Návrat k tradičnímu mokrému holení udělá z této činnosti příjemný rituál

Kategorie: Pro muže

Mojekrasa

Pro muže, kteří si zrovna nepěstují plnovous jako součást své image, je holení nezbytnou a častou povinností. Ostatně dohladka oholená tvář je známkou elegance. Ovšem obvykle je holení záležitost poměrně otravná. Proč z ní ale neudělat rituál, který ji povznese na jinou úroveň? Holení tradičním mokrým způsobem se vrací do módy a mnoho mužů mu dnes již dává přednost. Tradice má totiž své nenahraditelné kouzlo.

Luxusní značka s tradicí

K tradičnímu způsobu holení neodmyslitelně patří štětky na holení, voňavá mýdla a strojky na holení s žiletkami. Všechny tyto produkty a další potřebné věci nabízí značka Mühle, výrobce holících potřeb špičkové kvality s tradicí počínající již v roce 1945. S luxusními a jedinečnými výrobky této značky se z holení stane výjimečný zážitek. Každý z produktů je vyráběn s poctivou péčí a z těch nejlepších materiálů, proto je jisté, že vydrží stejně kvalitní dlouhá léta.

Kvalitní jezevčí štětky a přírodní mýdla

U štětky na holení je preciznost provedení velmi důležitá. Jen kvalitní štětka vytvoří na tváři bohatou pěnu, což usnadní holení. Štětky na holení Mühle jsou vyráběny z pravých jezevčích štětin, které jsou ručně vázány. Rukojeť může být z pryskyřice, kořenů, exotického dřeva nebo z oceli. Krémy a mýdla na holení Mühle obsahují celých 99 % rostlinných složek, včelího vosku a minerálních látek. I citlivá pokožka zůstane po jejich použití klidná a jemná, s příjemnou vůní například eukalyptu nebo santalového dřeva.

Klasika i spojení s modernou

Holení s klasickým strojkem na žiletky je trochu jiné, než s moderními holícími strojky, ovšem během chvíle si toto umění jistě každý muž osvojí. Dopřát si krásný holící strojek Mühle ale mohou i muži, kteří se nechtějí vzdát pohodlí moderních holících hlavic. Vyrábí se totiž i ve variantách pro náhradní hlavice Gillette Mach3, které jsou kvalitní a cenově dostupné. Zaujmout by mohl například moderní holící strojek Mühle Rytmo Ash wood z jasanového dřeva a chromovaných kovových částí. Ke strojku a štětce na holení je vhodné pořídit také stojánek, díky kterému budou vhodně uloženy. Jako dárek jsou pak přímo ideální celé sady na holení, které obsahují vše potřebné a jistě udělají mužům velkou radost. Podívejte se na web www.kvalitniholeni.cz a vybírejte z široké nabídky špičkových produktů pro tradiční mokré holení.

Komentáře