IPL epilátor Braun Silk-Expert Pro 5 vám dopomůže k dlouhodobě hladké pokožce od hlavy až po paty

Kategorie: Novinky a zajímavosti

Mojekrasa

• Braun Silk-Expert Pro 5 je určený i pro IPL epilaci v intimní oblasti.

• Rychlá a dlouhotrvající redukce chloupků až po dobu 6 měsíců, s viditelnými výsledky již za 4 týdny.

Je rok 2023, a to je doba, kdy záleží na vašich rozhodnutích, protože především vy se potřebujete cítit dobře ve své kůži. Naše těla jsou různá a totéž platí i pro náš postoj k chloupkům – neexistuje univerzální přístup. Pokud je chcete opečovávat, můžete si zvolit jen částečnou epilaci, například pouze v okolí bikin. Nebo dejte přednost dlouhotrvající hladké pokožce v hollywoodském či brazilském stylu. Jakkoli chcete nosit nebo nenosit svoje chloupky, to záleží jen na vás a na vašich preferencích!

Jak vybrat nejlepší IPL epilátor?

IPL epilátor Braun Silk-Expert Pro 5 je přesně tím přístrojem, který vám vše výše popsané umožní a který nabízí nejrychlejší a nejúčinnější odstranění chloupků s dlouhotrvajícími viditelnými výsledky na dobu až 6 měsíců. Dermatoložka Jana Housková radí, jak často IPL přístroj používat: „Odstraňování chloupků pomocí IPL technologie je nutné opakovat v pravidelných intervalech s postupně se redukující četností. A to proto, že IPL zachytí pouze ty chloupky, které jsou v růstové fázi. Při opakovaném a pravidelném počátečním ošetřením a následně při udržovacích ošetřeních zůstane pokožka dlouhodobě hladká.“

Epilace všech oblastí, a to i těch intimních Inteligentní technologie Braun Skin Pro 2.0 automaticky optimalizuje každý záblesk podle odstínu pokožky v právě epilované oblasti těla. To zaručí dlouhotrvající hladkou pokožku od hlavy až k patě, a to včetně celé intimní oblasti, protože je epilátor Braun Silk-Expert Pro 5 vhodný i na epilaci pubického ochlupení a chloupků v anální oblasti.

Dermatoložka Jana Housková vysvětluje, jak IPL technologie funguje: „IPL neboli intenzivní pulzní světlo je technologie využívající přeměnu světlené energie na tepelnou. Světelné paprsky, které epilátor vydává, zasahují melanin ve folikulech chloupků pod povrchem kůže. Tím přerušuje cyklus dorůstání chloupku. Chloupek se zahřeje a vypadne. Přístroj si dokáže sám na základě zbarvení kůže a chloupků vyhodnotit intenzitu paprsku v jednotlivých oblastech, a tak je ošetření opravdu bezbolestné.“

Braun Silk-Expert Pro 5 pro epilaci IPL je:

• Inteligentní – díky technologii Skin Pro, která automaticky a nepřetržitě optimalizuje každý záblesk 80× za sekundu podle odstínu pleti v různých částech těla.

• Šetrný k pokožce – citlivé režimy, které intuitivně nastavují rozsah výkonu, aby byla epilace účinná, bezpečná a pohodlná i v těch nejcitlivějších oblastech (obličej, podpaží a intimní oblasti).

• Rychlý – záblesky každé 0,5 sekundy, a to při nejnižším nastavení energie, což znamená, že je Braun IPL Silk-Expert Pro 5 nejrychlejší na trhu.

• Důkladný – záblesky až 125krát za minutu, což ve výsledku znamená méně vynechaných míst.

• Bezpečný – klinicky testovaný a dermatologicky akreditovaný mezinárodní organizací Skin Health Alliance jako bezpečný pro pokožku.

O IPL epilátoru Braun Silk-Expert Pro 5

Díky Braun Silk-Expert Pro 5 získáte hladkou pokožku až na 6 měsíců z pohodlí domova. Výsledky jsou viditelné již za 4 týdny. Užijete si rychlé a šetrné ošetření od hlavy až k patě. Technologie Skin Pro 2.0 automaticky optimalizuje sílu každého záblesku podle odstínu vaší pleti. Braun Silk-Expert Pro 5 se vyznačuje nejrychlejšími IPL záblesky až 125krát za minutu, aby ošetření probíhalo bez námahy a všechny epilované oblasti byly lépe pokryty. Je šetrný k pokožce a určený dokonce i pro nejcitlivější oblasti (obličej, podpaží, intimní partie), a to díky třem citlivým režimům, které snižují intenzitu světla. Lze ho využít pro epilaci celého těla i díky různým hlavicím pro nohy, ruce, obličej, podpaží, hrudník, záda a celou intimní oblast. 400 000 záblesků je ekvivalentních 22 letům používání. Na výběr máte z různých designů prémiových pouzder.

Ve srovnání s předchozím modelem Silk-Expert 5 mají ty nové o 15 % menší velikost a o 25 % nižší hmotnost, pro snadnou manipulaci a ošetření bez námahy.

Získejte dlouhotrvající hladkou pokožku v pohodlí domova – úprava chloupků nebyla nikdy jednodušší! Noste své chloupky podle sebe a svých požadavků! IPL epilátor Braun Silk-Expert Pro 5 k zakoupení na alza.cz.

Dobrou zprávou je, že Braun prodlužuje záruku na své IPL epilátory na 5 let! Zákazníci si ji mohou snadno aktivovat na novém portálu braun.cz/cs-cz/warranty-extension.

Fotografie

Komentáře