Navštivte WORLD OF BEAUTY & SPA 2018 PODZIM – veletrh kosmetiky, kadeřnictví a zdravého životního stylu, pořádaný 7. a 8. září 2018 v PVA EXPO PRAHA LETŇANY

Kategorie: Novinky a zajímavosti

Mojekrasa

Tento největší kosmetický veletrh v ČR pořádáme dvakrát ročně pro všechny zájemce o novinky ze světa krásy a harmonie i o setkání se známými osobnostmi z oboru. A na co se těšit tentokrát?

Několik set prestižních značek na výstavních stáncích bude doplněno bohatým programem. Zastoupena bude především profesionální kosmetika, přístroje a vybavení pro salony, péče o vlasy, péče o nehty, jejich modeláž a zdobení, wellness, spa, hotelová péče i výrobky pro finální spotřebitele. Odborníci na stáncích i pódiích se budou věnovat anti-aging metodám, péči o ruce a nohy, regeneraci i alternativním metodám v oboru. Důrazně se prosazuje přírodní péče, nabídka biokosmetiky, aromaterapie i masáže spojené s relaxací a oživením celého těla na fyzické i psychické úrovni. Pro návštěvníky připravuje řada vystavovatelů možnost vyzkoušet si výrobky, přivonět, osahat, poradit se s odborníky, popřípadě absolvovat některou ze zkrášlovacích procedur – ať již anti-aging, masáž, líčení, namíchání vlastní aromaterapeutické směsi, účes, úprava nehtů na rukách, pedikérské dovednosti.

Prostřednictvím spolupráce s komerční sekcí americké ambasády a britskou obchodní komorou budou na veletrhu prezentovány nové značky hledající zastoupení v České republice.

Trendy v líčení, účesech, odívání – LOOK podzim/zima 2018: Nejznámější kosmetické značky a trendy budou předvedeny již tradičně v podání předních vizážistů. Na pódiu opět předvedou své umění studenti a absolventi špičkového karlínského kadeřnického učiliště i školy oděvního návrhářství v Holešovicích. Velkou diváckou oblibu si získaly módní přehlídky v podání nádherných finalistek soutěže Česká miss i návštěva známých tváří showbyznysu za účasti předních návrhářů, butiků a oděvních značek.

K zážitkům veletrhu budou rozhodně patřit soutěže: K „highlights“ bude patřit Mistrovství České republiky v make-upu, tentokrát na exotické téma „Královna pouště. Vítězka mistrovství završí soutěžení na prestižním Mezinárodním mistrovství v make-upu v Düsseldorfu 2019.

A jak přiblížil soutěžícím i divákům toto téma Pavel Bauer?

„Zdánlivě rozlehlé a pusté nic, které spaluje vše okolo silou ostře zářícího slunce. Písek tvoří masivní duny i jemné vrásky a život, zdá se, jako by tu nebyl. Pouštní svět však ukazuje i druhou tvář. Za zvuku exoticky znějících půltónu kořeněných arabskými rytmy vkročte do oázy Tisíce a jedné noci. Vytvořte umělecké dílo a kombinujte rafinovaný make-up s výraznými šperky, vzory a dezény. Tajemství arabské krásy však střežte do poslední chvíle pečlivě ukryté pod elegantní látkovou slupkou, která nechá výsledku ve finále zapůsobit tak intenzivně, jako když se rozvíjí voňavý pouštní květ.“

Pro kosmetičky a vizážistky je přichystán 2. ročník soutěže „Face Airbrush Make-up Open“ na téma „Summer Flower“. Skvělí vizážisté Pavel Bauer a Štěpánka Podroužková představí svá témata oblíbených soutěží Creative Image Team 2019 a Fotomake-up 2019. Finalisté soutěže napříč kadeřnickým světem „INSPIRACE 2019“ představí poetické květinové téma „FLOWER HAIRSTYLE TRANSFORMATION“. Tradiční podívanou bude soutěž v naturálním fitness, pro nehtové designérky je připraveno každoroční Mistrovství ČR v nail designu. Další odbornou soutěží doprovázející veletrh bude „International Beauty Foot Cup Czech 2018“.

Zážitky z veletrhu krásy mohou návštěvníci spojit s návštěvou dalších veletrhů s výhodnou slevou na vstup: veletrh FOR DEKOR & HOME, veletrhy Sběratel, Minerály a drahé kameny.

Více na webu: www.WorldOfBeauty.cz a www.BeautyExpo.cz a

Facebooku: www.FaceBook.com/…tickyVeletrh

Naleznete zde další informace, detailní program i seznam vystavovatelů. Přejeme Vám příjemně prožitý den plný pohody, relaxace a inspirativních zážitků!

EXPOBEAUTY PRAGUE s.r.o. – pořadatel & tým veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA

Fotografie

Komentáře