Získejte hodnotný dárek od Zuzany Nguyen (narozeninová soutěž)

Kategorie: Soutěže

Mojekrasa

V aktuální soutěži u příležitosti 13. narozenin portálu Salony-krasy.cz na vás čeká spousta krásných dárků a poukázek. Dnes vám představíme ceny od partnera soutěže – permanent make-up artistky Zuzany Nguyen.

"Jmenuji se Zuzana Nguyenová a jsem certifikovanou Phibrows artistkou u jedné z nejvetších beauty akademií na světě – PhiAcademy. Zaměřuji se na semi-permanentní metodu úpravy obočí a kosmetické ošetření pleti. Permanentnímu make-upu se věnuji rok a v říjnu 2020 jsem ze zúčastnila dalšího školení u mezinárodní akademie – Academy-S. Ve světě PMU je potřeba se neustále vzdělávat a já se učím od nejlepších v oboru, abych Vám mohla poskytnout tu nejlepší možnou péči. Nově provádím pudrové obočí, akvarelové rty a stínovanou oční linku.

Microbladingzu­zana.wixsite.com/phi­browszuzanang

Jak vstoupit do soutěže?

Pro zařazení do slosování stačí, abyste se stali fanouškem Salony-krasy.cz na Instagramu a v komentáři ke zveřejněnému příspěvku označili kamaráda/ku, která by si také přála jednu z atraktivních vý­her.

Soutěž končí 14. 11. 2020 ve 23:59 hod.

Výhra od Zuzany Nguyen

Cena – Dárkový voucher v hodnotě 1 000 Kč na vybranou metodu PMU v ceně od 4 500 Kč. Na výběr je: microblading (vláskování), microblading + shading (vláskování + stínování strojkem – vytváří víc 3D efekt, magic shading (pudrové obočí). Z finální ceny bude voucher odečten. Finální cena je včetně případné korekce po 6 týdnech.

Facebook Zuzana Nguyen

Instagram Zuzana Nguyen

Další ceny partnerů soutěže:

Partneři soutěže

Tak neváhejte a zkuste své štěstí! Hrajte s námi a získejte atraktivní beauty produkty nebo poukázky.

Fotografie

Komentáře