Jaky blond balayage pro léto zvolíte? Vanilkový, perlový, platinový nebo beach balayage? Fotogalerie 25+ nápadů vás inspiruje!

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Blond balayage může být skvělou volbou pro letní úpravu vlasů. Je to vynikající způsob, jak získat slunečný, přirozený vzhled za poměrně nízkou cenu. Balayage je méně finančně náročný než melír a stejné je to i s péči o balayage. Péči o vlasy barvené si rozebereme i v našem článku.

Jak pečovat o vlasy s balayage, aby byla jejich barva neustále zářivá a vlasy hebké?

Balayage je moderní technika barvení vlasů, která dokáže vaše vlasy zdůraznit, dodat jim objem a lesk. Ať už dáváte přednost jemným odstínům, nebo sílu temných barvám, technika balayage je dobrou volbou pro většinu typů vlasů. Aby byl váš balayage výsledek co nejlepší, je důležité pečovat o vlasy správným způsobem, aby zůstala barva zářivá a zdravá.

Nejdůležitějším krokem pro udržení krásy a zdraví balayage vlasů je mytí vlasů šamponem a kondicionérem pro barvené vlasy. Tyto produkty jsou obohaceny o látky, které pomáhají udržet barvu déle. Dále je důležité používat produkty, které vlasy nezatíží. Pokud se chcete vyhnout vysoušení vlasů fénem, je lepší použít ploché žehlení.

Vyhněte se přehřívání vlasů. Přehřáté vlasy mohou vypadat bez života a matně. Omezte proto používání žehliček, kulm nebo curlingových žehliček. Pokud jsou vaše vlasy kudrnaté, můžete je ponechat přírodní.

Vlasy balayage potřebují speciální péči. Vyhněte se vystavování vlasům přímému slunečnímu záření, které může barvu poškodit. Když jste na pláži, použijte ochrannou pokrývku hlavy nebo si přímo na vlasy naneste ochranný sprej.

Vždy je nejlepší pro vlasy občas navštívit kadeřníka. Kadeřníci vám poradí, co je pro vlasy nejlepší a jak je vyživit. Pokud chcete zachovat zdraví a krásu balayage vlasů, je nezbytné, abyste je dostatečně hydratovali. Používejte masky na vlasy, které vám kadeřník doporučí.

Kromě toho je důležité, abyste si často nechali zastřihnout konečky vlasů, abyste zabránili jejich zlomení.

Také je dobré zkontrolovat, jestli mají vaše vlasy dobrou úroveň hydratace. Pokud ne, můžete použít výživný olej, který pomůže pokožce hlavy a vlasům.

Navštěvováním kadeřníka a dodržováním pravidel péče o vlasy s balayage barvením můžete zajistit, že vaše vlasy zůstanou zdravé a zářivé.

Fotografie

Komentáře