Co je to galvanická žehlička, jak používat galvanickou žehličku na obličej a na tělo?

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

Galvanická žehlička je jedinečný typ přístroje, který využívá galvanického proudění pro zlepšení vzhledu pleti. Používá se k aplikaci produktů na obličej a na tělo.

Co je to galvanická žehlička?

Galvanická žehlička je přístroj, který využívá galvanický proud k aplikaci produktů na pokožku. Tato technologie využívá galvanický proud k prohloubení přístupu produktu do pleti, což umožňuje lepší vstřebávání produktu do pokožky. Galvanická žehlička disponuje také několika nastavitelnými rychlostmi, což vám umožňuje vybrat si tu nejvhodnější pro vaši pokožku.

Jak používat galvanickou žehličku na obličej a na tělo?

Nejdříve je třeba pokožku důkladně očistit. Poté naneste produkt pomocí galvanické žehličky. Při aplikaci produktu na obličej dbejte na to, abyste nezapomněli aplikovat produkt i do oblasti uší a krku. Když jste hotovi s aplikací produktu, stiskněte vypínač, abyste ukončili proudění.

Pro aplikaci produktu na celé tělo je potřeba produkt nanést rovnoměrně po celém těle. Poté můžete aplikovat produkt pomocí galvanické žehličky. U těla se doporučuje používat nižší rychlosti pro účinnou aplikaci produktu.

Kromě aplikace produktů na pokožku může galvanická žehlička také pomoci zlepšit krevní oběh a zvýšit produkci kolagenu a elastinu. Také může pomoci zmírnit zanícení a zbavit se vrásek.

Galvanická žehlička je skvělým pomocníkem pro dosažení zdravé a mladistvé pokožky. Používá se k aplikaci produktů na obličej a na tělo. Je důležité používat produkty, které jsou vhodné pro vaši pokožku a dodržovat pokyny výrobce.

Komentáře