92 % Češek a Slovenek si chce upravovat vlasy bez omezení

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

92 % Češek a Slovenek si chce upravovat vlasy bez omezení i za cenu negativních vlivů na krásu a zdravý vzhled vlasů. Řada Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment jim to umožňuje.

Účes je jedinečným prostředkem vyjádření vlastního stylu a osobnosti. Přesto se způsob úpravy vlasů často stává předmětem konvenčních představ o tom, jaký účes bychom měli nebo neměli nosit. Proč ale podléhat předsudkům? Dove věří, že každá žena by měla mít takový účes, jaký chce ona sama. Její vlasy jsou její volba. Modré vlasy, kudrnaté ke kulatému obličeji nebo blonďaté pro Asiatku? Proč ne. Podívejte se na hlavní video k řadě Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment, jež ženy motivuje k tomu, aby se nebály volit účesy, které se jim líbí:

V nedávném průzkumu mezi Češkami a Slovenkami navíc pouhých 8 % z nich uvedlo, že se při vlasovém stylingu běžně řídí obecnými doporučeními a chce vyhovět většině. Ostatní touží po účesu, jaký se líbí v první řadě jim. Více než polovina dotázaných si vlasy běžně upravuje barvením nebo fénováním, zároveň ale tyto činnosti vnímá jako příčinu poškození. O tom, že se jich určitý stupeň poškození vlasů týká, je přesvědčeno dokonce 91 % respondentek.

Ženám, pro které je vlasový styling cestou k sebevyjádření, ale současně se obávají jeho negativních vlivů na krásu a zdravý vzhled jejich vlasů, je určena unikátní řada vlasové péče Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment. Její šampon, kondicionér, maska a olejové sérum napomáhají udržet zdravý vzhled a krásu všem typům namáhaných vlasů. Řada Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment obsahuje výtažek z červených řas a Keratin Nutri Complex, díky kterým regeneruje vlasy do hloubky a eliminuje známky jejich poškození.

Značka Dove po celém světě sledovala inspirativní příběhy žen, které našly odvahu postavit se stereotypům a jít svou vlastní cestou. Nejpoutavější z nich se pak staly součástí jejího krátkého filmu „Love Your Hair“ (ke zhlédnutí zde). Na otázku, jakou váhu přikládají u vlasového stylingu stereotypním doporučením, se Dove zeptal i Češek a Slovenek ve svém aktuálním průzkumu. Ukázalo se, že celých 92 % z nich chce mít účes především takový, jaký se líbí jim. Jen zbylých 8 % dotázaných si pak přeje vyhovět většinovému vkusu.

Nejčastějšími z vlasových úprav, jež do zkrášlující rutiny české a slovenské ženy pravidelně zahrnují, jsou fénování (66 %), barvení (58 %) a narovnávání, například s pomocí žehličky na vlasy (39 %). Zároveň si ale všechny tyto stylingové techniky spojují s rizikem poškození kvality svých vlasů. Fénování v 65 % případů, barvení ze 73 % a žehlení má negativní vliv dokonce podle 81 % respondentek. Pouze 9 % všech dotazovaných Češek a Slovenek zastává názor, že jejich vlasy netrpí poškozením. Za jeho nejčastější projevy pak označují třepení konečků (57 %), suchost vlasů (42 %) nebo jejich křehkost a lámavost (29 %).

České a slovenské ženy současně kladou vysoké nároky na pečující vlasové přípravky

Nejčastěji od nich vyžadují výživu vlasu zevnitř (61 %), neméně důležitá je ale také celková náprava (50 %) a ochrana proti dalšímu poškození (49 %). Řada Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment je speciálně vyvinuta na míru ženám, jež si sice vlasy rády barví, žehlí, kulmují či jinak upravují, ale přesto je chtějí uchovat krásně vyživené a lesklé.

Obsahuje jedinečnou kombinaci složek přispívajících k regeneraci vlasů, a napomáhá jim tak navracet zdravý vzhled. Klíčem k výjimečnosti této řady je její inovativní složení s výtažky z červených řas a Keratin Nutri Complex, které pomáhají doplňovat živiny a opravovat vnitřní strukturu poškozených vlasů.

Vlasy jsou pak na první pohled hladší, silnější a lesklejší. Řada Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment obsahuje šampon, kondicionér, masku a olejové sérum.

Přehled produktů:

  • Šampon Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment. Nezávazná doporučená spotřebitelská cena 119,90 Kč.
  • Kondicionér Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment. Nezávazná doporučená spotřebitelská cena 119,90 Kč.
  • Maska Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment. Nezávazná doporučená spotřebitelská cena 149,90 Kč.
  • Olejové sérum Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment. Nezávazná doporučená spotřebitelská cena 229,90 Kč.

Náš tip: Hledáte dobré kadeřnictví?

Fotografie

Komentáře