Jak na jarní a letní péči o pleť: Okysličení je klíčem ke zdravé a krásné pokožce.

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

Jaro a léto jsou období, kdy začínáme více trávit čas venku. Jakmile však začne příjemné počasí a jsme více vystavování slunečním paprskům, může naše pokožka více reagovat, například zarudnutím a podrážením. A právě proto po zimním období nastává ten správný čas na okysličení pleti, které zmírňuje zarudnutí, pokožku po zimě regeneruje a obnovuje její zdravý stav a kondici.

Francouzská profesionální značka Sothys Paris přichází každoročně s novou sezonní okysličující péčí s nezbytnou sílou vitaminů, jako je vitamín C, vitamín E a vitamín B3, které jsou důležité pro posílení obranyschopnosti pokožky na toto období. Proces okysličování pleti pomáhá také pleť rozjasnit a sjednotit.

Limitované sezonní ošetření je vhodné pro všechny typy pletí, a zvláště pro pokožku, která postrádá jas, je mdlá a unavená.

K sezonnímu ošetření se vážou také produkty domácí péče, které řadu doplňují a jsou také dostupné pouze v limitované edici. V nové jarní a letní sezoně se můžete těšit na 3 produkty na domácí použití se svěží vůní citronu a rebarbory. A které to jsou?

HYDRATAČNÍ SPREJ NA OBLIČEJ / BRUME HYDRATANTE VISAGE

Tato lehká mlha s nelepkavou texturou a lahodnou vůní citronu a rebarbory, vytvořená s vitamínovým koktejlem, připravuje pleť na aplikaci denní a noční péče o pleť, dodává jí vláčnost a pohodlí.

Může být použita pod sérum pro lepší vstřebávání produktu, nebo pod make-up pro usnadnění nanášení a delší výdrž, nebo v kteroukoli denní dobu, když se vám pleť bude zdát napnutá, pro osvěžení obličeje a poskytnutí okamžité úlevy.

NOČNÍ OSVĚŽUJÍCÍ MASKA / MASQUE NUIT FRAÎCHEUR DÉFATIGUANT

Maska pro odstranění známek únavy a oživenou pleť ihned po probuzení. Aplikujte masku večer na obličej a krk, vyhněte se konturám očí. Nechejte působit 10 minut a zbytek produktu vmasírujte do pleti.

TŘPYTIVÉ TĚLOVÉ MLÉKO / LAIT CORPS SCINTILLANT

Tělové mléko s lehkou texturou, rychle se vstřebává, nezanechává mastný film, zjemňuje pokožku, hloubkově hydratuje, intenzivně vyživuje. Aplikujte v dostatečném množství na celé tělo. Produkty profesionální značky Sothys jsou k zakoupení pouze ve spolupracujících salonech Sothys, kde vám s výběrem správného ošetření a produktů pomůžou vyškolené kosmetičky.

Kontakt na salony Sothys naleznete zde: https://www.sothys.cz/salony

Fotografie

Komentáře