Buďte krásnější a odpočatější – vyrazte k moři!

Kategorie: Relax a wellness

Mojekrasa

Alespoň jednou ročně by si každá z vás měla užít dovolenou, na které bude jen relaxovat a užívat si podle libosti. Není lepší varianty, než vyrazit za odpočinkem k moři. U moře je nejen krásně, ale pobyt zde má i pozitivní účinky na zdraví a krásu. Mořská sůl pokožku vyživuje a čistí, nehledě na to, že sluneční paprsky dodávají pleti krásný odstín. To v žádném salonu není možné tak úplně splnit. Přemýšlíte o tom, kam letos vyrazíte? Máme pro vás tip – vyzkoušejte Itálii. Díky včasné rezervaci je možné koupit dovolenou v této nádherné zemi za hubičku. Kde rezervovat a kam můžete vyrazit?

Proč Itálie?

Itálie je nádherná země, která má rozhodně co nabídnout. Kromě čistého moře a dlouhých pláží jsou to historické památky, panenská příroda, skvělá kuchyně a samozřejmě také móda. Dovolená zde je pro moderní ženy rájem! V současné době může Itálie nabídnout desítky kvalitních míst, kde je možné si několik dní volna užít. Mezi nejpopulárnější patří letoviska Lignano, Bibione, Caorle a další. V oblasti Toskánska a v termálních lázních nedaleko Benátek si navíc můžete užít i wellness pobyty u moře. Během dovolené si budete užívat super komfort pro tělo i duši.

Nabídky first minute se vyplatí nejvíce!

Úžasné na Itálii je, že právě do této země je možné vycestovat levně a užít si tak luxus za přiměřenou cenu. Dovolenou za nejvýhodnější cenu získáte, když ji koupíte s dostatečným předstihem – ideální doba je právě nyní. Využít je totiž možné nabídky first minute. Nabídka zájezdů v rámci těchto akcí bývá velmi rozmanitá (na rozdíl do last minute, kdy můžete vybírat jen z několika málo zbylých resortů) a cenově skutečně výhodná. Díky first minute je možné získat zájezd se slevou až 43 %! Příjemné je, že si platbu můžete rozložit, takže to vůbec nemusí zatížit vás rozpočet. Běžně se platí 50 % ceny ihned a 50 % až později.

TIP – na portálu Italieonline.eu v současné době běží ještě výhodnější akce. Pokud koupíte zájezd v rámci first minute do 15.1. budete muset zaplatit pouze sníženou zálohu 2000 Kč za celou rezervaci a do konce března zbytek do poloviny ceny.

Neváhejte, tak výhodné nabídky nebudou trvat věčně a ty nejlepší místa rychle mizí!

Komentáře