Gelové nehty v trendových barvách pro léto 2015

Kategorie: Nehty a ruce

Mojekrasa

S příchodem léta se náš šatník pomalu mění. Vytahujeme zářivější a veselejší kousky, které jsou svěží a lehké. Zároveň odhalíme nožky a mnohem větší pozornost je věnována nehtům. I vy byste je jako každá správná žena měla mít hezky upravené. Právě letní barvičky na nehtech mohou dokonale doplnit váš outfit. Pojďme se tedy podívat na aktuální trendy. Jaké nehtíky se nyní nosí?

Nehty v krásných barvičkách budou vypadat dokonale pouze tehdy, když budou precizně upravené. Polámané či okousané s nánosem laku nevypadají zrovna nejlépe. Jenže ne každá žena má to štěstí , že ji příroda obdarovala nehty pevnými a dlouhými. Dnes však existují šetrné metody, které dokáží vytvořit přirozený, avšak pevný look. Jednu z nich nabízí technika gelových nehtů, která je mezi ženami velmi oblíbená. A v současné době vám vlastní nehty v podstatě nezničí, jak tomu mohlo být v minulosti. I vy na ni vsázíte a už si neumíte představit, že by vůbec neexistovala?

Jste-li šikovná a dokážete tuto modeláž sama, ať už ji provádíte na sobě nebo na ostatních, nesmí vám chybět novinky v UV gelech pro letošní léto. A pokud se chystáte ke své manikérce, i v tomto případě není na škodu se zásobit letními barvami, které na vás použije. Zavítali jsme do specializovaného e-shopu Nehtyprofi.cz, kde se sortiment neustále rozšiřuje o nové a nové trendové produkty. Odkud jsme tedy čerpali inspiraci i my pro dnešní článek.

Neonová vede na plné čáře

Možná jste již zpozorovaly, že velkým hitem posledních dvou let jsou neonové barvy. Sehnat lze nejrůznější kousky oblečení v odstínech zářivé oranžové, žluté, růžové či zelené. Umí upoutat pozornost a k létu se prostě perfektně hodí. Tento trend se promítl do všech oblastí souvisejících s módou a nezapomněl ani na nehty. Na zmíněném internetovém obchodě tedy nechybí nabídka nových barev – NEON UV gelů, jež lze zakoupit za výhodné ceny od 79 Kč. Na výběr máte opravdu nádherné odstíny, díky kterým budou vaše nehty naprosto dokonalé.

Pastelové odstíny jsou univerzální

Neonové nehty mohou být pro někoho moc křiklavé. Pokud je to na vás přece jen příliš a dáváte přednost střídmějšímu stylu, i pro vás máme tip na trendové UV gely pro vaše letní nehty. Jedná se o kolekci pastelových UV gelů v nádherných jemných odstínech, rovněž za pouhých 79 Kč. I pastelové tóny jsou aktuálně velice IN a hodí se pro každou příležitost.

Neonové a pastelové UV gely vypadají úžasně, jak na celém nehtu, tak pouze v horní části. Zvolit lze jakékoliv styl nanesení a případné dozdobení dle fantazie, nálady a příležitosti. Vybavte se trendovými UV gely i vy. Na Nehtyprofi.cz máte vždy ty nejlepší produkty pro vaše nehty, které jdou s dobou.

Náš tip: Nehtová studia ve Vašem okolí

Komentáře