Barber shopy, místo pro pravé muže

Kategorie: Pro muže

Mojekrasa

Barber shopy neboli pánské holičství v Praze, to jsou luxusní studia pro pravé gentlemany. Své salony krásy už opět mají i muži. A právě z pohledu muže jde o nutnost, která u nás dlouho chyběla. Každý muž to jistě mnohokrát v životě zažil ve chvíli, kdy se přišel ostříhat do kadeřnictví, kde inzerují pánské střihy.

Péče, kterou dostanete, je často takřka nulová. Mužský svět a Barber shop přináší něco zcela jiného. Už při vstupu do salonu poznáte, že jste docela v jiném světě a konečně ve světě mužském. Dostanete čerstvě namletou, voňavou kávu, úžasný čaj, nebo sklenku oblíbené whisky a budete hýčkáni pod rukama zdejších profesionálů. Čeká vás relax, zážitek a čas, který věnujete sobě. Opravdoví muži totiž vědí, že péče o zevnějšek z nich nemusí hned udělat zženštilého klučíka, ale naopak muže, kterého bude chtít mít vedle sebe každá žena.

Mužnost pravého gentlemana

Dokonalou péči v holičství pamatují ještě naši dědové. Můžete si dopřát tradiční holičství, tedy oholení klasickou metodou s příjemným napařením horkým ručníkem ve formě Holení břitvou Hot towel. O nic ale rozhodně nepřijdete, ani když nosíte vousy, které vám zde upraví do správného tvaru za pomocí balzámů či olejů. Úprava vousů a Beardtrim je dokonalý zážitek. Zastřižení plnovousu, zaholení kontur a pěstící balzám je dokonalý zážitek. Pánská holičství Barber shop vám kromě holení a úpravy vousů zastřihnou i vlasy a vytvoří správný účes, provedou chlapecký střih, pánský střih i pánské barvení. Navíc vám upraví obočí a jemně opálí chloupky kolem uší. Objevte v sobě mužnost pravého gentlemana. Proceduru holení si dopřejte, alespoň pokud jdete na významnou akci. Vousy je dobré nechat upravit alespoň jednou týdně. Je třeba se o ně starat i mezi tím, řádně je česat a dopřát jim výživu. Balzámy a oleje speciálně na vousy můžete přímo v Barber shopu vyzkoušet.

Kouzlo pánských salonů a klubů

Oprašte kouzlo pánských salonů a klubů. Správný chlap by měl být plný mužnosti a především by měl být sám sebou. Je třeba se opět nechat inspirovat v historii, kdy byli muži opravdovými gentlemany a chovali se galantně nejen k ženám, ale i k sobě navzájem. Dnešní virtuální doba minimalizuje mezilidskou komunikaci do krátkých zpráv a znaků. Zkuste si vytvořit příjemné chvíle a naplánujte si setkání s kamarádem v Barber shopu nad dobrou kávou či sklenkou sklenky dobré whisky. Proberte mužská témata a buďte sami sebou. Barber shopy byly z historického hlediska nejen místem zkrášlování, ale i svobodného vyjadřování, otevřených debat a v neposlední řadě i sociálních interakcí. Od svých počátků pomáhají dotvářet pravou, mužskou identitu. Obřad prvního oholení mladého muže znamenal velký vstup mezi dospělé. A když se z chlapce stane opravdový muž, je třeba si dopřát náležitou péči a sílu i vzhled opravdového muže si také udržet.

Nově barber shopy/pánská holičství i na Salony-krasy.cz – hledejte ten pravý barber shop pro sebe nebo partnera na https://salony-krasy.cz/…ka-holicstvi

Komentáře