Interview s profesionálem - Michal Zapoměl

Kategorie: Na slovíčko

Mojekrasa

Michal Zapoměl – jméno, které zná ve světě kadeřníků snad každý. Je to mladý, úspěšný vlasový mág a stylista, který si svou tvrdou prací vybudoval opravdu slušné jméno mezi zákazníky, ale i odborníky, krásně fungující kadeřnický i kosmetický salon a obdiv svých zákaznic. Je držitelem titulu nejlepší kadeřník a kolorista české a slovenské republiky.

Dobrý den, pane Zapoměle, jak si užíváte letošní léto?

Léto miluji a každý rok se mi zdá lepší a lepší:). To letošní mám plné nových projektů, focení, cestování a mnoha dalších splněných snů:). Práce na salonu díky Bohu nezažívá „okurkovou sezónu“ a my se těšíme z každého dalšího dne.

Jaké produkty upřednostňujete při pobytu na slunci nebo pro péči o tělo?

Na sluncem zalité vlasy miluji produkty od Schwarzkopf a Alterny a tělu dopřávám produkty od Biologique recherche. Na opalování používám kosmetiku Clarins.

Pokud by jste si mohl vybrat, čí vlasy by jste rád ostříhal a proč?

Svoje vysněné hvězdy už pod nůžkami mám :)…ale přál bych si ostříhat všechny neopečované hlavičky, které vídám cestou do práce a nebo po městě. Rozhodně by mě těšilo dělat proměny více lidem, ale kapacitu mám bohužel jen určitou.

Udělal jste se někdy chybu při stříhání něčích vlasů a jak jste chybu napravil?

Vše, co jsem kdy udělal, jsem si vždy obhájil a stojím si za tím. Pravdou je, že bych si někdy přál udělat to dokonalejší, ale o tom je ten hnací motor mé práce. Vždy se mohu zdokonalit a překonat a jít stále dopředu. Naše práce je stále nová a já vím, že nestojím na místě…to mnoho lidí ve své práci bohužel říci nemůže. Já si to naprosto uvědomuji a o to více si svého vysněného povolání vážím.

Jaké je nejdivnější místo, kde jste stříhal vlasy?

KOSTEL :)

Co je tajemstvím dobrého střihu vlasů?

Talent a dobré nůžky.

Pokud by jste byl na počátku své kariéry, vybral by jste si znovu kadeřnictví?

Rozhodně!!!

Jaký je váš typický pracovní den?

V sedm vstanu, dám si vanu, ve které zároveň i snídám. Jedu do práce, kde mám denně tak 10 – 14 klientek, do toho pracuji na compu a snažím se odpovídat na maily. Většinou ve dvě hodiny mě personál donutí se najíst a večer po práci se snažím věnovat sobě, svým přátelům a svému tělu, které jednou týdně mučím v posilovně. Přejíždím mezi dvěma salony a tak volný čas příliš nemám. Domu přijedu většinou v deset hodin. Dám si svého oblíbeného ZLATÉHO BAŽANTA (značka piva ze Slovenska, kterou mě zásobuje má skvělá rodina v čele s kolegyní a přítelkyní Zuzkou Falťanovou) a poté se odeberu do postele, kde usínám s knihou (momentálně S ELEGANCÍ JEŽKA) a do toho přemítám nad uplynulým dnem.

Máte nějaké životní krédo, které by jste nám chtěl sdělit?

Nemám krédo.....mám víru v Boha, která mi dává sílu a smysl mého života.

Komentáře