Kosmetika Capri - MICROBIOM a ochrana proti virům

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

Kozí mléko i kolostrum obsahuje protein LAKTOFERIN, který působí proti virům a bakteriím. Přípravky české kozí Kosmetiky Capri mohou pomoci jako ochranný štít. Recept je jednoduchý: ochraňte pokožku obličeje kozím pleťovým krémem a pokožku rukou kozím krémem na ruce. Firma Vám je zašle až domů. Poštovné Vám nyní účtovat nebude.

Kosmetické produkty české kozí Kosmetiky Capri mají přímý vliv na mikrobiom lidské pokožky. Podporují žádoucí bakterie a zamezují pronikání nežádoucích virů do našeho organizmu. Kosmetické přípravky tak působí jako ochranný štít proti vnějšímu nežádoucímu prostředí a virům. Kosmetika Capri se svými produkty doslova předběhla čas.

„Zdroje literatury a naše testy prokázaly přítomnost bakterií mléčného kvašení v kozím mléce, kozí syrovátce a kolostru. Po aplikaci na kůži dochází k pozitivní úpravě kožního mikrobiomu ve prospěch žádoucích bakterií. Pokožka pak lépe odolává nebezpečným bakteriím a virům, a to je přesně to, co potřebujeme. Tak jako vitamíny vnitřně posilují naši obranyschopnost, naše kosmetické přípravky posilují schopnost kůže bránit se proti bakteriím a virům,“ vysvětluje Ing. Jitka Poláková, ředitelka firmy Kosmetika Capri.

Kozí mléko i kolostrum obsahují protein LAKTOFERIN. Ten má významné antibakteriální a antivirotické působení a dokáže zamezit některým nežádoucím infekcím. Kosmetika Capri primárně doporučuje několikrát denně používat Denní hydratační krém s tvarohem, který přes den chrání pokožku obličeje a dále pak Výživný krém na ruce a nohy pro ochranu našich rukou.

Denní hydratační krém s tvarohem: 378 Kč / 50g

Krém zajišťuje dlouhodobou hydrataci pleti, podporuje její pružnost a jemnost. Chrání před škodlivými vlivy, bakteriemi, viry. Chrání naši pleť dlouhodobě a vysoce účinně.

Výživný krém na ruce a nohy: 238 Kč / 100g

Regeneruje a zvláčňuje, upravuje ochrannou bariéru pokožky. Krém chrání naše ruce před bakteriemi a viry. Používejte opakovaně během dne i na noc.


Více informací a e-shop: www.kosmetikacapri.cz Produkty Kosmetiky Capri se vyrábějí v obci Čím u Nového Knína, jsou lokální, nezatěžují výrobou životní prostředí, obaly jsou 100% recyklovatelné, podporují obnovu a zachování koz. S Kosmetikou Capri budete zdravá a krásná.

Fotografie

Komentáře