivější asi jen dvě hodiny a vše v pohodě,paní Ellen je moc příjemná,se vším mi poradila,vše vysvětlila,cítila sem se tam moc dobře , všude uklizeno a čisto,tohle sou nesmysly !! ještě sem byla po týdnu co sem podstoupila linky na čištění pleti a mikrodermabrazi a také spokojenost,dokonce i přítel se nechal zlákat a došel tam :) za mě a přítele naprostá spokojenost a rozhodně se budu vracet .. za to jaké super služby poskytuje a jaká paní Ellen je má hodně nízké ceny a svojí práci odvádí tak jak má se vším všudy :) já moc děkuji

Nikola | 31.10.2012 19:46 | ip: 94.230.144.36

Dobrý den ,mam udělané horní i dolní linky ,už 4 roky v Salonu 5 /Praha/ u paní Petry Jaruškové a jsem spokojená .Kamarádka taky má rty i obočí a také bez problémů

Iveta (atevi8seznam.cz) | 14.4.2013 9:51 | ip: 212.67.81.236

PHA ! Jste mi pro smích ¨ZÁKAZNICE¨.Je vidět, že ze závisti jste se ponížili natolik,že musíte psát urážky a LEŽ o pí.Ellen…Že ne ?? Všude je napsáno jak strašné jsou výsledky PM od Ellen a přitom všude napsáno, že Studio 5 je rozhodně skvěle a všem doporučujete ..Jako kdyby jste navštívili salon Ellen a pak rychle do Studio 5 utrácet znova za PM a pak psát jaké je to strašné utrpení vůbec vkročit k pí.Ellen .Každopádně i blbec pozná, že si zákaznice sedla k počítači a z nenávisti z profesionální konkurence a síly žárlivosti začala…možná i začali psát LŽI, přitom polovina z Vás zákazníku jste s radostí a spokojeností navštívili či navštěvujete salon Ellen.
Proti Studiu 5 osobně nic nemám ale toto mě opravdu zaskočilo ta nenávist a prudká nespokojenost včetně lží na stranu pí.Ellen

Alenka P. | 13.11.2014 15:35 | ip: 86.49.117.68

Ahojte,
Byla jsem u paní Ellen zhruba pred měsícem na horni linky a oboci. Vše mi důkladně vysvětlila co a jak bude probíhat a vzhledem k tomu, ze jsem vrcholová sportovkyně, tak me předem upozornila na mozna rizika kdyz se clovek vice potí, takze jsem prisla po 3 týdnech na korekci a z výsledkem jsem maximálně spokojena. Zvyraznilo mi to krásně rysy v obličeji presne jak jsem chtela a jak jsme se předem domluvily co od toho očekávám. Pani Ellen je velmi prijemna a fajn pani a jestli nekdo rika, ze vi vsechno nejlip, tak by si mel uvědomit, ze v tom ma o maličko vetsi praxi a zkusenosti nez on :-)
Kazdopadne doporučuji ;-)

Lenka | 25.11.2014 4:25 | ip: 71.101.137.13

Zdravím,
já byla u paní Ellen na obočí, po cca. třech týdnech pak na korekci a nemůžu si stěžovat. Mám hodně citlivou a jemnou pleť, dost mi to při aplikaci krvácelo a i přesto si se mnou paní Ellen poradila a doporučila i pár rad, co dodržovat aby byla pleť silnější a ne tak citlivá. Tvar i barva super (po aplikaci byla barva dost tmavá ale po pár dnech se to slouplo a je z toho přirozená hnědá). Obočí si už nijak neupravuji a jsem spokojená.

Lenka | 26.11.2014 15:39 | ip: 37.188.228.106

Byla jsem u paní ellen a jsem moc spokojená nechávala jsem si dělat obočí a super jsem spokojená.....

tereza | 26.11.2014 15:58 | ip: 78.45.217.45

Ráda bych přispěla kladným hodnocením Studia Ellen. U pani Ellen jsem si nechala udělat permanentní makeup očních linek,dnes jsem byla na korekci a jsem opravdu velice spokojena. Paní Ellen mi linky udělala dle mých představ,navíc,jak je zde již uvedeno,je velice milá,příjemná a svou práci odvádí na výbornou. Určitě mohu tento salon zájemkyním o PMU doporučit.

Michaela S. | 13.6.2015 17:16 | ip: 62.245.108.93

Ráda bych přispěla velice kladným hodnocením Studia Ellen.Nechávala jsem si dělat obočí které sice není ještě vyloupané,ale tvarově moc pěkné.Věřim že po odpadnutí stroupku bude vše v nejlepším pořádku.P.Ellen je milá a má opravdu zlaté ručičky

Marcela Hůrková | 15.6.2015 21:08 | ip: 94.112.57.65

Opravdu nevím co si o salonu Ellen ve Vodičkově ulici myslet. Zda je paní majitelka absolutní neprofesionál, pak nechápu jak může tak dlouho provozovat svou činnost, nebo z nepochopitelných důvodů si vybíjí komlex na určitých zákaznicích. Podstoupila jsem pernamentní makeup, bohužel jsem si salon vybírala nikoli podle ceny, ale podle stránek daného salonu. To co mi bylo vytvořeno na obličeji je čiré zoufalství.
Varuji každého před tímto salonem.

