Ikonická salonní služba od Kérastase rozvíjí svůj potenciál.

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Od svého uvedení na trh v roce 2011 se profesionální salonní služba Fusio-Dose stala žádanou mezi klienty po celém světě. V rukou Kérastase kadeřníků se Fusio-Dose stává dokonalým nástrojem cílené péče, která okamžitě vyřeší jakékoliv obavy klientů. Ti pak ze salonu odcházejí s vědomím, že jejich vlasům byla dopřána mimořádná pozornost. Díky nekonečným možnostem řešení jakéhokoli vlasového problému je Fusio-Dose velmi účinnou posilou každého kadeřníka.

Po více než desetiletí své existence se Fusio-Dose dočkala inovace. V reakci na aktuální potřeby kadeřníků a klientů značka Kérastase modernizovala Fusio-Dose, aby mohla podpořit kadeřníky v snaze poskytnout svým klientům přesně to, co jejich vlasy potřebují.

Nový efektivní přístup zahrnuje revoluční vlasové technologie a účinné složky péče o pleť. Výsledkem je pestrá nabídka koncentrátů a boosterů.

Díky personalizované kombinaci koncentrátů a boosterů Fusio-Dose okamžitě přeměňuje vlasy na základě odborných znalostí kadeřníka v přímé reakci na potřeby klienta.

KONCENTRÁT + BOOSTER KOMBINACE SMÍCHANÁ NA MÍRU PRO OKAMŽITOU PÉČI & PŘEMĚNU

Fusio-Dose je jedinečný prostředek vlasové péče, který naleznete exkluzivně v salonech Kérastase. Ošetření, které sestává z personalizované směsi koncentrátu a boosteru, řeší v jedné silné dávce péče primární i sekundární vlasové problémy. Rychlá a snadno aplikovatelná infuze dodává přímo do vlasů miliony aktivních kapek pro jejich okamžitou přeměnu. Může být namíchána pro jakýkoli typ vlasů, vlasový problém a potřebu vlasů.

KONCENTRÁT

• Reaguje na primární potřebu vlasů, kterou během diagnostiky určil kadeřník.

• Řeší suchost, pórovitost, nedostatečnou hustotu a jiné základní problémy.

• Odpovídá jedné ze šesti hlavních řad vlasové péče Kérastase.

BOOSTER

• Vytváří efekt zkrášlení a naplňuje specifické vlasové touhy každého klienta.

• Řeší lesk, výživu, zářivost barvy a další kosmetické problémy.

• Je obohacený o aktivní látky, které klienti znají z péče o pleť.

CO JE U FUSIO-DOSE NOVÉHO

Optimalizované portfolio salonní služby si zakládá na přístupu skinifikace a přichází s moderním, zejména pro generaci Z přitažlivým balením.

6 KONCENTRÁTŮ + 5 BOOSTERŮ

PRO 30 MOŽNÝCH KOMBINACÍ PERSONALIZOVANÉ PÉČE

PORTFOLIO

Zjednodušené portfolio ošetření usnadňuje kadeřníkům a klientům orientaci ve Fusio-Dose systému.

Systém Fusio-Dose byl kompletně modernizován s cílem oslovit novou generaci klientů, kteří se zajímají o oblasti zdraví a péče o pleť. Jednotlivé možnosti nabízejí řešení pro širší škálu typů a textur vlasů a odpovídají ikonickým, nejprodávanějším řadám Kérastase; obsahují nejoblíbenější aktivní látky péče o pleť, po kterých klienti nejvíce touží. Se šesti koncentráty a pěti boostery představuje Fusio-Dose 30 možných kombinací, které individuálně řeší jakékoli vlasové problémy a díky kterým je dosaženo okamžité vlasové přeměny.

BALENÍ

Moderní recyklované obaly vyjadřují myšlenku skinifikace, luxusní péče a technické odbornosti. Modernizované balení Fusio-Dose odráží silnou profesionalitu, přičemž do centra zážitku staví aktivní složky a skinifi kaci. Koncentráty a boostery jsou barevně odlišeny tak, aby odrážely ikonické řady Kérastase; vzájemně se doplňují a uspokojují jak doporučení kadeřníků, tak i specifi cké touhy klientů. Každé balení je jasně označeno aktivními složkami péče o pleť, čímž dává srozumitelně najevo účinek na vlasy. Služba Fusio-Dose zajistí intenzivnější zážitek z návštěvy salonu než kdykoli předtím.

