Jak na krásu pomalu, ale jistě? Vsaďte na SLOW BEAUTY

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

Každá žena touží po tom být krásná. Boj s vráskami je často náročnější, než se zdá. A produktů na trhu, které jsou „zaručeně úspěšné“, je také mnoho. A tak se nám doma kupí krémy, odličovadla a jiná kosmetika, kterou použijeme jen několikrát pak ji nespotřebovanou odložíme, nebo vyhodíme. Buď nám nevyhovuje, anebo jen nejsme tak důsledné, abychom ji aplikovaly pravidelně, a tak se efekt často ani nedostaví.

Přípravky, které by měla mít doma každá žena

Většina žen se v tom pozná. Máme doma několik odličovacích mlék, tonik, krémů, masek a dalších přípravků. Jste věrná jedné značce, nebo je střídáte podle nálady i potřeby? Co na to jít trochu jinak! Vsaďte jen na produkty, které vám sednou a zůstaňte jim věrná. Není potřeba nutně experimentovat.

Co byste měla mít doma?

  • odličovací mléko/gel či olej,
  • pleťové tonikum,
  • pleťové sérum,
  • krém.
  • oční krém.

A samozřejmě také dekorativní kosmetiku, kam patří make-up, tvářenka, rtěnka a lesk na rty.

Poraďte se s odborníky, kteří mají dlouholeté zkušenosti

Často se setkáváme s tím, že když hledáme vhodný krém, který nám bude vyhovovat, musíme se prokousat záplavou miniaturních písmenek na etiketě. Navíc se často ani nedozvíme, z čeho se přípravek skládá a jak jej přesně aplikovat.

Každá žena by měla navštívit kosmetický salon, alespoň proto, aby zjistila, jak si na tom její pleť stojí. Některé přípravky mají vyšší koncentraci aktivních látek, než ty z běžné obchodní sítě a díky důkladné masáži umí produkt vmasírovat hlouběji a pečlivěji. Není nad to vyzkoušet si to na svou vlastní kůži.

Proto doporučujeme navštívit například kosmetický salón SlimFOX. Tento salón se nachází v centru Brna a najdete zde profesionály na svém místě. Navíc pozor, nyní zavádí speciální akci, že za tři vrácené obaly získáte slevu 30 % na nákup libovolného produktu.

Jak na to?

Stačí přinést do salónu SlimFOX 3 prázdné obaly, od u nich zakoupených produktů, značek Maria Galland, Renophase či Lily Lolo a získejte 30% slevu na nákup nových!

Fotografie

Komentáře