Získejte hodnotný dárek od Kosmetika Capri (narozeninová soutěž)

Kategorie: Soutěže

Mojekrasa

V aktuální soutěži u příležitosti 13. narozenin portálu Salony-krasy.cz na vás čeká spousta krásných dárků a poukázek. Dnes vám představíme ceny od partnera soutěže – české kozí kosmetiky Kosmetika Capri.

Kozí mléko je nesmírně bohaté na aminokyseliny a minerály. Obsahuje vzácné mastné kyseliny, které blahodárně působí na naši pokožku. Je bohatým zdrojem přírodních hydratačních látek a jeho účinky na naši pleť jsou téměř zázračné. Proto jsou čerstvé suroviny jako kozí mléko, syrovátka, tvaroh i kolostrum základním stavebním kamenem jednotlivých receptur Kosmetiky Capri. Každá receptura je pak individuálně doplněna o suroviny mořského původu a rostlinné extrakty jako jsou například jahody, růže, avokádo a mnoho dalších.

Kosmetika Capri je na trhu již 25 let. Své kosmetické přípravky vyvíjí a vyrábí v obci Čím nedaleko Prahy. Produkty jsou lokální, vždy čerstvé a vysoce kvalitní. Firma představila světu již více 90 originálních receptur pod značkami: La Chèvre, Le Chaton, Capramedic. Recept každého produktu má přesné zákonitosti. Poměr všech surovin a kozích ingrediencí je dokonale vyvážený.

Jak vstoupit do soutěže?

Pro zařazení do slosování stačí, abyste se stali fanouškem Salony-krasy.cz na Instagramu a v komentáři ke zveřejněnému příspěvku označili kamaráda/ku, která by si také přála jednu z atraktivních výher.

Soutěž končí 14. 11. 2020 ve 23:59 hod.

Výhry od Kosmetika Capri

5× Leknínový 24 hod krém značky Le Chaton v hodnotě 398 Kč/ks.

Leknínový 24 hod krém Le Chaton – to nejjemnější s obsahem přírodních bio látek pro Vaši pokožku

Vysoce účinný pleťový krém s vysokým obsahem přírodních bio látek, který přímo působí na mikrobiom naší pleti. Rozjasňuje, zklidňuje a zjemňuje pokožku. Je velmi vhodný i pro citlivou a problematickou pleť. Zpomaluje stárnutí, redukuje pigmentové skvrny, zlepšuje pevnost a pružnost pokožky. Je to všestranný pomocník, který zajistí, aby naše pleť byla opravdu zdravá, krásná a svěží.

Obsahuje vysoké procento kozího másla, které zvláčňuje i zjemňuje pleť a dále velmi účinné rostlinné extrakty jako je květ leknínu bílého, který rozjasňuje pleť a redukuje pigmentové skvrny.

Krém byl testován klientkami Mamma Help Center, které si prošly chemoterapeutickou léčbou a jejich pleť byla vysoce citlivá. Krém dostal v testování známku 1 a stal se nejoblíbenějším produktem.

www.kosmetikacapri.cz

Další ceny partnerů soutěže:

Partneři soutěže

Tak neváhejte a zkuste své štěstí! Hrajte s námi a získejte atraktivní beauty produkty nebo poukázky.

Fotografie

Komentáře