Czech and Slovak Hairdressing Awards 2008

Kategorie: Kadeřník roku

Mojekrasa

22. listopadu 2008 se v pražském hotelu Hilton uskutečnilo slávnostní udělování Czech and Slovak Hairdressing Awards pro rok 2008. Čtěte dál a dozvíte se kdo vyhrál!

Vítěz

Vítězkou letošního ročníku se stala Jana Burdová – vůdčí osobnost studia EGOO v Teplicích. V roku 2007 získala nominaci na titul nejvyšší – Kadeřník roku 2007, ten ale získal Michal Zapoměl.

I tento rok se Jana pokusila získat nejvyšší titul, jakého lze v oboru kadeřnictví dosáhnout – Haidresser of the Year 2008, tedy kadeřník roku České a Slovenské republiky a byla úspěšná! Blahopřejeme!

Hairdressing Awards

Udělování Britských kadeřnických ocenění začalo roku 1985 v Anglii. British Hairdressing Awards zůstává tou největší světovou událostí v udělování kadeřnických cen. Díky svému úspěchu byla tato událost zavedena do 14 dalších zemí světa.

Soutěžící mohou být nominováni v různých kategoriích, od oblastních zahřívacích kol postoupit až do soutěže na národní úrovni. Nominace nebo vítězství ve zvolené kategorii je významným mezníkem kariéry kadeřníka. Nejvyšším oceněním je, samozřejmě, získání titulu „Kadeřník roku“, a potěšení z nekonečných možností, které tento titul přináší.

Tato událost soutěžícím přináší nejen uznání kolegů, ale představí jejich úspěšnou a kvalitní práci jejich stávajícím nebo potenciálním zákazníkům. Hairdressing Awards kladou důraz na nadšenou motivaci účastníka profesně se rozvíjet, zdokonalovat své dovednosti pro lepší službu zákazníkům a, samozřejmě, posouvat hranice kreativity na ostří střihu.

Komentáře