Neinvazivní lifting obličeje – bez operace ke krásné a vypnuté pleti

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

Každá žena touží po mladistvé vizáži. K tomu samozřejmě patří krásná a vypnutá pleť. Jenže s přibývajícím věkem se často objevují i nepěkné vrásky a různé další nedostatky pleti. To ovšem můžete změnit, pokud vsadíte nejen na správnou kosmetiku, ale také metody. Jestliže nechcete podstupovat žádný zákrok, můžete vyzkoušet vysoce účinný neinvazivní lifting obličeje.

O co se přesně jedná, jak to probíhá a pro koho je tato metoda vhodná se dočtete v následujícím článku.

Bezbolestná metoda se skvělými účinky

V naší tváři se odráží vše, radost, smutek, všechna prožitá traumata, strasti i krásné okamžiky. Někdo stárne rychleji, jiní pomaleji. Ovšem pleť, pokud jí nebudeme věnovat dostatečnou péči, bude stárnout rychleji než kůže v jiných částech těle. Možná jste už dokonce uvažovala o plastické operace, ale vězte, že to není nutné. Estetická medicína sice pokročila neuvěřitelně dopředu, ale stejně tak i neinvazivní metody. A uznejte sama, je mnohem příjemnější nechat si pleť ošetřit bez bolesti, a hlavně s výsledky.

Jaké jsou metody neinvazivního lifting obličeje?

Jednou z možností je takzvaný neinvazivní lifting obličeje. Výsledky jsou dokonce srovnatelné s operačním zákrokem. Omlazení pokožky se dělá pomocí radiofrekvenčního přístroje, který využívá radiofrekvenční technologii k řízenému zahřívání pokožky. Je to vlastně na bázi ultrazvuku. Kdy kosmetička za pomoci tohoto speciálního přístroje vyhlazuje povrch pokožky. Dochází k zahřívání tukových buněk a jejich rozpouštění do hloubky až 4,5 mm. Kůže se tak hezky stahuje a vypíná, a to ve všech rizikových partií, tedy i kolem očí a úst, kde se vrásky tvoří nejvíce.

Celý postup je bezbolestný. Není třeba mít z tohoto zákroku žádné obavy. Ve tkáni vlivem tepelné energie dochází k rozrušení tukových buněk. Navíc podporuje přirozenou tvorbu kolagenu, díky kterému bude pleť hezky vypnutá a svěží. Výsledkem zákroku je pevnější pleť s viditelným úbytkem vrásek. Výsledek je patrný na první pohled.

Možná už jste také slyšeli o takzvaných mezonitích. Velmi tenkými jehličkami se vpichují vlákna pod kůži. Tím dochází ke tvorbě kolagenu. Navíc mezonitě lze využít kdekoliv na těle, ne pouze na obličeji.

Pro koho je neinvazivní lifting obličeje vhodný?

Dá se říci, že pro ženy všech věkových kategorií a pro všechny typy pleti. Délka zákroku se odvíjí od toho, v jakém stavu se vaše pleť nachází, kolik máte vrásek a také od citlivosti pleti. Některé ženy mohou během procedury cítit lehce nepříjemné štípání, ale není to pravidlo a zákrok skutečně nebolí. Velkou výhodou je, že nenásleduje žádná rekonvalescence a žena může v klidu odejít například rovnou do práce.

Kontraindikace neinvazivního liftingu

Naopak se nedoporučuje lifting provádět v případě otevřených ran nebo zánětlivých procesů, například u horších forem akné. S tím vám ale každá zkušená kosmetička poradí. Dále se této proceduře raději vyhýbejte v průběhu těhotenství a kojení. Není zcela vhodné pro pacienty s cukrovkou a epilepsií.

Nechte si poradit

Pokud se pro tento způsob vyhlazení vrásek rozhodnete, není nic snazšího než si najít nejbližší kosmetický salón nebo kliniku estetické dermatologie ve svém okolí, který jej provádí.

Vždy si zjistěte reference a zkušenosti s touto metodou.

Podstoupili jste neinvazivní lifting obličeje? Podělte se o svou zkušenost s námi!

Komentáře