Jak na správnou péči o gelové nehty?

Kategorie: Nehty a ruce

Mojekrasa

Gelové nehty jsou skvělý způsob, jak udržet nehty krásné a upravené, ale vyžadují trochu zvláštní péče, aby vypadaly co nejlépe.

Gelové nehty jsou oblíbenou úpravou nehtů, která se rychle stává oblíbenou mezi klientkami v nehtových salonech. Gelové nehty jsou typem umělého vylepšení nehtů, které se aplikuje na přírodní nehty. Obvykle jsou vyrobeny z gelovité látky, která se vytvrzuje pod UV nebo LED světlem. Gelové nehty jsou oblíbené, protože se snadno nanášejí, vydrží déle než tradiční akrylové nehty a méně poškozují přírodní nehty.

Gelové nehty jsou skvělým způsobem, jak dodat nehtům svěží a stylový vzhled. Přicházejí v mnoha barvách, stylech a tvarech a lze je přizpůsobit tak, aby vyhovovaly vašim preferencím. Gelové nehty lze také použít k vytvoření složitých vzorů a vzorů. Gelové nehty jsou odolnější než tradiční akrylové nehty a vyžadují méně údržby. Také se snáze odstraňují než akrylové nehty a lze je provést v pohodlí domova.

Gelové nehty jsou perfektní volbou pro ty, kteří hledají dlouhotrvající vylepšení nehtů, které nepoškodí jejich přirozené nehty. V nehtovém salonu vám zkušení technici pomohou vybrat perfektní barvu, tvar a design gelových nehtů, které budou nejlépe vyhovovat vašim potřebám. Jakmile jsou gelové nehty naneseny, při správné péči a údržbě zůstanou na svém místě až tři týdny.

Gelové nehty jsou v nehtových salonech stále oblíbenější, protože nabízejí vysoce kvalitní vzhled bez škodlivých účinků tradičních akrylových nehtů. Díky celé řadě barev, stylů a designů, ze kterých si můžete vybrat, jsou gelové nehty dokonalým způsobem, jak dodat nehtům krásný a dlouhotrvající vzhled.

8 tipů pro správnou péči o gelové nehty:

  1. Udržujte nehty čisté a suché. Gelové nehty je třeba neustále udržovat čisté, aby se zabránilo hromadění bakterií a nečistot a vzniku infekce. Ujistěte se, že jste si umyli ruce před a po aplikaci nebo odstranění gelových nehtů.
  2. Gel nevybírejte ani neodlupujte. Vybírání a odlupování gelu může poškodit nehtová lůžka a znesnadnit aplikaci nových gelových nehtů. Pokud je potřebujete odstranit, použijte profesionální odstraňovač nehtů.
  3. Pravidelně nehty zastřihujte a pilujte. Pravidelné stříhání a pilování nehtů pomůže udržet je rovné a vypadat co nejlépe.
  4. Vyhněte se agresivním chemikáliím. Drsné chemikálie mohou gel poškodit a způsobit jeho rozpad. Na gelové nehty nepoužívejte aceton, odstraňovač laku na nehty nebo jiné agresivní chemikálie.
  5. Při domácích pracích noste rukavice. Dělání domácích prací může způsobit usazování nečistot a bakterií na vašich nehtech, takže při jakémkoli čištění nebo zahradničení noste rukavice.
  6. Navlhčete si ruce a nehty. Naneste hydratační krém na ruce a nehty, aby byly hydratované a zdravé.
  7. Nezapomeňte použít základní a vrchní nátěr. Podkladový a vrchní lak ochrání vaše gelové nehty před poškozením a udrží je co nejlépe.
  8. Nechte si odborně odstranit gelové nehty. Gelové nehty by měl odborně odstranit nehtový technik. To pomůže vyhnout se poškození nehtových lůžek a zajistí, že vaše nehty zůstanou zdravé.

Dodržování těchto tipů vám může pomoci, aby vaše gelové nehty vypadaly co nejlépe, a zajistí vám, že se z nich budete dlouho těšit.

Fotka od picjumbo.com z Pixabay

Komentáře