Milionová péče pro milionové vlasy s řadou produktů Matrix Instacure Build-A-Bond pro mega poškozené vlasy

Kategorie: Tiskové zprávy

Mojekrasa

Téma poškozených vlasů je v dnešní době jedním z nejvyhledáva­nějších témat na internetu. Současné trendy barvení často používají silné a nešetrné chemické zesvětlující produkty, jako například odbarvovače, které vystavují vlasová vlákna zvýšené zátěži. Ta vede k postupnému poškození kvality vlasů. A klientky tento problém trápí čím dál více. Obsahy s klíčovým slovem #damagedhairrepair dosáhly v současné době na TikToku více než 400 milionů shlédnutí. V případě poškozených vlasů jsou vazby, které dodávají vlasovému vláknu sílu a odolnost, uvnitř vlasu narušené. Aktuální novinka značky Matrix se zaměřuje na řešení tohoto problému. Pomáhá obnovovat i mega poškozené vlasy díky nové a vysoce účinné řadě produktů pro obnovu vazeb. Kdo by nechtěl zářivé a luxusně vypadající vlasy?

Díky značce Matrix si nyní můžete splnit své sny. Každý produkt nové řady vlasové péče Instacure Build-A-Bond je obohacený o velké množství účinných látek pro obnovu vazeb, díky kterým opět získáte krásné a zdravé vlasy k nezaplacení. A navíc, abyste si užili zážitku z této výjimečné rutiny vlasové péče a získali profesionální obnovující vlasové produkty, nemusíte utratit celé jmění. Řada Matrix Instacure Build-A-Bond je skvělou péči po různých zesvětlujících službách, ale také po barvení permanentními či demipermanentními barvami. A nejlepší na této řadě produktů je, že je vhodná pro všechny typy i textury mega poškozených a silně porézních vlasů.

Nová řada se skládá z obnovujícího šamponu, obnovujícího kondicionéru, tekuté masky pro okamžité oživení a super zacelujícího kré­mu.

Všechny produkty obsahují osvědčenou dvojici účinných látek: kyselinu citronovou a skvalan. Kyselina citronová je účinnou látkou pro obnovu vazeb uvnitř vlasu, která při pravidelném používání posiluje vlasové vlákno zevnitř. Oproti tomu skvalan, který je známý jako ochranná látka, dodává povrchu vlasového vlákna hebkost a uhlazení. Společným působením dokážou tyto dvě aktivní látky zadržet vlhkost uvnitř vlasu a přinášejí tak každému vlasovému vláknu 360° komplexní péči jak zevnitř, tak i na povrchu. Při pravidelném používání kompletní rutiny vlasové péče Instacure Build-A-Bond dosáhnete až 8krát silnějších vlasů. Táto řada nepřináší jen obnovující účinky, ale také osvěžující parfumaci, která se skládá z kompozice vůní citronového květu, pivoňky, citronové kůry a pižma.

Matrix Instacure Build-A-Bond Obnovující šampon – Milionová péče pro milionové vlasy!

Luxusní růžová tekutá textura vytváří úžasně pečující, hutnou a bohatnou pěnu pro šetrné pročištění vlasů.

  • Použití: Aplikujte na mokré vlasy. Masírováním vytvořte bohatou pěnu a důkladně opláchněte. Následně použijte kondicionér nebo masku a krém z řady Instacure Build-A-Bond.
  • DMOC: • 350 Kč

Dostupný od 1. září v salonech a na online platformách

Matrix Instacure Build-A-Bond Obnovující kondicionér – Milionová péče pro milionové vlasy!

Intenzivně zhebčující kondicionér pro poškozené vlasy. Luxusní růžový intenzivně zhebčující kondicionér pro okamžité rozčesávání a rychlé vstřebávání. Vyživuje vlasy bez zatížení.

  • Použití: Aplikujte po použití obnovujícího šamponu Instacure Build-A-Bond na vlhké/mokré vlasy, od středních délek po konečky. Nechte působit 1–3 minuty a opláchněte. Následně použijte super zacelující krém.
  • DMOC: • 350 Kč

Dostupný od 1. září v salonech a na online platformách

Matrix Instacure Build-A-Bond Tekutá maska pro okamžité oživení – Milionová péče pro milionové vlasy!

Inovativní a zábavná textura: Její tekutá krémová textura proniká do vlasu stejně hluboko a rychle jako sérum. Pomáhá utvářet vazby u mega poškozených vlasů, okamžitě uhlazuje a napravuje viditelná poškození.

  • Použití: Pro okamžité oživení aplikujte tekutou masku po použití obnovujícího šamponu na mokré vlasy a rovnoměrně rozetřete ve vlasech až do konečků. Nechte působit 5–10 minut a opláchněte. Dále pokračujte aplikací super zacelujícího krému.
  • DMOC: • 585 Kč

Dostupná od 1. září v salonech a na online platformách

Matrix Instacure Build-A-Bond Super zacelující krém – Milionová péče pro milionové vlasy!

Bohatý krém s hutnou texturou se rychle vstřebává do vlasů a nezanechává pocit mastnoty. Usnadňuje foukání, zanechává vlasy vyživené, chráněné proti krepatění i lámavosti, funguje jako termoochrana až do 230 °C.

  • Použití: Po použití systému Instacure Build-A-Bond zahrnujícího šampon a kondicionér nebo masku. Aplikujte na celé délky ručníkem vysušených vlasů, vyfoukejte nebo nechte uschnout volně na vzduchu. Bezoplachová péče – neoplachujte.
  • DMOC: • 602 Kč

Dostupný od 1. září v salonech a na online platformách

Díky tekuté textuře šamponu, kondicionéru a především masky, se produkty okamžitě vsáknou do vlasového vlákna a rovnoměrně vlas obalí od délek až po konečky. Aktivní látky tak lépe pronikají hluboko do vnitřních vrstev vlasu (podobně jako sérum), uhlazují kutikulu a snižují projevy krepatění. Konečně je tady možnost, jak proměnit všechny typy hrubých, matných a křupavých vlasů v dokonale hedvábné a hebké. Výsledkem jsou až o 94 % hebčí, velmi snadno rozčesatelné a upravitelné vlasy. Používání produktů řady Instacure Build-A-Bond snižuje lámavost vlasů a dodává jim okamžitý lesk bez zatížení.

Fotografie

Komentáře