Kudrnaté vlasy v rukou profesionálů

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

L’Oréal Professionnel Paris uvádí na trh výrazný protokol, který vkládá sílu péče o kudrnaté vlasy do rukou profesionálů. Jsme přesvědčení, že kudrnaté vlasy jsou výjimečné. A není to pouze náš názor, je to biologický fakt. Kudrnatý vlas je výsledkem působení genu, který mění tvar a zakřivení folikulu, což způsobuje zatočení vlasu kolem vlastní osy. Jedná se o dominantní gen, který se v současné době vyskytuje mnohem častěji než dříve. A jeho nositelé jsou pyšnější, než tomu bývalo před lety.

61 % populace generace Z má kudrnaté vlasy. A rostoucím trendem je oslavovat je, nosit je přirozeně a cítit se přitom krásně. Kadeřníci dneška i zítřka potřebují ucelenou řadu profesionálních produktů a dovedností, aby svým klientům dopřáli přesně takový tvar kudrn, po kterých touží.

Kultura kudrnatých vlasů.

Moderní kudrny vyžadují prvotřídní profesionální péči, aby naplno vynikl jejich přirozený tvar

GENERACE Z JE NEJKUDRNATĚJŠÍ GENERACE

Více než 61 % populace má některý typ kudrnatých vlasů. Zanedlouho bude mít většina klientů přicházejících do vašich salonů kudrnaté vlasy. Lidé stále častěji přijímají přirozenost svých kudrnatých vlasů. Touží po sofistikovanějších možnostech profesionální péče, která opravdu funguje a dodá jejich vlasům potřebnou hydrataci i definici, aby jejich kudrny vypadaly co možná nejlépe.

SMĚR UDÁVALI INTERNETOVÍ GURU PŘES KUDRNATÉ VLASY.

Přestože počet klientů s kudrnatými vlasy roste, kadeřníkům v salonech po celém světě často chybějí zkušenosti a služby, které by nabízely potřebnou péči o kudrnaté vlasy. Klienti jsou dnes velmi zvídaví a informovaní a vyhledávají tipy na péči o kudrnaté vlasy i doporučení stran produktů vlasové péče na internetu a na sociálních sítích. Vyhledávají influencery, kteří zveřejňují tutoriály a techniky.

PROMĚNA KADEŘNÍKA V PROFESIONÁLA NA KUDRNATÉ VLASY.

V L’Oréal Professionnel Paris jsme se začali ptát: „Co kdyby více kadeřníků mělo produkty, nástroje a dovednosti, aby s důvěrou pečovali o kudrnaté vlasy?“ Přejeme si, aby se kadeřníci stali tím nejspolehlivějším zdrojem pro péči o všechny typy vlasů, včetně všech typů kudrnatých vlasů. Společně s odborníky na kudrnaté vlasy jsme vyvinuli kompletní řadu produktů pro profesionální péči o kudrnaté vlasy. Zároveň jsme spustili Curl Keys, rozsáhlý vzdělávací program, který zprostředkovává kadeřníkům dovednosti potřebné k tomu, aby se stali opravdovými odborníky v péči o kudrnaté vlasy.

Vyvinuto ve spolupráci s odborníky na kudrnaté vlasy.

Značka L’Oréal Professionnel Paris spolupracovala na vývoji složení Curl Expression, protokolech i vzdělávací platformě společně s týmem snů složeným z odborníků na kudrnaté vlasy.

ŠPIČKOVÍ SVĚTOVÍ KADEŘNÍCI SE SPOJILI V PÉČI O KUDRNATÉ VLASY

V L’Oréal Professionnel známe pouze jeden způsob, jak přistupovat k inovaci pečující řady pro kudrnaté vlasy, a to profesionální způsob. Víme, že kadeřníci chtějí ty nejlepší produkty, nástroje a dovednosti, aby mohli poskytovat profesionální služby svým klientům s kudrnatými vlasy. A že stále více kudrnatých klientů touží po opravdu profesionální péči. Abychom uspokojili tuto poptávku, oslovili jsme několik nejlepších kadeřníků na světě, aby se podíleli na vývoji produktové řady Curl Expression i na rozvoji vzdělávací platformy.

Mohlo by vás zajímat


Hledejte salony online na Salony-krasy.cz

Ať už hledáte kosmetičku nebo kadeřnici nebo profesionála na jakékoliv jiné ošetření pleti, či pouze potřebujete zrelaxovat, na Salony-krasy.cz najdete vše, co zrovna vaše tělo, vlasy, nehty, řasy potřebují nebo si zaslouží!

Fotografie

Komentáře