Noste gelové nehty pokaždé jinak

Kategorie: Nehty a ruce

Mojekrasa

Zdobení nehtů je poslední fáze při modelování nehtů. Lze zdobit nehty gelové, akrylové i přírodní. Gelové nehty mohou vypadat originálně a upoutat pozornost okolí. Zdobení nehtů představuje velmi tvůrčí, uměleckou činnost při nehtové modeláži, dotváří ji a zkrášluje. Využít můžete flitry, třpytky, kamínky i obrázky.

Zdobení nehtů obrázky a samolepkami

Pokud si upravujete gelové nehty doma, může se vám hodit třeba polygel sada s lampou. Jakmile si upravíte nehtové lůžko a vytvoříte krásné nehty, můžete se pustit do jejich zdobení. Můžete je nalakovat, nebo využít na nehty obrázky. Při nehtové modeláži můžete použít různé věci na nehty. Můžete si na ně nalepit samolepky s motivy květin či ornamentů v různě barevném provedení.

Využijte dekorační šablony

Výraznější efekt přináší metalické nehty i dekorační šablony. Zdobení je s nimi snadné. Pro extravagantní typy jsou k dostání i dekorační peříčka, FIMO zdobení nebo dokonce piercingy na nehty. Zdobit můžete gelové nehty bílé i barevné. Pro inspiraci využijte fotogalerie a zkuste si ozdobit i nehty na nohou.

Razítka na nehty

Zdobící destičky jsou určené ke zdobení nehtů metodou KONAD. Jsou z nerezové oceli, laserově gravírované, mají jedinečný design a vzory, které nenamalujete. Naneste zdobící lak na destičku, pomocí škrabky odstraňte přebytečný lak z destičky, pomocí razítka naberte lak z destičky a jemným houpavým pohybem přeneste vzor na nehty. Zafixujte ho pomocí fixačního leštícího laku.

Zdobení nehtů houbičkou

Připravte si 2 barvy laku na nehty, bezbarvý lak na nehty, odlakovač na nehty a houbičku na make-up či na nádobí. Nehty nalakujte jednou barvou a nechejte zaschnout. Pak druhou barvu naneste na houbičku a s ní na nehty. Očistěte okraje nehtů odlakovačem a nehty přetřete transparentním lakem pro doplnění lesku.

Zdobení nehtů třpytkami

Třpytivý vzhled nehtů dodají kamínky nebo glittry v pestrých i jemných barvách i různých tvarech. Nehty se díky třpytkám a kamínkům třpytí, lesknou a pozvednou vzhled nehtů. Použít můžete i gel lak, nebo využít služeb odborníka.

Ať už hledáte nehtové studio ve městě České Budějovice nebo Praha, vyzkoušejte techniku airbrush pomocí stříkací pistole nebo combo umožňující spojit gel a akryl (akrylgel).

Nehty s hologramy

Laky na nehty s hologramy vypadají úžasně. Třpytky vkládáte do laků na nehty a vytvoříte dokonalé efekty. Třpytivé vzory vytvoří dokonalou imitaci kamínků. Barevné třpytky určené na nail art smíchejte s řídkým UV gelem, aplikujte na mokrý barevný nebo bezbarvý lak a po zaschnutí přetřete vrchním lakem.

Nalepovací nehty pro děti

Pokud vyrážíte na dětský karneval, festival nebo jim připravujete dětskou párty, vyzkoušejte nalepovací nehty pro děti, ze kterých budou nadšené. Ocení třeba nehty se zvířátky. Razítka a samolepky najdete v mnoha variantách.

Nevíte si rady? Zkuste se obrátit na nehtové studio či nehtařku ve vašem okolí.

Fotografie

Komentáře