Proměna se Salony-krasy.cz a Pavlem Filandrem - kompletní průvodce

Kategorie: Proměny

Mojekrasa

Koncem ledna 2019 jsme se s Pavlem setkali v jeho ateliéru spolu se slečnou Sandrou, vítězkou soutěže o proměnu se Salony-krasy.cz leden 2019. Podívejte na proces, kterým si Sandra prošla na cestě k dokonalému vzhledu.

Sandra je mladá, 15-ti letá sportovkyně MMA z Ústí nad Labem. Vzhledem na její věk se proměna nesla ve znamení ozdravení vlasů a jemného denního líčení pro každý den do školy.

Proměna probíhala v Atelieru Pavla Filandra v Praze.

Vlasy:

Sandra je majitelkou dlouhých vlasů, které nebyly nikdy barvené. Zejména konečky vlasů nebyly zastřihnuté několik měsíců. Proto jim zkrácení pomohlo uzdravit se, následovala hloubkové regenerace a přeliv pro zvýraznění přirozeného odstínu vlasů.

Pro očištění vlasů byl použitý peeling na vlasy Urban Alchemy, aby byly dokonale hebké a připravené přijmout výživnou kúru.

Líčení:

Vzhledem na Sandřin věk volil vizážista Pavel Filandr velmi jemné, decentní líčení v zemitých tónech, vhodné i na každodenní nošení do školy a zároveň jednoduché pro zvládnutí slečnou bez zkušeností v líčení.

Sandra má krásné a výrazné črty, proto stačilo pleť sjednotit, zakrýt drobné nedostatky a obličej velmi lehce vykonturovat. Líčení očí spočívalo ve zvýraznění očního oblouku a nanesení řasenky. Řasenka oko opticky „otevřela“ a pohled Sandry získal na jiskře.

Pro líčení vítězky proměny byly použity produkty Benefit Cosmetics.

Sledujte video z proměny s Pavlem Filandrem

Jak se vám proměna Sandry líbí?

Už další kolo proměny se Salony-krasy.cz vyhlásíme v dubnu 2019, sledujte nás!

Za spolupráci děkujeme Pavel Filandr a New-flag, která věnovala ceny pro vítězku.

Foto kredit: Jana Němcová Foto

Fotografie

Komentáře