Vyzkoušeli jsme za vás: Andmetics Brow Powder Trio – tři odstíny pro dokonalé obočí

Kategorie: Recenze produktů

Mojekrasa

Co se týče obočí, rozhodně stojí za to dát si s ním trochu práce. Pro dokonale přirozený, avšak upravený výsledek je tu trio pudrů na obočí od andmetics.

V oblasti úpravy obočí jsou možnosti opravdu široké. K dokonalému výsledku vás může dovést tužka, gel, pudr či třeba pomáda. V andmetics si s obočím skutečně vědí rady, a proto nabízejí širokou škálu produktů. Já jsem nedávno testovala toto pudrové trio.

Pudrové produkty mají většinou jako hlavní výhodu přirozený a jemný vzhled. Výhodou tohoto pudrového tria jsou právě tři odstíny, které můžete mezi sebou i míchat, a proto jste připravené na všechny nečekané změny barvy vlasů a můžete měnit vzhled obočí podle nálady a aktuální potřeby dramatičnosti. Tři odstíny nabízí nekonečné možnosti pro všechny barevné typy, a proto je tento produkt univerzální a skvělý nejen pro běžné uživatelky, ale i pro profesionály.

Odstíny jako takové jsou velice přirozené, žádný nemá nežádoucí načervenalý podtón, díky kterému upravené obočí často vypadá až nepatřičně. Jednotlivé odstíny jsou laděny naopak mírně do studena, a proto sednou všem.

Pudr jako takový je velice jemný, není mazlavý, a proto s ním vykouzlíte velice jemné tahy. Barva se nanáší rovnoměrně a neulpívá v kusech. Použít můžete jak svůj vlastní štěteček, tak mini štěteček i s kartáčkem určeným k pročesávání obočí, jež jsou přiloženy v balení. Díky tomu je produkt ideální i na cestování a v každém případě oceníte i zrcátko. Díky tomu tak máte vše, co potřebujete vždy při sobě.

Výdrž pudru je celodenní, pokud si ještě přejete obočí zafixovat, je vhodné přidat nějaký produkt typu fixačního vosku či řasenky na obočí. Barva jako taková ale vydrží celý den netknutá a obočí perfektní. Díky více odstínům můžete i obočí modelovat pro maximálně přirozený výsledek – ve středu obličeje použijte odstín světlejší a ztmavujte směrem ven.

Jelikož jsem nedávno radikálně zesvětlila barvu vlasů, musím říct, že jsem ocenila, že si nemusím kupovat nové líčidlo na obočí a mohla jsem si umíchat barvu podle svého přání. Trio set na obočí navíc používám i při cestování a mám tak dokonalé obočí vždycky při ruce.

Čtěte také:

Fotografie

Komentáře