Zpět na Prodlužování vlasů

Dlouhovláska.cz - Kurz prodlužování vlasů

Dívám se teď po internetu, čtu všechny možné informace a diskuze a zaujal mě u Dlouhovlásky i kurz prodlužování vlasů! Máte s ním někdo zkušenost?

Jako jediní, mi přijde, že vyloženě zaškolují a absolventka kurzu má možnost praxe, jestli jsem to pochopila dobře? To mi přijde skvělé!

A bezplatný pronájem křesla? No ty jo, začínám o tom uvažovat… Máte tedy někdo zkušenost? Nabízejí skutečně to, co uvádějí na svých webových stránkách?

A nabízejí pak na nákup vlasů slevu? Kolik?

Marie Kolářová | 7.12.2012 0:54 | ip: 94.126.17.68

Ahoj, já jejich kurz doporučuju! Byla jsem na něm teď v prosinci a věnovali se mi, dokud jsem si nebyla jistá v kramflecích. Měla jsem pak v plánu u nás (pocházím z Domažlic) prodloužit vlasy kamarádce a musím uznat, že mě to naučili dobře a pak když jsem kámošku prodlužovala, neměla jsem s ničím problém. A kamarádka byla spokojená! Kamarádka už měla své vlasy docela dlouhé, tak to bylo fakt v pohodě, ale protože je mi jasné, že časem budu prodlužovat vlasy i někomu, kdo má krátké vlasy, těch jejich bezplatných návštěv jsem už taky využila a jak na krátké vlasy jsem už teda taky okoukla. Měla jsem vždycky připravené ještě nějaké otázky, a na všechno mi vždycky odpověděli (třeba jak účtovat poloviční prameny při prodlužování krátkých vlasů a podobné blbosti, které mě při kurzu hnedka nenapadly) :-) Takže s tou praxí i bezplatným pronájmem je to pravda a co se týče slev, tak to taky, jen už si nepamatuju přesně, kolik to bylo. Kurz tedy doporučuju a jsem ráda, že jsem se rozhodla jít zrovna do Dlouhovlásky.

Simona P. | 26.12.2012 14:39 | ip: 212.220.105.122

Tak mám taky kurz u Dlouhovlásky za sebou! :-D Konečně! Jsou skvělí, Petr a Peťulka jsou moc milí, jsem opravdu ráda, že jsem si vybrala zrovna je! ;-D

Těším se, až se za nimi znovu podívám, chystám se i na kukajdu, ať to všechno vidím a donaučím se, co se třeba na kurzu neprobralo, i když už mě asi nic nenapadá. Hlavně chci vidět nějaká prodlužka z extrémně krátkých vlasů, protože na ty se Petruška specializuje a dělá je snad nejlíp ze všech v Čechách a na Slovensku (sleduju Facebooky snad všech salonů :-D :-D ).

Všem doporučuji, kdo se rozhodujete, kam na kurzík! ;-)

Bára Barbarella | 28.5.2013 22:26 | ip: 109.111.160.112

Taky mám kurz od Dlouhovlásky a nelituji! Rozhodla jsem se pro Dlouhovlásku proto, že si myslím, že je na prodlužování vlasů nejlepší Petra Valentová a chtěla bych umět prodlužovat jako ona! ;-)

Shakh. | 6.8.2013 13:08 | ip: 90.181.57.12

Za mě naprosto nedosačující kurz (2017) a mám stejné 4 přímé recenze od dalších holek. Pan školitel měl asi příliš práce. Nemohu říci, že by nic nevěděl a nerozuměl prodlužku. Ale za mě neumí předat tyto informace dál. Zároveň není schopný zodpovědět konkrétní dotazy. Tedy on je zodpoví, ale vy se z toho nedozvíte nic. Zodpovídá je vyhýbavě (proč se něco dělá? No podle toho, čeho chcete dosáhnout). Spoustu ze slíbeného (text na stránkách) neproběhlo. Něco proběho až po dotázání se z naší strany. Dost často to ale bylo zodpovězeno vyhýbavě. Ale nejlepší bylo: no to jste se měla koukat nakolegyňky. pardon. Pokud je ale něco jako bod programu, pak počítám s tím, že na tobudeme upozorněny. Ideálně předem. S tavnými kleštěmi v ruce se po všech čertech koukat nedá…bez spálenin.

Z kurzu jsem odešla certifikovaná, ale neschopna informace prakticky použít. A jak jsem již psala na začátku: Nejsem sama. Navíc jeho chování je velmi „specifické“ bez přiznání jakékoliv nedostatku na jeho straně. Má rád sexistické narážky (nejsem žádná citlivka, ale tohle je dosti na hraně) a cizí výrazy. Jeho výklad může znít díky cizím výrazům fundovaně a erudovaně, ale je dosti prázdný.

Ráda chválím až do nebes. Ale tu se nedá moc pochválit. Ok, výrobu pramenů ano. Preciznost spojů ano (tedy bez vědomí, na kolik vlasů spoj pověsit. to se na té proplešlé cvičné hlavě nedalo vyzkoušet).

Buďte rozumné a jděte radši jinam. Nebo sem a pak ještě na nějaký kurz.

tacose bojina psatjmeno | 1.7.2017 16:16 | ip: 90.180.152.77

Přidat příspěvek

Prosím přihlašte se.

Registrace na fóru Salóny-krásy.cz je zdarma a může se zde registrovat kdokoli, kdo souhlasí s níže uvedenými pravidly. Musí se s nimi proto každý před registrací seznámit - jsou závazná pro všechny registrované uživatele.

  1. Jsou přísně zakázány urážky, osočování a vulgární vyjadřování na fóru a výroky podněcujícím či odkazujícím na násilí nebo nenávist.
  2. Vybírejte vhodná fóra pro zakládání témat a nezakládejte duplicitní témata. Zvýší se tím šance, že na Váš příspěvek budou reagovat lidé zajímající se o stejné téma.
  3. Při zakládání témat nepište celý příspěvek velkými písmeny.
  4. Nejsou povoleny reklamní příspěvky a inzerce jakéhokoliv druhu.
  5. Příspěvky a témata porušující jakékoli z těchto pravidel mohou být bez varování upraveny, přesunuty, uzavřeny nebo smazány. Uživatel může být za porušování těchto pravidel bez varování zabanován na dobu určitou i neurčitou.
  6. Administrátoři, moderátoři, vlastník domény, vlastník serveru, ani nikdo jiný nijak nezodpovídají za případné škody vzniklé užíváním fóra Salóny-krásy.cz a řízením se radami a návody uživatelů.

Změna pravidel vyhrazena.