ÚČINNOST

Nová složení Fusio-Dose jsou poháněna vědou a skinifikací. Každý ze šesti koncentrátů Fusio-Dose, disponujících širokou škálou vědeckých inovací v oblasti vlasové péče a podporujících nejikoničtější řady značky, poskytuje cílenou péči, která okamžitě řeší nejnaléhavější problémy s vlasy. Koncentráty, formulované pro maximální účinnost, obsahují vysoké koncentrace těch nejprospěšnějších dostupných složek. Molekuly FusioDose, které jsou až 100krát menší než v tradičních produktech vlasové péče, jsou přítomny v ultra-koncentrovaných a ultra-jemných emulzích pro optimální péči s neuvěřitelnou lehkostí.

Nové boostery přidávají do Fusio-Dose směsi vysoce výkonné aktivní složky péče o pleť, čímž přinášejí koncept skinifkace. Boostery do salonů vůbec poprvé uvádějí známé složky péče o pleť. Společně tyto dva produkty přinášejí smysluplné výsledky a okamžitou přeměnu vlasů.

NOVÉ PORTFOLIO FUSIO-DOSE

Inovováno, zjednodušeno a precizně roztříděno – pro jednoduché použití, profesionální výsledky a luxusní zážitek.

Šestice koncentrátů koresponduje s nejznámějšími řadami Kérastase, což kadeřníkům výrazně zjednoduší diagnostiku i ošetření jakéhokoli vlasového problému i typu vlasů.

LUXUS FUSIO-DOSE

Smyslná vůně se snoubí s vědou a inspirujícím příběhem a vytváří luxusní salonní zážitek, který potěší klienta a kadeřníkovi dodá ještě větší pocit profesionality.

IKONICKÉ VŮNĚ

Fusio-Dose přináší oblíbené vůně nejprodávanějších řad vlasové péče Kérastase. Nezbytnou součástí zážitku z luxusního salonu je vůně, která je základním prvkem každé salonní služby Kérastase. Každý Fusio-Dose koncentrát je napuštěn stejnou vůní z řady, které odpovídá. To během služby Fusio-Dose umožňuje klientům vychutnat si známé vůně nebo objevit vůně řad, které doma nepoužívají. Boostery jsou neparfémované, je to tedy vůně koncentrátu, která zvýrazňuje salonní službu a přetrvává na vlasech.

UMOCNĚNÝ ZÁŽITEK

QR kódy a vizuály v salonech kadeřníkům umožňují poutavě vyprávět příběh Fusio-Dose. S uvedením nové Fusio-Dose se zážitku v salonu dostane kompletní vylepšení. Stěny Fusio-Dose budou modernizovány, aby zahrnuly nové portfolio produktů se silnější vizuální identitou, což klientům usnadní interakci s příběhem produktu a lépe pochopí, jak jim může pomoci vyřešit jejich vlasové problémy.

Pro kadeřníky, kteří chtějí svým klientům poskytnout informativnější zážitek ze salonu, jsou produkty FusioDose přímo na obalu vybaveny QR kódem. Informace obsažené v kódu pomáhají kadeřníkům vzdělávat se, aby mohli klientům přesně zprostředkovat složení, inspirované péčí o pleť, a prezentovat výhody služby Fusio-Dose.

OPOJNÁ KRÁSA

Středobodem nové kampaně Fusio-Dose s ambasadorkou Kérastase Emily Ratajkowski je krása a síla vědy.

V nové kampani pro Fusio-Dose se smyslnost spojuje s maximální účinností. Pomocí ASMR šeptání a detailních záběrů zachycuje video kampaně technickou sílu vědy a luxus personalizované služby. Záběry ukazují čerstvě namíchané složky péče o pleť a sofistikovaný systém aplikace, pomocí kterého miliony aktivních látek proniknou do vlasů tam, kde je to nejvíce zapotřebí. Ve videu vystupuje Emily Ratajkowski poprvé s mokrými vlasy, což symbolizuje čistý luxus služby, poskytnuté přímo v salonu.

Fotografie

Komentáře