Česká kosmetická značka Essenté přispěje na následky pandemie 1 % ze svých obratů

Kategorie: Novinky a zajímavosti

Mojekrasa

SARS-CoV-2 a pandemie, kterou tento vir způsobil, dokázala během pár dní paralyzovat život celého světa. Přesto se jednotlivci, firmy i neziskové organizace snaží maximálně pomáhat druhým. A mnozí myslí i na období po epidemii, které pro mnohé lidi nebude jednoduché…

„Jednou z možností, jak pomoct, je i projekt SOS Česko, se kterým přišla nevládní nezisková organizace Člověk v tísni. Je určen na pomoc nejohroženějším skupinám obyvatel, které se ocitají v těžké životní situaci v důsledku ekonomických dopadů vyvolaných koronavirovou pandemií. Sleduji tuto společnost od jejího založení v roce 1992. Jejich filosofie, odvaha a nezištnost, se kterou pomáhají vždy tam, kde je to nejvíce potřeba, je mi velmi blízká. Proto jsem se už před lety rozhodla jim pravidelně přispívat.“ říká Denisa Jasinská, zakladatelka české kosmetické značky Essenté s tím, že nyní cítí morální povinnost přispět i na projekt SOS Česko.

Essenté bude pravidelně přispívat na SOS Česko 1 % ze svých obratů až do konce roku 2020

„Rozhodli jsme se přispět na tento projekt 1 % z obratů nejen po dobu všech opatření, ale i nadále, kdy se začnou projevovat následky celé situace, minimálně do konce roku 2020. Podnikám v kosmetickém průmyslu, a i nás samozřejmě koronavirová krize velmi negativně postihla. Ale jsem přesvědčená, že projevit solidaritu a přispět těm, kteří to nejvíc potřebují, je teď důležité. Jsem ráda, že podobně smýšlí řada mých kolegů a přátel, a budu ráda, když nás bude co nejvíc,“ dodává Denisa Jasinská.

Více o projektu SOS Česko: https://www.clovekvtisni.cz/…cesko-6542gp

Mohlo by vás zajímat:

Komentáře