Miss Baculaté Křivky 2020 čeká finálový večer

Kategorie: Novinky a zajímavosti

Mojekrasa

Miss Baculaté Křivky 2020 se pomalu blíží ke konci a nás čeká finálový večer, který se uskuteční 17. 10. 2020 v hotelu Theresia v Kolíně. Letošní ročník je nás tak trochu oslava neboť se uskuteční po páté. Záštitu nad letošními finále přebral starosta města Kolín, pán Mgr. Michael Kašpar.

12 nejkrásnějších finalistek se vám ukážou hned v několika disciplínách a to při společném tanci, na který připravila choreografii Jarmila Kašparová, dále při přehlídce oblečení společnosti Molet.cz, při rozhovorech vám finalistky prozradí něco o sobě, své křivky vám ukáží v krásném sexy prádle od společnosti Caresse – spodní prádlo, svůj talent předvedou při volných disciplínách a při závěrečné disciplíně vám představí elegantní večerní šaty od společnosti Fego.

Již teď mohu říci, že to bude nezapomenutelný večer a porota bude mít těžké rozhodování. Rády vás všechny uvidíme na finálovém večeru, v tuto chvíli si můžete rezervovat už pouze vstupenku na stání a to na druhý ochoz.

Pokud byste měli zájem, kontaktujte nás do zpráv na naší facebookové stránce nebo na baculatekrivky@seznam.cz. Více informací o Baculatých Křivkách, z.s. a soutěži se dozvíte na www.baculatekrivky.cz

Fotografie

Komentáře