Zpět na Wellness & Spa

Solná jeskyně Namakdan - HRUBOST A URÁŽKY!

Chci se podelit o cerstvou skušenost v teto jeskyni. Neni to spatne misto pro relax, ovsem nesmite tam narazit na majitelku. Po drivejsi domluve s velmi prijjemni a vstricnou obsluhou na 3–5 minutovem spozdeni, byla mne udelena vycitka zvysenym hlasem, jako malemu diteti ve skolce. Vysvetleni o domluve a tom, ze konec koncu skracuji vlastni cas, ktery mam zaplaceny byli k nicemu. Takze „RELAX“ jak ma byt…((( Ovšem bonbonek nakonec – na moji prosbu zrusit pristi navstevu (diki Bohu posledni) hysterickym (!) hlasem: Co jako mate za problem? Tak si pronajmete celou jeskyni za 13set! Na moji opakovanou prosbu zrusit pristi vstup, mluvic k dalsi osobe: Tak ona jeste neni ceska? Fuj! O odchod kamsi dozadu.
Divadlo? Zrejme, ale velmi spatne. Chci pripomenout, ze jako obcan teto zemi mam pravo branit se u soudu proti podobnym vyrokum odvolanim na zakon o prestupcich, a to na §49.
Takze, rezume:

1. nevyhovujici komunikace mezi perzonalem
  2. neumeni resit nedorozumeni a take neumeni navodit prijemnou atmosferu
  3. trideni zakazniku podle narodnosti a urazky pokud nepatrite do majority.

P.S.: „madam“ poznate zdaleka – ma hrozny vlasy cervenoruzove luminiscentni bar­vy.

Novotná | 24.2.2010 13:43 | ip: 90.181.11.54

Nemohu souhlasit s tímto názorem. I já jsem využila odpočinku v solné jeskyni v Namakdanu, pokaždé jsem se domlouvala s majitelkou a její vstřícné chování ke mně bylo naprosto senzační a bezvadné. Dodávám, že jsem potřebovala také zrušit a přehodit rezervaci a šlo to úplně bez problémů. Byla jsem jen nárazová návštěvnice, žádná dlouholetá klientka. Z mé vlastní zkušenosti mohu služby a personál v Namakdanu jen chválit a doporučit.

Antonínová | 1.10.2011 21:33 | ip: 78.136.145.173

Přidat příspěvek

Prosím přihlašte se.

Registrace na fóru Salóny-krásy.cz je zdarma a může se zde registrovat kdokoli, kdo souhlasí s níže uvedenými pravidly. Musí se s nimi proto každý před registrací seznámit - jsou závazná pro všechny registrované uživatele.

1. Jsou přísně zakázány urážky, osočování a vulgární vyjadřování na fóru a výroky podněcujícím či odkazujícím na násilí nebo nenávist.
  2. Vybírejte vhodná fóra pro zakládání témat a nezakládejte duplicitní témata. Zvýší se tím šance, že na Váš příspěvek budou reagovat lidé zajímající se o stejné téma.
  3. Při zakládání témat nepište celý příspěvek velkými písmeny.
  4. Nejsou povoleny reklamní příspěvky a inzerce jakéhokoliv druhu.
  5. Příspěvky a témata porušující jakékoli z těchto pravidel mohou být bez varování upraveny, přesunuty, uzavřeny nebo smazány. Uživatel může být za porušování těchto pravidel bez varování zabanován na dobu určitou i neurčitou.
  6. Administrátoři, moderátoři, vlastník domény, vlastník serveru, ani nikdo jiný nijak nezodpovídají za případné škody vzniklé užíváním fóra Salóny-krásy.cz a řízením se radami a návody uživatelů.

Změna pravidel vyhrazena.

Slevy v salónech krásy

–42 %
akce-na-radiofrekvencni-hubnuti-a-redukci-celulitidy-2

AKCE na radiofrekvenční hubnutí a redukci celulitidy

Estetické centrum Štěpánka Procházková Dvůr Králové, Preslova 449, Dvůr Králové Nad Labem

3500 Kč končí za 23 dní
–47 %
10-vstupu-na-pristrojovou-lymfodrenaz-za-akcni-cenu-2

10 vstupů na přístrojovou lymfodrenáž za akční cenu

Estetické centrum Štěpánka Procházková Ústí nad Orlicí, 17. Listopadu 77, Ústí Nad Orlicí

4999 Kč končí za 23 dní
–42 %
akce-na-radiofrekvencni-hubnuti-a-redukce-celulitidy

Estetické centrum Štěpánka Procházková Ústí nad Orlicí, 17. Listopadu 77, Ústí Nad Orlicí

3500 Kč končí za 23 dní
–47 %
10-vstupu-na-pristrojovou-lymfodrenaz-za-akcni-cenu

Estetické centrum Štěpánka Procházková Česká Třebová, Dr. E. Beneše 1513, Česká Třebová

4999 Kč končí za 23 dní
–42 %
akce-na-radiofrekvencni-omlazeni-3

AKCE na radiofrekvenční omlazení

AKCE na radiofrekvenční omlazení s viditelným výsledkem již…

Estetické centrum Štěpánka Procházková Dvůr Králové, Preslova 449, Dvůr Králové Nad Labem

2250 Kč končí za 23 dní