Krásné rty i během horkých dnů

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

Pokud chceš v létě vypadat tip-top, nezapomínej na své rty! Ty jsou většinou spolu s očima tím prvním, co si na lidské tváři všimneme. Než použiješ svoji oblíbenou rtěnku, dopřej svým rtům důkladnou péči. Ošetři je a nezapomeň ani na hydrataci a výživu. Se setem MARK Coffee Lips svým unaveným a popraskaným rtům opět vrátíš jemnost, svěžest a svůdnost. Tvé rty budou nepřehlédnutelné a o to přece při nich jde!

Účinky MARK Coffee Lips

Prvním krokem ke krásným rtům je odstranit z nich suché a odumřelé buňky. Čerstvě namletá káva a hnědý cukr v scrubu na rty MARK Lips scrub z nich odstraní vše, co na ně nepatří – od suchých kousků kůže až po drobné nečistoty. Jemná masáž, kterou se scrub na rty aplikuje, je také příjemně prokrví. Kávový olej je vyčistí, detoxikuje a zklidní. Jojobový olej rty hloubkově ošetří, vyhladí a dodá jim potřebnou hydrataci. Včelí vosk na rtech vytvoří ochranný film, a tím je bude chránit před dalším vysušováním a podrážděním.

Když už jsou tvé rty očistěné a zregenerované, dopřej jim dodatečnou hydrataci pomocí balzámu na rty MARK Lip Balm. Tenhle balzám je složený z kakaového másla, které je bohaté na antioxidanty, a tak má zvláčňující a regenerační účinky, kávového oleje a včelího vosku, který má hojivé účinky a vyživí i citlivou pokožku rtů.

Použití MARK Coffee Lips

MARK Lip Scrub nanes na odlíčené a vyčištěné rty. Jemně ho vmasíruj, nech chvíli působit a pak si rty opláchni vodou. Následně použij balzám MARK Lip Balm a užívej si příjemný pocit hebkých rtů.

Více informací a možnost objednání najdeš na www.markscrub.cz.

Fotografie

Komentáře