Misha Čadková exkluzivně pro Salony-krasy.cz - jak na péči o vlasy v létě?

Kategorie: Na slovíčko

Mojekrasa

Čerstvá držitelka titulu Kadeřník roku Misha Čadková z Misha/hair studio/RAW BEAUTY doporučuje jak pečovat o vlasy

Misha Čadková je čerstvou vítězkou prestižní kadeřnické soutěže Czech and Slovak Hairdressing Awards, a také hrdou majitelkou kadeřnického studia s nevšedním konceptem v duchu RAW BEAUTY, který usiluje o harmonii a klade si za cíl vytvořit uprostřed velkoměsta ostrov klidu. Relaxační hudba, raw snídaně, či harmonizace pomocí šungitové vody. Na to vše se mohou těšit návštěvníci salonu. Misha nám dala tipy na zajímavé vlasové přípravky, které by neměly chybět ve výbavě žádné moderní ženy.

Misho, jaký je základ v péči o vlasy?

Když to vezmu od začátku po řadě: Každá žena má jiný typ vlasů. Je tedy dobré poradit se nejprve s kadeřníkem, který udělá diagnostiku a doporučí vhodné přípravky pro každodenní péči.

Co by tedy nemělo v základní výbavě chybět?

Rozhodně vhodný šampon a kvalitní maska na vlasy. Pokud vlasy upravujeme teplem, tak potom je to ochranný krém nebo vlasový olej, který vlasy před působením tepla ochrání. Vlasy se nevysušují a netřepí. Toto je naprostý základ.

Poradíte čtenářům, jaké přípravky používat v létě?

V letním období doporučuji pořídit si produkt ze „ze sluneční řady“ s ochrannými faktory. Pokud potřebujeme získat objem, který je letošním trendem, pomohou pudrové spreje, které vlasy krásně nadzvednou a objem drží i v teplých dnech. Plus je potřeba používat výživné masky, abychom vlasy vyživovaly zevnitř, a poté používat ochranné krémy ve spreji jako finální péči. Toto léto se ponese v duchu nedbalé elegance – vlasy různě spletené, zvlněné. A rozhodně větší objem! Takže použít vlasovou kosmetiku na zvětšení objemu, poté lehce namačkat do vln nebo uplést cop, vlasy různě zaplést a budete určitě IN!

Bez jakých produktů se v létě neobejdete Vy? Budeme rádi za Vaše komentáře!

Náš tip: Hledáte dobré kadeřnictví?

Komentáře