KÉRASTASE SYMBIOSE, novinka v péči proti lupům

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Revoluční synergický přístup v boji proti lupům poskytuje hloubkovou péči spojenou s luxusním zážitkem a zároveň posílí sebevědomí. Profesionální luxusní vlasová kosmetika Kérastase přichází s novinkou – péči o vlasy s lupy.

Všichni dobře víme, že to, jak vypadají naše vlasy, může být vítanou devizou. Kdo by netoužil po lesklých, zdravě vypadajících vlasech, které jsou znamením síly, moci a ambicí. Viditelné šupinky lupů bohužel do tohoto obrazu nezapadají a na sebevědomí nám nepřidají. Lupy v nás dokonce někdy mohou vyvolávat pocit trapnosti a vzbuzovat přesvědčení, že zrovna nejsme ve formě.

S problémem lupů se v tuto chvíli potýkají dvě miliardy žen z celého světa, přičemž pouze 17 % z nich používá přípravky na vlasy proti lupům. Co je na tom špatného? Fakt, že ženy hledají řešení v regálech drogerií, kde na ně čekají přípravky proti lupům s nevábnou parfemací a agresivním složením plným chemikálií. Tváří se sice jako léčivé, ale neřeší hlavní příčinu lupů, a proto přinášejí jen krátkodobou úlevu, a navíc způsobují padání vlasů.

Přípravky na trhu jsou častokrát nevhodné, nerespektují citlivost pokožky a neposkytují skutečnou péči o vlasy. Ženy si proto jsou nuceny vybrat, jestli budou léčit lupy, nebo si dopřejí luxusní péčí o vlasy. Odteď budou moci mít obojí najednou.

Představujeme řadu SYMBIOSE – BUNĚČNÁ VLASOVÁ PÉČE PROTI LUPŮM, DLOUHODOBÁ ÚČINNOST SPOJENÁ S LUXUSNÍ PÉČÍ

Značka Kérastase spojila výhody nejmodernějších vědeckých poznatků se vskutku luxusní a zkrášlující péčí o vlasy a vytvořila řadu produktů Symbiose, poskytující účinnou a bezpečnou zbraň proti lupům respektující individuální potřeby uživatelů. Symbiose přináší synergické řešení umožňující okamžitě odstranit viditelné odumřelé kožní buňky a zároveň regulovat rychlost buněčné obnovy, a tím navrátit vlasové pokožce rovnováhu. To vše je spojeno s náležitou péčí o vlasy pro jejich zdraví a krásu. A jak jsme toho dosáhli? Pozorně jsme naslouchali pocitům a obavám žen z celého světa, které trápí lupy. Spojili jsme snahu pomoci jim při plnění jejich snů být sebejistější a krásnější s luxusem i zcela novým přístupem.

V Kérastase nasloucháme ženám, ne trhu. Přesně to jsme udělali i ve chvíli, kdy jsme se rozhodli uvést na trh sérum proti lupům. Chtěli jsme pochopit, jak se ženy cítí, co se jim líbí na prodávaných produktech, a především co jim chybí. Díky tomuto důvěrnému porozumění jejich potřebám a našim jedinečným odborným znalostem v oblasti péči o vlasy jsme ženám dokázali nabídnout něco zcela nového: silné a účinné řešení lupů spojené s luxusní péčí o vlasy. Řada Symbiose je výsledkem více než desetiletého vědeckého výzkumu a přináší zcela nové hranice boje proti lupům: na buněčné úrovni působí hlouběji než dosavadní přípravky. Zjistili jsme, že rychlost obnovy buněk je na pokožce hlavy s lupy dvakrát rychlejší než u zdravé vlasové pokožky.

Odumřelé kožní buňky se proto na pokožce hromadí a stávají se viditelnými. My tyto šupinky nazýváme lupy. Řada Symbiose vychází z vědeckého výzkumu bioafinity a využívá ty nejlepší možné účinné látky v péči o pokožku. Díky tomu dokáže pokožku hlavy nejen okamžitě zbavit lupů, ale zároveň reguluje rychlost buněčné obnovy, a přináší tak dlouhodobé řešení problému s lupy.

Tajemství Kérastase nespočívá jen v mimořádné účinnosti produktů, ale i v jedinečném spojení nejnovějších vědeckých poznatků s pocitem luxusu. Opravdovým pocitem. Produkty Kérastase jsou plné smyslnosti a zároveň s lehkostí chrání vlasová vlákna a dodávají jim hloubkovou hydrataci.

