Vyzkoušeli jsme za vás: Yope Verbena – tělové mléko a tekuté mýdlo (recenze produktu)

Kategorie: Recenze produktů

Mojekrasa

Znáte polskou značku Yope? Pokud ne, je to škoda. Jejich produkty totiž vynikají nejen svým přírodním složením, ale také neotřelými vůněmi a soustředí se rovněž na design obalů svých produktů.

Ve vodách přírodní kosmetiky se toho děje za poslední léta celkem hodně a upoutat naši pozornost není lehké. Yope je značka, která pochází z Polska, a právě neobvyklý design obalů, který zaujme, si vzala za své. Lahvičky Yope skutečně upoutají na první pohled a budou se skvěle vyjímat v každé koupelně. Jelikož ale vše není jen o obalu, tak v Yope rovněž zaujmou méně obvyklými vůněmi, zajímavými kombinacemi bylinek a jiných vonných ingrediencí, které dohromady vytvářejí kompozice vhodné i pro náročnější nosy.

Co se týče řady Verbena, vyzkoušela jsem tekuté mýdlo a tělové mléko. Tekutá mýdla jsou jednou z domén Yope, garantují až 92% přírodního složení, navíc jsou vhodná pro vegany.

Vůně verbeny je něco, co já osobně miluji. Pokud máte v oblibě citrusy, ale už vás nebaví ostrý citron či hořký grep, je verbena ta pravá. Tato bylinka totiž oplývá intenzivním citrusově-bylinným aroma, které ovšem není prvoplánové. Tekuté mýdlo i mléko vám tak garantují stoprocentní osvěžení. Verbena je ideální jak v teplejším období, tak po ránu, kdy snad každý z nás potřebuje trochu probudit. Aromaterapeuticky navozuje svěžest a pocit energie.

Tekuté mýdlo nevysušuje pokožku rukou ani při častém mytí, a to dokonce ani v zimě. Je poznat, že pěnidla jsou přírodního původu, a díky tomu tolik nenarušují ochrannou bariéru pokožky. Osvěžující vůně je vhodná pro celou rodinu a je z rukou cítit ještě poměrně dlouho po umytí. Balení 500ml vám určitě nějakou dobu vydrží a navíc, jak už bylo řečeno – díky balení ozvláštní vaši poličku v koupelně.

Co se týče tělového mléka, tak rozhodně oceňuji přítomnost pumpičky pro snadné dávkování produktu. Díky tomu si příliš nezapatláte ruce a aplikace je snadná i rychlá. Jemnější konzistence mléka se velice rychle vstřebává, a proto nemusíte čekat příliš dlouho na vsáknutí, což oceníte zejména v ranním shonu. Vůně verbeny vás přitom zahalí jako jiskrný obláček a bude vás provázet nejméně půl dne. Dovolím si dokonce tvrdit, že by mohla nahradit ranní šálek kávy.

Pokud tedy hledáte zajímavé vůně, přírodní složení nebo oku lahodící obaly produktů, to vše najdete u Yope. Nemusíte se omezovat jen ja energetickou Verbenu, v sortimentu Yope najdete i jiné varianty, které zaujmou vaše čichové buňky a budou aromaterapeuticky působit na celý váš organismus.

Produkty Yope (i pro děti) zakoupíte na e-shopu Econea.cz.

Čtěte také:

Fotografie

Komentáře