Vyzkoušeli jsme za vás: LUSH Cupcake – čištění pleti s vůní čokolády

Kategorie: Recenze produktů

Mojekrasa

Nejen na jaře potřebuje naše pleť exra vzpruhu. Pokud jí chcete dopřát něco opravdu fresh, tak zaměřte svoji pozornost na LUSH. Nabízejí totiž gurmánské super čerstvé masky z těch nejlepších přírodních surovin, které nabijí vaši pokožku energií.

LUSH nabízí celé spektrum čerstvých pleťových masek s různými účinky pro rozličné typy pleti. Jejich společnou vlastností je to, že jsou maximálně čerstvé – i proto musejí být uchovávány v lednici, aby se cenné ingredience zbytečně nekazily. Cucpake je maskou, která slibuje vyčištění pleti pomocí marockého jílu rhassoulu. Dále obsahuje také zjemňující kakaové máslo či silici z máty peprné a santalu. To vše vám zaručí dokonale čistou a hedvábně jemnou pleť.

Je dost možné, že se do Cupcake zamilujete hned na první vyzkoušení, a nebudete první ani poslední. Voní totiž tak neodolatelně po kakau a čokoládě, že vám zpříjemní nejedno unavené odpoledne. Mě osobně tato gurmánská vůně vždycky dobře naladí – asi Pavlovův reflex, kdy tělo očekává čokoládu, ale té se mu dostane pouze zvenku. O to lepší účinky ale má. A nezkazí vám postavu!

Já osobně mám smíšenou pokožku, která bývá občas problematická a ani ve třiceti letech se jí nevyhýbají pupínky či ucpané póry a černé tečky. Na Cupcake mi vyhovuje to, že pleť důkladně vyčistí, ale zároveň je jemná, není to žádný dryák a pleť není po použití nepříjemně napnutá a vysušená. Naopak je opravdu velmi hebká a příjemná na dotek. Maska pokožku nepodráždí a spíše ji mírně zchladí a uklidní. Vůně kakaového másla a prášku působí na všechny vaše smysly, a proto je Cupcake ideálním společníkem pro relaxační den, kdy si chcete dopřát příjemný wellness zážitek, ovšem v prostředí domova. Myslím, že bude vyhovovat všem, kdo potřebují pleť pročistit, avšak zároveň nechtějí pokožku vysušovat. Uchováváním v lednici navíc zesílíte zklidňující a chladivý efekt masky.

Na masce Cupcake se mi líbí to, jak komplexní zážitek poskytuje. Je to opravdu, jako byste si na obličej roztíraly čokoládu, která ale navíc vaši pleť vyčistí a pomůže vám vyhnout se pupínkům a ucpaným pórům. Cupcake ocení všechny typy pokožky kromě velmi suché. Pleť bude nejen krásně vyčištěná a vypnutá, ale i nádherně provoněná. Cupcake bude vyhovovat nejen čokoládovým závislákům, ale i všem, kdo chtějí odstranit z pokožky nečistoty a rozzářit zašedlou či unavenou pleť.

Čtěte také:

Fotografie

Komentáře