Jak si užít léto s krásnou a zdravou pletí? Kozí Kosmetika Capri je dokonalou volbou

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

V létě dostává naše pleť zabrat. Je tedy důležité se o ni dobře postarat. Chránit ji před UV zářením a dostatečně ji hydratovat. Platí to i v případě, že zrovna slunce nežehne. Vypadá to, že se schovává za mraky, ale UV záření na naši pokožku tak jako tak působí.

Vyzkoušet můžete vyvážené recepty české Kosmetiky Capri. Vzácné složky kozího mléka obsažené v přípravcích této jedinečné české značky zajistí potřebnou péči o sluncem vysušenou pleť. Navíc produkty doplněné o účinnou látku z extraktu zlaté chaluhy Laminaria Ochroleuca odráží UV záření a naše pleť je tak chráněná.

Čerstvá Kosmetika Capri

Česká kosmetická firma působící na trhu již 25 let. Základem všech receptur jsou vzácné složky kozího mléka, doplněné surovinami mořského původu a rostlinnými extrakty. Produkty jsou vyvinuty a vyráběny nedaleko Prahy, jsou tedy lokální a vždy čerstvé. Vysoký obsah kozího mléka, syrovátky a tedy i mléčných bakterií reguluje blahodárně mikrobiom lidské pokožky a právě tím jsou produkty výjimečné.

Naše pleť a slunce

V létě je dobré mít se na pozoru před sluníčkem. I když zrovna úplně nepraží, UV paprsky na naši pleť tak jako tak září. Slunci není potřeba se vyhýbat úplně, dodává nám totiž vitamín D, který naše pleť i tělo potřebují. Ale délku pobytu na slunci je třeba přizpůsobit intenzitě záření a především správně volit kosmetiku a to hlavně tu, kterou nanášíme na obličej. Pro letní měsíce je skvělý 24 hodinový vitaminový krém Kosmetiky Capri s názvem FONTAINE, který doporučujeme 1 až 2 krát týdně doplnit o masku, ideální je VÝŽIVNÁ TVAROHOVÁ MASKA S MEDEM. S touto dvojicí můžete směle tančit létem.

Kosmetické salony

Domácí péči se určitě vyplatí podpořit profesionálním ošetření v kosmetickém salonu. Alespoň 1× měsíčně je dobré vydat se do salonu a nechat se rozmazlovat. Kosmetika Capri spolupracuje se sítí kosmetických salonů po celé ČR. Je jednoduché si vybrat ten svůj na www.kosmetikacapri.cz. Svoji síť firma neustále rozšiřuje, takže pokud patříte mezi majitele salonů krásy, neváhejte a vyzkoušejte spolupráci.

Skvělá volba produktů na léto

FONTAINE 24-HODINOVÝ VITAMINOVÝ KRÉM je výjimečný svoji lehkou, dobře roztíratelnou texturou s bohatým obsahem přírodních čerstvých buněk kiwi. Regeneruje, hydratuje a dlouhodobě chrání pleť před vlivem škodlivých látek z prostředí. Kromě zlaté chaluhy obsahuje účinné látky vitamín E, vitamín C, hydrolyzovanou mléčnou bílkovinu, extrakt z lístků olivovníku, avokádový olej a samozřejmě vysoký podíl syrovátky a tuku z kozího mléka. Krém sjednocuje tón pleti a předchází vzniku vrásek. Jeho cena je: 598 Kč/50g.

VÝŽIVNÁ TVAROHOVÁ MASKA S MEDEM změkčuje a regeneruje pokožku a navrací ji přirozený tón. Vysoký obsah přírodních antioxidantů chrání pleť před poškozením i před negativními následky způsobenými slunečním zářením. Je vhodná pro všechny typy pleti, obzvláště citlivou a dehydratovanou. Obsahuje přírodní tvaroh z kozího mléka, máslo z kozího mléka, včelí med a vitamin E. Maska dokonale regeneruje, podporuje prokrvení kůže, pozitivně ovlivňuje kvalitu pleti a zpomaluje její stárnutí. Aplikovat stačí 1–2 x týdně na dobu 15 až 20 minut. Její cena je: 398 Kč/100 g.

Oba produkty a mnoho dalších k dostání na e-shopu: www.kosmetikacapri.cz.

O Kosmetice Capri

Přípravky Kosmetiky Capri se vyrábí v obci Čím u Nového Knína, jsou lokální, nezatěžují výrobou životní prostředí, obaly jsou 100% recyklovatelné, podporují obnovu a zachování živočišného druhu – koz.

Mohlo by vás zajímat

Fotografie

Komentáře