Co všechno mají splňovat moderní kosmetické přípravky. Čím jsou výjimečné kozí suroviny v kosmetice, vysvětluje KOSMETIKA CAPRI

Kategorie: Tiskové zprávy

Mojekrasa

Česká firma Kosmetika Capri spolupracuje s kosmetickými salony po celé České republice. Své spolupracují kosmetičky pravidelně vzdělává a seznamuje je s těmi nejaktuálnějšími kosmetickými trendy. Letos v červenci probíhají semináře v Praze i v Brně a firma se zaměřuje především na výhody a vysvětluje účinky kozího mléka, másla, syrovátky i kolostra v kosmetice.

Kozí suroviny, a tedy i mléčné bakterie regulují blahodárně mikrobiom lidské pokožky. Jedině pokožka s vyváženým mikrobiomem může být zdravá a krásná. Česká kozí Kosmetika Capri využívá všech vlastností těch nejlepších kozích surovin a již 25 let na českém trhu vyvíjí a vyrábí vysoce kvalitní kosmetické produkty pro pleť, tělo i vlasy. Takto koncipované přípravky nenabízí žádná jiná kosmetická společnost na světě.

„Jen zdravá pleť může být krásná,“ říká ředitelka firmy Ing. Jitka Poláková. „Moderní kosmetické přípravky toho musí v celostní péči o pleť zajistit poměrně mnoho: anti-ageing péči, zklidnění a hydrataci pokožky, úpravu a výživu kožního mikrobiomu, péči o zdravý vzhled pokožky s výskytem psoriázy (lupenka), atopického ekzému, akné, seborey, dermatitidy a vitiliga, a samozřejmě ochrannou funkci kožní bariéry,“ dodává paní Poláková.

KOZÍ SUROVINY V PRODUKTECH KOSMETIKY CAPRI A JEJICH PŘIROZENÁ SÍLA

Kozí mléko je vysoce hodnotný biologický materiál bohatý na ceramidy, fosfolipidy, vitamíny skupiny A a B, koenzym Q10, AHA kyseliny, mastné kyseliny s krátkým a středním řetězcem, minerály – vápník, hořčík, fosfor, draslík, selen. Kozí mléko se lépe vstřebává do pokožky, a to díky menším tukovým kapénkám. Jeho obrovskou výhodou v kosmetice je, že se rozděluje na několik složek: syrovátku, tuk (máslo), tvaroh, kolostrum (mlezivo).

Kozí tuk (máslo) zajišťuje lepší prostupnost výživných látek do pokožky a díky obsahu fosfolipidů a ceramidů je pro kůži přirozený, a tak pomáhá obnovovat kožní bariéru. Naše pokožka je lépe vyživená, hydratovaná a dobře chráněná před okolními vlivy.

Kozí syrovátka podporuje hydrataci a odolnost kůže. Obsahuje kyselinu mléčnou a citrónovou. Díky tomu dochází ke správné regulaci látkové výměny buněk, zlepšení prokrvení i mikrocirkulaci. Zároveň vede ke stabilizaci pH pokožky. To činí naši pokožku hladší, pevnější a pružnější.

Kozí kolostrum = mlezivo (první mléčný výměšek kozy po porodu mláděte – do 72hodin) obsahuje bioaktivní látky nezbytné pro růst a vývoj imunity, chrání nás před vznikem zánětlivých onemocnění, napomáhá obnově a hojení tkání. Kolostrum má jedinečný regenerativní účinek pro každou buňku našeho těla. Zabraňuje procesu stárnutí.

S čím si tedy poradí kosmetika vyrobená z kvalitních kozích surovin? S každou pletí, která je citlivá, dehydrovaná, suchá, problematická, aknózní, trpící lupénkou, atopickým ekzémem (i po vážném onemocnění a dlouhodobé léčbě). Kozí kosmetika se hodí pro všechny věkové kategorie. Používá i v lázeňských procedurách. Do koupele se zpravidla přidává kozí mléko a syrovátka, nebo se připravují speciální zábaly obsahující kozí suroviny.

NOVÁ ZNAČKA CAPRAMEDIC EFEKTIVNĚ ŘEŠÍ PROBLEMATICKOU POKOŽKU

„Mezi naše novinky patří revitalizující krém s kozím kolostrem a máslem pro problematickou pokožku Diaderm Creme a na podobné bázi vyvinutý Diaderm Gel. Jedná se o první přípravky na světě s vysokým podílem biologického růstového faktoru a proteinu laktoferin,“ říká paní Poláková a upřesňuje: „oba mají vysoké revitalizující účinky a poradí si s vysoce problematickou pokožkou.“

DIADERM CREME značky Capramedic: Revitalizující krém s kozím kolostrem a máslem pro problematickou pokožku. Nový, jedinečný a vůbec první krém na světě obsahující opravdu vysoký podíl biologického růstového faktoru a také antimikrobiálního proteinu. Díky této vzácné kombinaci se výrazně urychlí obnova pokožky, dojde k té správné hydrataci a také ke zpevnění pokožky kontur obličeje i ostatních částí těla. Krém funguje jako doposud žádný vyrobený kosmetický přípravek. Má hloubkový anti-aging efekt. Kromě toho řeší problémy po zhojení bércových vředech, atopickém ekzému, lupence (psoriázoa), rosacee, kuperéze, seboree či dermatitidě.

DIADERM GEL značky Capramedic: Gel s kozím kolostrem a máslem pro problematickou pokožku. Nový gel obsahující vysoký podíl biologického růstového faktoru a také antimikrobiálního proteinu. Zejména je gel určený pro péči o pokožku se zhojenými bércovými vředy, akné, mykózami, kandidózami, zhojenými jizvami, striemi a zhojenými popáleninami. Skvělý je pro podporu kožního mikrobiomu, regeneraci a revitalizaci pokožky.


Více informací a e-shop: kosmetikacapri.cz

Produkty Kosmetiky Capri se vyrábějí v obci Čím u Nového Knína, jsou lokální, nezatěžují výrobou životní prostředí, obaly jsou 100% recyklovatelné, podporují obnovu a zachování koz. S Kosmetikou Capri budete zdravá a krásná.

Fotografie

Komentáře