Alexandra Znovská | 21.8.2015 12:09 | ip: 37.188.236.4

Teda koukám na poslední dva příspěvky jako blázen a nevím co si o nich mám myslet…!! U p.Ellen jsem byla začátkem června na PM obočí a z výsledkem jsem opravdu spokojená! Obočí mě dost krvácelo,tak po vyloupaní stroupků bylo pravé trochu užší.Tento týden jsem byla u p.Ellen na horních a dolních linkách,tak mě při té příležitosti bez sebemenší připomínky obočí dodělala!! To co tady čtu mě dost udivuje a nějak si nedovedu představit,že by jen tak nad obočím nakreslila dvě čary…!! Mě teda nejprve předkreslila jak bude obočí vypadat a když jsem souhlasila,teprve poté se pustila do barvení…! Jinak linky vypadají také pěkně i když jsou ještě čerstvé a nevyloupane! Za tři týdny jdu na korekci a věřím že bude výsledek pěkný jako u obočí.......

Marcela Hůrková | 23.8.2015 10:03 | ip: 86.49.102.38

Bohužel , ale musím dát za pravdu paní Znovské, byla jsem na PM očních linek, a nakonec jsem skončila v jiném salonu na opravě – samozřejmě za plnou cenu, takže poprvé ztráta peněz.

M. S. | 22.12.2015 11:59 | ip: 90.182.7.174

Musim s naprostou vetsinou zakaznic pani Ellen souhlasit . Ja u ni byla na oboci .Byla perfektni,pracoval klidne, precizne a i po dvou letech mam oboci ve vynikajici forme.To vite, nekterym lidem nevyhovite, i kdyby jste modre z nebes snesly.Jsou dobri lide a na druhe strane ti nestestni, kteri na sebe nabaluji negativni situace a neumi myslet pozitivne predem. Tito lide budou vzdy nespokojeni a zel i stesti,pohoda ,laska se jim pak vyvhyba. A pak vidi vinu a chyby ve vsem,ale ne v sobe. Mely by se nad sebou zamyslet a zkusit videt svet i v lepsich barvach.Preji jim to ze srdce,aby taky zazily co je to radost ze zivota a pokojna duse s radostnym srdcem.Alexandra

Alexandra (Liben2013@gmail.com) | 8.1.2016 13:04 | ip: 77.240.99.135

Hezky den vsem, jen jsem Vas vsechny, co premysli, jestli k pani Ellen na pernamentni make-up, chtela ujistit, ze pani Ellen je naprosta profesionalka a ja jsem nesmirne spokojena s jeji praci. Pred tim jsem byla v tech nejdrazsich salonech a ty se ani po paty nevyrovnaji pani Ellen. Tohle je opravdu o cloveku a pristupu. Mam od pani Ellen oboci a i oboje ocni linky a uz bych opravdu jinam nesla. Do niceho Vas netlaci, vklidu Vam poradi a hlavne to vypada suepr prirozene a jeste si u toho skvele popovidate, protoze i jako clovek uzasna. Vsem nesmiren doporucji!!

Jana | 6.3.2016 0:47 | ip: 109.81.208.51

Hezky den,rada bych se take vyjádřila k paní Ellen…konkurence je zla!Hlavně je to o lidech!Zavís­t!!!Je to měsíc co jsem po korekci obočí a jsem spokojená.Paní Ellen je profík a to se pozná na první pohled.Kazdy má jinou pigmentaci kůže!!!To ale není chyba paní Ellen!S pozdravem Pokorná Jitka

Pokorna Jitka | 3.1.2017 12:40 | ip: 78.45.208.8

Já chodím k paní Ellen pravidelně a jsem vždy spokojená. Je fajn, profesionálka, má to správné vzdělání, praxi a zkušenosti, Přesně ví, co se ke komu hodí, a co dělat. Výsledek je u mě, vždy na jedničku. Iva Weisserová