Vždy je zdobí jemná vůně. Péče poskytovaná značkou Kérastase je proto nesrovnatelná. Přináší jedinečný požitek a ujišťuje ženy, že si mohou dopřát luxusní péči i přesto, že trpí lupy. Nová kampaň pro řadu Symbiose je ztělesněním této vize: vyjadřuje moderní vnímání síly vycházející z propojení lidí, sílu spojenectví. Kampaň jsme vytvořili ve spolupráci se světoznámými fotografy Inez & Vinoodh.

Součástí péče je i sdílení toho, co víme, a proto máme v plánu předávat to, co jsme se v boji proti lupům naučili, a vzdělávat komunitu Kérastase. Chceme, aby se naši stylisté stali znalci péče o pokožku hlavy a aby měli odborné znalosti o lupech a jejich příčinách na úrovni buněk. Nejde nám jen o okamžité výsledky, usilujeme o dlouhodobou úspěšnost v boji proti lupům. S řadou Symbiose jsme se odvážili odstartovat novou éru péče o vlasy, přesahující do všech oblastí naší činnosti. Jejím středobodem je nejen péče o vlasy, ale především o ženy, kterým chceme pomáhat naplno využít jejich potenciál a dokázat projevit své nejsebevědomější a nejodvážnější já. Stačí, když najdete odvahu, o péči se už postaráme my.

Značce Kérastase se podařilo rozluštit biologický mechanismus tvorby lupů, který se spouští na buněčné úrovni pokožky hlavy a ničí sebevědomí žen po celém světě.

RYCHLOST BUNĚČNÉ OBNOVY – PŘEVRATNÝ VĚDECKÝ OBJEV, KTERÝ SE STAL KLÍČEM K ÚČINNÉMU BOJI PROTI LUPŮM

Po více než 30 letech výzkumu značka Kérastase zjistila, že zdrojem lupů je ve skutečnosti zrychlená buněčná obnova, probíhající v pokožce hlavy. Tento stav, vyvolaný různými vnitřními i vnějšími faktory, ovlivňuje zdraví vlasové pokožky i samotných vlasů a má samozřejmě dopad i na vzhled a sebevědomí lidí, kteří tvorbou lupů trpí.

Pokožka hlavy se stejně jako kůže kdekoli jinde po těle neustále obnovuje: zbavuje se odumřelých buněk a tvoří nové. Nové buňky z nejhlubších vrstev pokožky hlavy putují na povrch, kde vždy po dvou týdnech vytlačí staré buňky ven. Za normálních okolností se tyto odumřelé buňky snadno odloučí od pokožky hlavy při mytí šamponem a nejsou ve vlasech vidět.

Stres, únava, hormonální změny a agresivní vlivy z vnějšího prostředí mohou způsobit množení mikroorganismu s latinským názvem malassezia restricta, který se na pokožce hlavy šíří na úkor jiných, prospěšných mikroorganismů. Pokožka hlavy se tak dostává do nerovnováhy a dochází k poškození ochranné funkce kožní bariéry, která následkem toho ztrácí schopnost chránit pokožku před agresivními vnějšími vlivy. Dochází tak k dehydrataci pokožky a oxidaci kožního mazu. To následně vede k zánětům a nepříjemným pocitům. Pokožka hlavy je ve stavu ohrožení, a proto v boji proti agresivním vnějším vlivům zrychlí rytmus obnovy buněk. Nové buňky se začnou tvořit dvakrát rychleji, nemají čas řádně dozrát a do svrchní vrstvy pokožky hlavy se dostávají dříve, než se stihnou oddělit od sousedních buněk. Odumřelé buňky se pak hromadí na povrchu, slepují se a vytvářejí viditelné nánosy lupů a šupinek.

Značka Kérastase vůbec poprvé studovala emocionální přínos vlasových rituálů u žen potýkajících se s lupy. Toto je hodnocení uživatelek řady Symbiose v našich studiích:

„Díky stavu pokožky hlavy a vlasů mám teď ze sebe lepší pocit.“

PO POUŽITÍ ŠAMPONU BAIN PURETÉ ANTI-PELLICULAIRE* 82 %

PO POUŽITÍ SÉRA SÉRUM CELLULLAIRE NUIT ANTI-PELLICULLAIRE* 86%

PO POUŽITÍ ŠAMPONU BAIN CRÈME ANTI-PELLICULAIRE* 74 %

„Ráno se cítím lépe.“

PO POUŽITÍ SÉRA SÉRUM CELLULAIRE NUIT ANTI-PELLICULAIRE* 91 %

Fotografie

Komentáře