Kadeřnictví v Praze a salón Esmina

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Provozovat kadeřnictví v Praze je svým způsobem zodpovědnost, protože musíte neustále reagovat na aktuální trendy a nové techniky. Právě to je jedna z předností salónu Esmina, který nabízí kompletní kadeřnické služby v Praze. Kvalitní střih je zkrátka základem dokonalých vlasů, ale na druhou stranu není zdaleka vším, svou roli samozřejmě hraje i barva, popřípadě prodloužení vlasů. Všechno tohle kadeřníci zvládají perfektně a prošly několika specializovanými školeními.

Esmina vám pomůže v boji s padáním vlasů

V podzimní čas se často vyskytuje problém s padáním vlasů. Měli byste mu věnovat dostatečnou pozornost i v případě, že padáním vlasů netrpíte, protože i prevence je velmi důležitá a pomůže vám zachovat si přirozené vlasy až do pozdního věku. Jestliže zrovna nevíte, kam se se svými vlasy vypravit, rozhodně byste měli zkusit studio krásy Esmina, které poskytuje nejen profesionální služby v oblasti kadeřnictví, ale také pedikúry, manikúry a mnoho dalších, proto je tak oblíbené mezi svými zákazníky.

Kadeřnictví Praha a ceny za služby

Tak jako ve všech službách, i kadeřnictví v Praze mají rozdílné ceny za úkony. Některá kadeřnicví provádí střihy od 100 korun, ovšem výsledkem je pouze průměrný střih, který sice neurazí, ale ani nezaujme. Kvalitnější střihy se pohybují od 500 korun výše. Například již zmíněný salón Esmina nabízí dámské střihy od 525 korun a pánské dokonce od 170 korun. A to se zárukou spokojenosti. Používá šetrné přípravky, technologie a nástroje, které vašim vlasům nijak neublíží. I to je jeden z faktorů, na který byste měli brát ohled, protože jinak může nový sestřih napáchat více škody než užitku, například u levnějších salónů bývá typické využívání až příliš agresivních barev a jiných přípravků, které vlasy mohou až nevratně poškodit.

Sledujte nás na Facebooku: www.facebook.com/salonykrasycz

Sledujte nás na Instagramu:www.instagram.com/salony_krasy.cz

Komentáře