Vyzkoušeli jsme za vás: Yope – sprchový gel Kadidlovník a rozmarýn

Kategorie: Recenze produktů

Mojekrasa

Moje druhé setkání se značkou Yope proběhla ve sprše. Neobvyklá vonná kompozice kadidlovníku a rozmarýnu mě oslovila a dokázala provonět koupelnu na celé hodiny.

Yope, polská značka dbající nejen na přírodní složení a ekologickou udržitelnost, ale také na neotřelé parfemace svých produktů, rozhodně stojí za pozornost. Na první pohled vás určitě upoutá hravými obaly se zvířátky, které značce dodávají atraktivní tvář. V Yope původně začínali u prostého mytí rukou a tekutých mýdel, dnes ale v sortimentu najdete ledacos včetně sprchových gelů. Můžete vybírat z několika vůní, já vyzkoušela kadidlovník a rozmarýn.

Tuto parfemaci jsem si vybrala schválně, protože jsem chtěla něco méně obvyklého. A nebyla jsem zklamaná. Sprchový gel voní opravdu krásně, vůně je unisexová, mírně kořeněná, trochu orientální, cítím z ní i dřevo, závan bylinek…má zkrátka mnoho vrstev a můžete ji tak postupně objevovat. Během sprchování krásně provoní celou koupelnu, čímž vám dodá i aromaterapeutický zážitek. Z hlediska vůně je tento sprchový gel vhodný právě pro ty, kdo jsou unaveni klasickými jednodruhovými parfemacemi a chtěli by zkusit něco zvláštního.

Sprchový gel obsahuje 93% složek přírodního původu, což je naprosto skvělé jak pro naši planetu, tak pro pokožku jako takovou. Gel obsahuje pouze šetrná pěnidla, která pokožku nevysušují a nenarušují její ochranný film. Díky tomu a díky neutrálnímu pH jej může dobře snášet i citlivější pleť. Navíc do vody nevypouštíte zbytečné chemikálie.

Výtažek z rozmarýnu působí přirozeně protizánětlivě a má příznivý vliv na prokrvení pokožky. Sprchový gel tak může být ideální na probuzení po ránu i na tonizaci pokožky prakticky kdykoli během dne. Mohu potvrdit, že pokožka je po sprchování krásně jemná, není vysušená ani začervenalá. Navíc nádherně voní, což já vždycky ocením.

Velké 400ml balení sprchového gelu je v rámci přírodní kosmetiky velmi cenově příznivé. Proto pokud vás Yope zaujme, tak doporučuji vyzkoušet všechny voňavé varianty a připravit si tak každý den jiný zážitek ze sprchování.

Děkujeme e-shopu Econea.cz za poskytnutí produktů pro testování.

Čtěte také:

Komentáře