Iva (iwanna@seznam.cz) | 21.1.2017 14:39 | ip: 89.177.4.47

Vážení, Toto je vůbec první komentář, který kdy na internet píši a to je mi už, bohužel, 30 let. Většinou jsem to považovala za ztrátu času, ale v tomto případě, po přečtení hanlivých recenzí na paní Ellen, mi to prostě nedá. Bůh ví, že kdokoliv, kdo mne zná včetně mojí kadeřnice, manikérky-pedikérky, hospodyně a autolakovny (to asi zní divně, ale nesnáším i ten sebemenší škrábanec na laku auta), by potvrdil, že jsem ten nejhorší perfekcionista na světě! Když jsem se rozhodla pro permanentní oční linky, což je asi 6 let, šla jsem hned napoprvé k paní Ellen a od té doby tam chodím pravidelně a vždy, opakuji vždy, jsem byla s výsledkem i s jednáním spokojená na 100%. Letos jsem navíc přidala na radu paní Ellen (ona to tedy navrhovala už od začátku, ale já jsem v celku tvrdohlavá osoba) i linky na horním víčku. Opět perfektní! Jediné čeho lituji, že jsem si je nenechala udělat dříve. Salon je velice pěkný a čistý. Zima mi tam nikdy nebyla! Ono tam ale nemůže být vedro k zalknutí, protože se Vám pak kapiláry na obličeji více prokrví, tetování by více krvácelo a barva by se neuchytila! Navíc máte pod sebou vyhřívanou podložku! Paní Ellen nemá navíc problém objednat na korekci, pokud je to potřeba, ale já ji třeba letos nebudu vůbec potřebovat. Je milá a všechno Vám vysvětlí. A dozvíte se i spoustu zajímavých věcí v péči o pleť atp. Zkrátka za sebe opravdu mohu bez obav doporučit a ty nespokojené recenze upřímně moc nechápu a moc jim nevěřím… Therese L.

Therese | 16.2.2017 0:35 | ip: 83.216.95.81

Ráda bych se podělila o svou zkušenost v salonu u paní Ellen. Je to cca 3 roky zpátky. Po tom, co jsem vešla do salonu a sedla si, podívala se paní E. na mé obočí. Okamžitě po mě začala „štěkat“, že mi zakazovala malovat si obočí před zákrokem. Měla jsem na obočí zbytky permanentního makeupu cca 1 rok starého, takže tam ještě nějaké zbytky byly, protože mám mastnější pleť a PM mi mizí rychle. Už v tu chvíli mi přišlo divné, že paní E. nepozná permanentní makeup na obočí. V tu chvíli jsem se měla otočit a odejít. Lituji, že jsem to tenkrát neudělala. Paní E. vůbec nerespektovala mou barvu vlasů a začala mi na obočí tetovat černou barvou. To jsem samozřejmě zjistila, až po dokončení obočí. V tu chvíli jsem nemohla nic dělat, protože bylo pozdě. Tetovala mi to nějakým skalpelem nebo co to bylo. Dřela mi tu kůži úplně do masa. Přejela to asi 15krát. Bez jakéhokoli lokálního znecitlivění. Větší bolest jsem nezažila a to už nějaké to klasické tetování na těle mám a zrovna na dost bolestivém místě. Takže celou dobu mi tekly slzy. Po tom, co jsem zjistila, jak mě paní E. zřídila, jsem se stále utěšovala tím, že mi to za rok zase zmizí. Nejsem ten typ, co by se vrátil do salonu a začal se dohadovat s typem člověka jako je ona. Protože jsem měla pocit, že paní E. snědla všechnu moudrost světa a pravdu má jedině ona. Po 3 letech to obočí bylo pořád stejné. Takže žádná mikropigmentace, ale tetování!! Natrvalo. Musela jsem dvakrát navštívit laserové centrum, které mi muselo zbytky barvy odstranit. Je už to celkem dlouho, co jsem u paní E. byla. Musím říct, že to byla obrovská zkušenost. Nechci nikoho pomlouvat ani být sprostá. I když jsem paní E. často proklínala. Možná se situace změnila a paní E. se naučila dělat hezký permanent. Já jsem ale měla opravdu hodně špatnou a smutnou zkušenost. Takže za mě nedoporučuji.

Monika | 25.6.2018 21:03 | ip: 89.24.143.196

Přidat příspěvek

Prosím přihlašte se.

Registrace na fóru Salóny-krásy.cz je zdarma a může se zde registrovat kdokoli, kdo souhlasí s níže uvedenými pravidly. Musí se s nimi proto každý před registrací seznámit - jsou závazná pro všechny registrované uživatele.

  1. Jsou přísně zakázány urážky, osočování a vulgární vyjadřování na fóru a výroky podněcujícím či odkazujícím na násilí nebo nenávist.
  2. Vybírejte vhodná fóra pro zakládání témat a nezakládejte duplicitní témata. Zvýší se tím šance, že na Váš příspěvek budou reagovat lidé zajímající se o stejné téma.
  3. Při zakládání témat nepište celý příspěvek velkými písmeny.
  4. Nejsou povoleny reklamní příspěvky a inzerce jakéhokoliv druhu.
  5. Příspěvky a témata porušující jakékoli z těchto pravidel mohou být bez varování upraveny, přesunuty, uzavřeny nebo smazány. Uživatel může být za porušování těchto pravidel bez varování zabanován na dobu určitou i neurčitou.
  6. Administrátoři, moderátoři, vlastník domény, vlastník serveru, ani nikdo jiný nijak nezodpovídají za případné škody vzniklé užíváním fóra Salóny-krásy.cz a řízením se radami a návody uživatelů.

Změna pravidel vyhrazena.