Trochu nostalgie a radosti do všedního dne na originálních tričkách

Kategorie: Styl

Mojekrasa

Fórky, hlášky, meme… kdo by je nemiloval? Zvláště ty s retro tématikou, které nám připomínají bezstarostnou dobu dětství nebo mládí. Trička s oblíbenými králíky z klobouku tak zaručeně vyvolají úsměv na rtech všech kolemjdoucích.

Vstávat a cvičit!

A proč? Protože je ráno! Pokud jste se alespoň trochu pousmáli, zřejmě patříte k jedné z generací, která vyrostla s českými večerníčky. Krteček, Křemílek a Vochomůrka, Maxipes Fík nebo Bob a Bobek vás ukládali do postele. Jak by se vám líbilo, kdyby vás vtipné motivy s vašimi někdejšími oblíbenci mohly provázet i v dospělosti, třeba na originálním tričku? Specializovaný Geekshirts.cz se vedle aktuálních vtípků zaměřuje právě na obrázky s retro tématikou a vlastní licenci na ztvárnění Boba a Bobka i Maxipsa Fíka. K již zpracovaným scénkám stále přibývají další, na čemž se ostatně můžete podílet i vy.

Geekshirts dávají kreativitě zelenou

Pokud jen hýříte nápady, ale vaše grafické schopnosti trochu pokulhávají, obraťte se jednoduše na tým Geekshirts.cz. Některý z deseti grafiků váš návrh zpracuje, a když bude stát za to, za pár měsíců ho možná na někom uvidíte na ulici. Už nyní si na stránce můžete vybrat z více než 100 motivů, které vznikly na základě nápadů od lidí, jako jste vy! Tak třeba populární „RIPky“, plovoucí v akváriu bříškem dolu, nemajetný „Sockrates“, nemrtvá včela „Zombee“ nebo všeobecně platné heslo „Největší inspirací je deadline“. Schválně si nějaký deadline dejte a uvidíte, jaký umělec ve vás dříme! Kromě triček si svými motivy můžete nechat potisknout i mikiny, polštářky, plakáty a samolepky.

Originální dárek

Nepotřebujete, aby vámi navržená trika nosila celá republika, ale rádi byste udělali radost konkrétní osobě? I vám na Geekshirts vyjdou vstříc a vytvoří motiv i s personali­zovaným vzkazem.

Fotografie

Komentáře