Vyzkoušeli jsme za vás: Sothys Créme Jeunesse Rides - elixír mládí

Kategorie: Recenze produktů

Mojekrasa

Mít stále mladou, pružnou a rozzářenou pokožku – to je přání asi nejedné z nás. Denní krém Sothys Créme Jeunesse Rides toto slibuje. Jaký měl u nás úspěch? Luxusní značka Sothys není žádnou novinkou u milovnic exkluzivní pleťové péče. Jednotlivé produkty jsou skutečným pohlazením, díky kterému si můžete dopřát zážitek jako v salónu i v pohodlí domova.

Pro ty z nás, které si chtějí udržet pružnost a pevnost pokožky co nejdéle, byl vyvinut tento denní krém s názvem Créme Jeunesse Rides. Hydratační krém, jež působí proti vzniku vrásek a minimalizuje vlivy stárnutí pokožky. Jeho základním kamenem je komplex výtažků ze šafránu spolu s lipozomy a výtažky z kvasnic, jež jsou bohaté na vitaminy a důležité stopové prvky včetně antioxidantů.

Již na první pohled je jasné, že se jedná o něco speciálního. Pokud vám záleží nejen na obsahu, ale také na obalu, pak solidní skleněné obaly Sothys rozhodně potěší vaše srdce. Myslí se také na to, aby se produkt rychle nekazil, proto má samotný krém ještě jedno víčko uvnitř balení, které zamezuje přívodu vzduchu, a tím i rychlejší zkáze produktu.

Konzistencí se jedná o poctivý krém, žádný lehký gel, ale velmi příjemná a snadno roztíratelná textura, která je na pokožce velice komfortní. Krém působí skoro až našlehaně, struktura je při aplikaci odlehčená, ale zároveň bohatá a vyživující. Ihned na vás zapůsobí také vůně. Pokud preferujete pečující přípravky zcela bez parfemace, tak tento krém pravděpodobně nebude pro vás. Má totiž sice jemnou, ale zároveň poměrně jasně rozpoznatelnou květinovou vůni.

Aplikace krému je jako skutečné pohlazení. Musím říct, že jsem se s ním každé ráno cítila jako v luxusním salónu. I samotné účinky na mě zapůsobily. Krém skutečně vydatně hydratuje pokožku, obzvláště ho oceňuji ráno, kdy je pleť po dlouhé noci vysušená, zašedlá a unavená. Díky tomuto přípravku se jí ihned dostane dostatečné vláhy a efekt je okamžitý. Pleť působí svěže a odpočatě, nikde nepne a jednoduše vypadá na první pohled mladší.

Hydratace a výživa pokožky je základním krokem v boji proti stárnutí pleti, to není nic nového. Na dobře hydratované pleti se jeví vrásky menší a zlepšuje se i její celkový tón a textura. To vše o tomto krému platí beze zbytku. I z dlouhodobého hlediska již po několika týdnech můžete zaznamenat celkové rozjasnění a vypnutou, zdravím zářící pokožku.

Krém bych doporučila všem typům pleti, myslím, že na své si přijde i sušší pokožka. Pro pleť mastnou je krém dostupný v odlehčené verzi. Za mě se jedná o komplexní pečující zážitek, který své pleti s radostí poskytnu každý den.

O vhodnosti krému Créme Jeunesse Rides se poraďte ve vašem salonu Sothys Paris.

Mohlo by vás zajímat:

Fotografie

Komentáře