Dove DermaSpa připraví pokožku na léto – řada Uplifted+ jí dodá pevnost a pružnost, Summer Revived zdravě opálený tón

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

Léto se nezadržitelně blíží a s ním i sezóna plavek či krátkých sukní a topů bez rukávů. Pro bezstarostné horké dny a dokonalé sebevědomí díky krásné pokožce nabízí řešení řada luxusní kosmetiky Dove DermaSpa. Rozmazlující lázeňská péče se spojila s poznatky špičkových dermatologů, aby vznikly výjimečné kolekce Dove DermaSpa Uplifted+ podporující pevnost, pružnost i hebkost pokožky a Dove DermaSpa Summer Revived, jejíž tónovací tělová mléka dodávají pokožce přirozeně opálený vzhled. Unikátní technologie Cell-MoisturisersTM pro hloubkovou hydrataci, která byla doposud využívána jen v krémech na obličej, a podmanivé vůně produktů zaručují, že řada Dove DermaSpa povýší rutinní přípravy „do plavek“ na rozmazlující péči a požitek pro všechny smysly.

V létě je pokožka celého těla víc než kdy jindy vystavena venkovním vlivům či pohledům ostatních. Předvést její přirozenou krásu v šortkách, šatech s odhalenými rameny nebo v plážovém outfitu bude letos jednodušší díky řadám prémiové kosmetiky Dove DermaSpa Uplifted+ a Dove DermaSpa Summer Revived. Kolekce Dove DermaSpa Uplifted+ poskytuje pokožce hloubkovou hydrataci a výživu, vytváří tak perfektní podmínky k obnovení její pružnosti a pevnosti. Zahrnuje lehké tělové mléko, saténově hebký tělový olej a chladivý gel na tělo s hlavicí pro intenzivní povzbuzující masáž. Produkty Dove DermaSpa Uplifted+ provází lehká vůně leknínů a okurek v kombinaci se svěžími lístky zelené fialky, tóny santalového dřeva a indonéské pačuli se sladkým pižmem.

Polibek léta v podobě zdravě opáleného vzhledu pokožce propůjčí řada

Dove DermaSpa Summer Revived. Její tónovací tělová mléka obsahují jemné samoopalovací látky a složky získané z přírodních rostlinných olejů. Jsou dostupná ve dvou verzích – pro světle až středně tmavou pokožku a středně tmavou až tmavou pokožku.

„Letní měsíce představují pro naši pokožku značnou zátěž – sluneční paprsky, vítr, prach nebo voda při koupání jsou jen některými z faktorů, kterým musí v tomto období přímo čelit,“ popisuje dermatoložka doc. MUDr. Monika Arenbergerová, Ph.D. „Doporučuji proto věnovat zvláštní pozornost hydrataci pokožky celého těla, ideálně ještě před tím, než léto naplno vypukne. Správná péče přinese výsledky v podobě pevné, pružné, zdravé a krásné pokožky.“

Intenzivní hydratační účinek ve všech produktech Dove DermaSpa, řady Uplifted+ a Summer Revived nevyjímaje, zajišťuje přelomová technologie Cell-MoisturisersTM, která působí přímo uvnitř kožních buněk a napomáhá tak zlepšovat vzhled i celkovou kvalitu pokožky.

5 tipů pro krásnou pokožku připravenou na léto Ve spolupráci s dermatoložkou doc. MUDr. Monikou Arenbergerovou, Ph.D. připravila značka Dove praktické tipy na péči, která před létem posílí pokožku i sebevědomí!

Pečujte o svoji pokožku pravidelně

Pravidelná péče je alfou a omegou k dosažení hloubkově vyživené a zdravím zářící pokožky. Pěsticí přípravky aplikujte vždy ráno a večer, po sprše či koupeli nebo po holení. Vyzkoušejte například produkty Dove DermaSpa, jež vaší pokožce dodají potřebnou dávku hydratace.

Zařaďte do pečující rutiny peeling

Odstraňování suché kůže a odumřelých kožních buněk je na cestě za regenerovanou a hebkou pokožkou skvělým pomocníkem, zejména pro partie, jako jsou lokty, kolena či paty. Po peelingu nezapomeňte pokožku vyživit hydratačním krémem.

Dopřejte si masáž

Skvěle se zrelaxujete, navíc vedle uvolnění mysli intenzivně prokrvíte pokožku a podpoříte

lymfatický oběh. Díky tomu bude vaše pokožka pevnější, pružnější a zářivější. Problémové partie si můžete masírovat i sama – ideálně vám poslouží například roll-on Uplifted+ z řady Dove DermaSpa. Při aplikaci pohybujte kuličkami roll-onu po pokožce a dosáhněte tak jejího lepšího zpevnění.

Naneste dávku jarního slunce

Pokožka je po zimě světlá a citlivá, snadno by se proto mohla na jarním slunci spálit. Dopřejte jí líbivý zlatavý nádech díky tónovacímu tělovému mléku Summer Revived, které propůjčí pokožce zdravě opálený vzhled.

Zamilujte se do sportu

Vyzkoušejte různé typy aktivit a hledejte, jaká vám bude nejlépe vyhovovat – i chůze se samozřejmě počítá. Už 30 minut pohybu denně vás skvěle naladí, zlepší vaši kondici a podpoří cévní i lymfatické systémy, jež přímo ovlivňují kvalitu pokožky.

Nezávazná doporučená spotřebitelská cena produktů z řady Dove DermaSpa Uplifted+ je 169,90 Kč za tělové mléko (200 ml), 299,90 Kč za tělový olej (150 ml), a 299,90 Kč za masážní roll-on (100 ml). Nezávazná doporučená spotřebitelská cena za 200ml tělová mléka Dove DermaSpa Summer Revived je 169,90 Kč.

Náš tip: Potíže s pletí? Navštivte kosmetiku ve Vašem okolí.

Fotografie

Komentáře