Letos v létě uvede INDOLA dva úplně nové styly pouliční módy: Delicate Daydream („jemná fantazie“) a Lavish Culture („velkolepá kultura“)

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Zatímco módě vládnou tradiční proslulé domy, jsou to právě hybatelé světa, tvůrci trendů, blogeři, influenceři a editoři magazínů, již určují, co je dnes prostě „cool“. Konečně právě tito jednotlivci inspirují klienty salonů svými kanály digitálních a sociálních médií. INDOLA si uvědomuje, že spotřebitelé, zejména mileniálové, hledají inspiraci pro své vlasy a módu na Instagramu a sledují oblíbené trendy, které se právě šíří po internetu.

INDOLA při vytváření svých kolekcí založených na street stylu spolupracuje s blogery a se světovými pozorovateli stylu – díky tomuto hnutí se změnil způsob působení módních trendů a moc opět dostali do rukou lidé s dostupným stylem, s nímž se spotřebitelé mohou skutečně identifikovat! sv

„Zatímco jsem si vychutnávala atmosféru nejrůznějších módních měst, jedním okem jsem také sledovala nejnovější trendy, styly a módní hnutí po celém světě, abych představila módní trendy, které ještě umocňují příběhy vlasů, jež budeme prezentovat.“

  • Fotografka street stylu a módní blogerka

Jessie Bush (@wethepeoplestyle)

Sezónní letní trendy INDOLA

Tuto sezonu budou představeny dva úplně nové trendy z kolekce street stylu značky INDOLA, které jsou perfektně načasovány, aby je kadeřníci mohli uplatnit ve svém salonu a letos v létě jimi inspirovat své klienty. Delicate Daydream oslavuje barvu, ženskost a splývavé dlouhé vlasy, zatímco Lavish Culture se snaží o jednoduchost šik mikádem a oblečením inspirovaným módou ulice.

Kolekce street stylu – Delicate Daydream

Nechte svoji ženskost vyniknout díky Delicate Daydream! Příjemné růžové odstíny a společenské oblečení tělové barvy s texturou ji přímo vyzařuje. Tajemství tohoto trendu spočívá v pohodlí, lásce k sobě samému a v odpočinku. Vlasy jsou dlouhé a volně splývají, se šmrncovními „insta-friendly“ barevnými směry – očekávejte ultra lesklou úpravu a rozcuchaný styling.

Barva

• Delicate Daydream mluví jasně. Odvážné tóny zaručují pocit luxusu. Ohromující fialové odstíny přinášejí inspiraci, díky které se všechny hlavy určitě otočí tím správným směrem!

• Tajemství této techniky spočívá v míchání tónu a hloubky ve vlasech po celé jejich délce, čímž se vytvoří hladký povrch, který potvrzuje ženskost a vysokou kvalitu celkového vzhledu.

Styl

• Dlouhé splývavé vlasy jsou uhlazené, přesto jim nechybí přirozený pohyb s pečlivě upraveným a bohatým vzhledem. Díky tomu umocňuje Delicate Daydream zejména ženskost, která se odráží ve všech aspektech tohoto trendu.

Kolekce street stylu – Lavish Culture

Streetwear, avšak vysoce módní. Podstatou není komfort, ale móda! Snadno dostupné základní kousky jako tenisky Nike, vytahané mikiny s kapucí a tepláková souprava Adidas se kombinují s okázalými detaily a se značkovými kabelkami. Vlasy jsou kratší, na mikádo, s jednoduchými stylingem a vysoce lesklou konečnou úpravou.

Barva

• Barva stylu Lavish Culture vytváří tmavé vlasy s odlehčenými částmi a dodává mimořádný pocit díky zářivým barvám.

• Technik ručního nanášení barev a zvýrazňování kontur obličeje se využívá k zdůraznění jednotlivých detailů a tím na povrch proniká ohromující osobnost.

Styl

• U krátkého přesně střiženého mikáda se využívá jednoduchý styling a přirozená splývavost vlasů. Díky tomu se pozornost soustřeďuje na barvu a vyniknou kreativní techniky a kontrasty tónů.

U Lavish Culture se INDOLA spojila se medializovaným zpěváckým duem Bloom Twins (Instagram: @bloomtwins), které věrohodně představuje celou podstatu stylu – a trend ještě potvrzuje.

Nezapomeňte sledovat @INDOLA na Instagramu a čerpejte tam pro svoje kadeřnické kreace inspiraci, která je vždy #SimplySmarter. Letošní letní kolekce street stylu INDOLA bude k dostání od června 2019.

Čtěte také:

Fotografie

Komentáře