Jarní část 23. ročníku veletrhu World of Beauty & Spa 2017 slibuje inspiraci a zážitky

Kategorie: Novinky a zajímavosti

Mojekrasa

Areál PVA EXPO Praha – Letňany přivítá jarní část 23. ročníku veletrhu World of Beauty & Spa 2017. Už 10. a 11. března 2017.

NABÍDKA NEJNOVĚJŠÍCH PŘÍPRAVKŮ PRO KOSMETICKOU PÉČI, VLASY, NEHTY, PÉČI O NOHY ČI BIO PŘÍPRAVKY

Veletrh pro Vás připravil náš tým spolu s téměř čtyřmi stovkami firem na výstavních stáncích, které spolu s odborníky nabízejí své nejlepší a nejnovější produkty právě pro Vás – předvádějí na místě jejich užití, seznámí Vás s jejich cenou i možnostmi dalšího prodeje či aplikace na zákazníky. Na vlastní oči se přesvědčíte o výsledcích – ať už je jimi hezčí pleť, nový styling či účes. Přípravky jsou určeny pro salony, obchod i přímý prodej. Část programu bude věnována nehtovému designu, stále se rozšiřuje nabídka přípravků, nástrojů, přístrojů ale i školení pro péči o nohy. Pestrá nabídka BIO přípravků je zárukou, že si každý může všemi smysly vyzkoušet, vcítit se a nalézt ten „svůj“ zázrak přírody pro své domácí užití, zcela jistě se stanou cílem nákupu pro lékárny, drogerie či třeba voňavé obchůdky s přírodními produkty a aromaterapií.

TRENDY V ÚČESECH, LÍČENÍ, ODÍVÁNÍ

Trendy v líčení, účesech i módě přicházejí s nastupujícím jarem, na podiu je ztvární přední vizážisté, stylisté i kadeřníci. Soutěžní inspirací bude „Avantgarde“ make-up znamenité Štěpánky Podroužkové, „Urban Cherokee“ ztvárňovaný pod vedením úžasného vizážisty s Pavla Bauera, na nějž bude navazovat přehlídka ve spolupráci s Romanou Topinkovou, nebude chybět Honza Špilar, tým Honzy Hlaváčka či tým Karlínského učiliště i holešovických oděvních návrhářů. Plné svěžích nápadů budou práce mladých designerů na téma „Ve znamení zvěrokruhu“ i líčení a účesy ve stylu „Pin Up Style“. Soutěžit se bude také v nail artu, manikúře, prodlužování vlasů, špendlení modelů, nebude chybět defilé českých miss s Lucií Kovandovou, Karolínou Mališovou a dalšími, na veletrh zavítají i osobnosti známé z medií.

WELLNESS, FITNESS, ZDRAVÝ ŽIVOTNÍ STYL

Tento dříve ne zcela naplněný obor stává jednou ze „stars“ veletrhu. Kromě kvalifikovaných ukázek a nabídek školení relaxačních a rekondičních masáží i fyzioterapie, řada nových vystavovatelů nabídne komplexní vybavení wellness a fitness center, novinky v aerobním tréninku, venkovní sauny nebo třeba vodní fitness. A finální „třešničkou“ bude soutěž v naturálním fitness.

Více informací na webu: www.WorldOfBeauty.cz a www.BeautyExpo.cz a Facebooku: www.FaceBook.com/…tickyVeletrh

Souběžně budou v letňanském areálu probíhat další atraktivní veletrhy FOR CARAVAN, FOR BOAT a Kolem Světa. Vstupenky pro vstup ZDARMA a další informace ke stažení na www.forcaravan.czwww.forboat.cz

Soutěž o vstupenky na World of Beauty & Spa 2017

Fotografie

Komentáře