Jak mít krásné ruce a dokonalé nehty?

Kategorie: Nehty a ruce

Mojekrasa

Každá žena chce být krásná a přitažlivá, proto do své vizáže ráda investuje čas i peníze. Jednou z věcí, na kterou by se při této péči určitě nemělo zapomínat, jsou upravené ruce a nehty. Ruce jsou totiž naší vizitkou, kterou denně ukazujeme každému, s kým přijdeme do styku. Pokud vás však příroda neobdařila pěknými pevnými nehty, pomůže vám modeláž nehtů. Ta je dnes zcela běžnou a hojně využívanou možností, jak vypadat vždy dokonale.

Oblíbené gelové nehty

K modeláži nehtů se používá více materiálů, nejčastěji volenými jsou ale gelové nehty. Jsou totiž velmi trvanlivé, odolné a pružné, zároveň však vypadají velice přirozeně. Jejich výhodou je také prodyšnost, díky které se pod umělým nehtem netvoří plísně, infekce ani jiná nepříjemná poškození vlastního nehtu.

Gelové nehty se doplňují zhruba jednou za tři týdny až měsíc podle rychlosti růstu vlastního nehtu. Můžete si přitom pokaždé vybrat z barevné škály laků na nehty a nechat je doplnit třeba kamínky nebo jinými ozdobami. Vše vám na nehtech samozřejmě vydrží celou dobu, protože se lak nanáší pod vrchní vrstvu gelu.

Jedinečné gel-laky

Ne každá z nás však snese umělé nehty, a tak je třeba hledat jiné řešení. Hitem při úpravě nehtů se v poslední době staly gel-laky. Jejich nanášení je stejné jako u klasických laků, ale přitom vydrží pěkné až tři týdny. Vděčí za to svému jedinečnému složení. Gel-laky jsou k dostání v široké škále barev a odstínů, takže můžete mít ruce krásné přesně podle svých představ. Nyní je k dostání i nová řada gel-laků Premium ve špičkové kvalitě.

Vše pro domácí péči

Mnoho žen nechce ztrácet čas chozením na manikúru a raději volí domácí péči. Proč ne, ale je třeba malinko investovat do správného vybavení. K takové úpravě nehtů jsou třeba pilníky, brusky na nehty, UV lampy a další nástroje. Všechno toto vybavení koupíte v obchodě nehtyprofi.cz, kde vás čeká široký výběr zboží skladem a dobré ceny. E-shop má dlouhou tradici a na Heuréce získal již téměř 900 recenzí a titul Ověřeno zákazníky. Navštívit můžete také přímo kamennou prodejnu v Ostravě.

Čtěte také 35 Letních inspirací na nehty a nehtový dizajn

Komentáře