Maska Pilaten pro boj s černými tečkami

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

Černé tečky jsou diskutovaným kosmetickým problémem a potrápí nejednu ženu. Trpí na ně dokonce i muži. Jak vznikají a co nám pomůže s nimi konečně efektivně zatočit?

K čemu jsou dobré póry

Přes póry pokožka „dýchá“, vstřebává látky zvenčí a zbavuje se přebytečných látek. Pokud uvnitř pórů maz společně s nečistotami zoxiduje, získá černou barvu a černé tečky jsou na světě. Špatně se jich zbavuje a je to téměř nekonečný boj. Někdo na ně trpí víc, jiný méně, na vině mohou být i genetika, špatná životospráva a nesprávná péče o pleť.

Boj na všech frontách

Boj s černými tečkami je potřeba vést na „všech frontách“. K účinným opatřením patří úprava životního stylu a stravy, dostatečný pitný režim, správná péče o pleť a její čištění, používání vhodných kosmetických přípravků. A skvělým pomocníkem je i pleťová maska Pilaten, která byla speciálně vyvinuta, aby s černými tečkami zatočila.

Aktivní bambusové uhlí umí s póry zázraky

Hlavní složkou masky Pilaten je aktivní bambusové uhlí, které dokáže s pokožkou zázraky. Čistí ucpané póry, prokrvuje pokožku, odstraňuje odumřelé buňky, rozzařuje. Kromě bambusového uhlí v jejím složení najdeme i extrakty z grapefruitu, ovsa, měsíčku a rozmarýnu, obohacena je o vitamíny B, E a A. Pro pokožku dokonalý balzám!

Konečně viditelný efekt

Kdo trpí na černé tečky, pravděpodobně už pár, ne-li spoustu, přípravků vyzkoušel. Málokterý má nějaký výrazný efekt. Zanesený pór zvětšuje svůj objem a ani po odstranění obsahu zcela nezanikne, je náchylný k zanášení. Maska Pilaten vyčistí póry důkladně, až do hloubky, stáhne je a efekt trvá dlouhou dobu.

Jak masku aplikovat

Černou masku, která je k dostání v praktické tubě, naneste na umytou pokožku, a to buďto na celý obličej, nebo jen na problematická místa. Působit nechte 20 minut, a jelikož jde o masku slupovací, na konci ji stačí sloupnout směrem od brady k čelu, tedy zespoda nahoru. Použití se doporučuje ideálně dvakrát týdně. Pokud chcete dát černým tečkám doopravdy vale a mít zářivou čistou pleť, objednejte si masku ještě dnes a vyzkoušejte její efekt na vlastní kůži.

Komentáře